Japebo.no Avis 2 383

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Var på jakt etter "hooker" til min mors Resound høreapparater og kom over Japebo ved en tilfeldighet. Med et par e-poster med bilder og god kommunikasjon med Mads ble riktige "hooker" identifiser... Voir plus

L'entreprise a répondu

Meget god service hos kundeservice, Mads svarte med en gang på e-post, og ordnet opp i spørsmål jeg hadde.ReSound TV Streamer fungerer utmerket.Men, PostNord hadde en unødvendig lang forsendelse, uten... Voir plus

L'entreprise a répondu

Dere er flinke til å informere om når pakken er på vei. Har gode erfaringer fra tidligere. Denne gangen har det gått over en uke uten noen pakke i posten. Når jeg ser tilbake er det nok min egen fei... Voir plus

1. Magasin d'appareils auditifs

À propos de Japebo.no

Écrit par l'entreprise

Japebo logo

Japebo tilbyr originale reservedeler, trådløst tilbehør og pleieprodukter til høreapparater fra alle ledende merker, inkludert Oticon, Widex, Phonak, Signia og ReSound.

Vi vet hvor viktig det er at høreapparatet fungerer pålitelig i hverdagen. Derfor tilbyr vi et nøye utvalgt sortiment som gjør det enkelt å vedlikeholde og ta vare på utstyret ditt – for best mulig lydopplevelse og stabil funksjon over tid. 🔊

🛒 Enkel og oversiktlig nettbutikk
Nettbutikken vår er laget for å gjøre det enkelt å finne riktige produkter. Med tydelige kategorier, søkefunksjon og detaljerte beskrivelser kan du raskt finne deler og tilbehør som passer til ditt høreapparat.

Besøk nettbutikken

🚚 Rask utsendelse og sporing
Vi sender bestillinger raskt og tilbyr sporing på alle forsendelser, slik at du kan følge pakken din hele veien.

💬 Kundeservice med produktkunnskap
Trenger du hjelp med å finne riktig produkt? Vår kundeservice hjelper deg gjerne via e-post – både før og etter kjøpet.

🔒 Trygg og fleksibel handel
Vi tilbyr 90 dagers returrett, slik at du kan handle trygt.

⭐ Vi setter stor pris på alle tilbakemeldinger og bruker anmeldelser aktivt for å forbedre vår service og kundeopplevelse.

Hvorfor velge Japebo?

Écrit par l'entreprise

Alt samlet på ett sted
Hos Japebo finner du originale reservedeler, tilbehør og pleieprodukter til høreapparater fra ledende merker. Vi gjør det enkelt å finne det du trenger.
Hjelp når du trenger det
Er du usikker på hvilket produkt som passer? Vi hjelper deg gjerne. Vår kundeservice er tilgjengelig før og etter kjøpet.
Rask utsendelse og sporing
Vi sender bestillinger raskt og tilbyr sporing, slik at du kan følge leveransen.
Trygg handel
Vi tilbyr 90 dagers returrett, slik at du kan handle med trygghet. Vi bruker kundetilbakemeldinger til å forbedre vår service kontinuerlig.

Alt du trenger til ditt høreapparat

Originale deler, rask levering og god kundeservice

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

2 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 96 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Réponse de Japebo.no

Tusen takk for din bra anmeldelse.

Det er fint å høre at du fikk det du bestilte som avtalt. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din.
Takk for at du handlet hos Japebo. Vi håper å kunne ønske deg velkommen tilbake snart.

Rask og grei levering

Rask og grei levering

20 avril 2026

Réponse de Japebo.no

Tusen takk for den hyggelige anmeldelsen.

Det gleder oss å høre at leveringen var rask og grei. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og er glade for at alt gikk fint.

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding og for din bestilling!

Det er veldig hyggelig å høre at du synes nettsiden er enkel å bruke, og at bestillingen ble levert raskt hjem til deg.
Takk for at du handler hos Japebo. Vi setter stor pris på deg som kunde og ser frem til å hjelpe deg igjen.

Rimelig rask levering på døren

Rimelig rask levering på døren

19 avril 2026

Takk for din tilbakemelding og for din bestilling!

Det er hyggelig å høre at leveringen kom rimelig raskt på døren.

Micas – Japebo

Den som skulle motta pakken fikk den…

Den som skulle motta pakken fikk den ikke, jeg skrev tydelig navn, adresse og tlfnr på den som skulle være mottager. Jeg ( som ikke var satt opp som mottager, men som betaler)fikk den i dag ( noe sent i forhold til bestillingsdato)

30 avril 2026

Réponse de Japebo.no

Hei Tine, takk for din tilbakemelding.

Jeg kan se at leveringsadressen ble fylt inn som Rugstien i Kurland, mens adressen i Oslo ble skrevet som en merknad til bestillingen.

Merknadsfeltet brukes kun til tilleggskommentarer, og det er dessverre ikke noe vi kan garantere blir sett eller brukt til å endre leveringsadressen.

Ordren sendes alltid til adressen som er angitt i leveringsadressefeltet. Derfor ble pakken levert til den registrerte leveringsadressen.

Vi beklager hvis dette har skapt forvirring, men ut fra opplysningene i ordren ble pakken levert korrekt i henhold til leveringsadressen som var oppgitt.

God service

God service. Hurtig levering.

17 avril 2026

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding og for din bestilling!

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med både god service og rask levering.

Hvor blir varene av,

Hvor blir varene av,. Ingenting er kommet,
Mvh
Nils Alf

27 avril 2026

Hei Nils Alf,

Takk for meldingen din.
Vi kan se at bestillingen din ble levert i dag. Vi forstår også at dette er senere enn forventet, og vi beklager forsinkelsen på det sterkeste.
Dessverre er leveringstiden avhengig av postvesenet, noe som kan være vanskelig for oss å styre.

Takk for tålmodigheten din, og ta gjerne kontakt dersom det er noe mer vi kan hjelpe deg med.

Micas – Japebo

Enkelt å bestille og lett å få det i…

Enkelt å bestille og lett å få det i posten.Takk.

28 avril 2026

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding og for din bestilling!

Det er veldig hyggelig å høre at det var enkelt å bestille, og at leveringen kom frem uten problemer.

Takk for din tilbakemelding og for din bestilling!

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde det som både raskt og rimelig.

Takk for din tilbakemelding og for din bestilling!

Det er hyggelig å høre at alt ble levert enkelt og greit i postkassen din.

Micas – Japebo

Grei bestillin men fikk en feil vare…

Grei bestillin men fikk en feil vare skulle vereminifit 12mm uten bass,men fikk med.

26 avril 2026

Réponse de Japebo.no

Takk for din tilbakemelding og for din bestilling.

Vi kan se at du har bestilt 2 stk. 12 mm domer med bass. Vi vil selvfølgelig gjerne hjelpe deg med å få de riktige domene.
Vi har sendt deg en privat melding, som du gjerne må svare på dersom du er interessert i gratis ombytting til de riktige.
Takk for at du handler hos Japebo, og vi ser frem til å hjelpe deg.

Micas – Japebo

Har ikke mottatt bestil vare den 27'04…

Har ikke mottatt bestil vare den 27'04 2026

27 avril 2026

Réponse de Japebo.no

Takk for din melding og for din tilbakemelding.

Vi beklager den forsinkede leveringen. Vi kan se at bestillingen din brukte 6 hverdager, noe som er 3 dager over vår lovede leveringstid.
Vi kan også bekrefte at bestillingen din ble levert i går, 5. mai – samme dag som du skrev anmeldelsen.
Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og jobber kontinuerlig med å forbedre leveringstidene våre.

Takk for at du handler hos Japebo, og vi håper å kunne gi deg en bedre opplevelse neste gang.

Topp opplevelse 😊

Varene kom rask. Jeg ønsket å returnere feilbestilling, og jammen fulgte det med en returkonvolutt i mottatt varer😊

26 avril 2026

Hei Live,

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding.
Vi er veldig glade for å høre at du hadde en topp opplevelse, både med rask levering og en enkel returprosess. Vi legger ved returkonvolutt nettopp for å gjøre det så enkelt som mulig for deg.
Takk for at du handler hos Japebo – vi setter stor pris på det og håper å kunne hjelpe deg igjen snart.

Réponse de Japebo.no

Hallo Barbara, vielen Dank für Ihre 5-Sterne-Bewertung.

Es freut uns sehr zu hören, dass Sie schon seit Jahren zufrieden sind und immer wieder gute Erfahrungen machen.

Mit freundlichen Grüßen

Rask respons

Rask respons, lett og god track funksjon. Alt kom hjem i postkassen👍

23 avril 2026

Réponse de Japebo.no

Hei Øyvinn, tusen takk for din 5-stjerners anmeldelse.

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med rask respons, sporingen og leveringen.

Flott service hurtig sendt

Flott service hurtig sendt. Men denne gangen var det feil type
Det bruker å være blått med gule pinner
Jan Christian Olsen.

23 avril 2026

Réponse de Japebo.no

Hei Jan Christian, tusen takk for din 5-stjerners anmeldelse.

Det er hyggelig å høre at du er fornøyd med servicen og den raske leveringen. Vi beklager samtidig at varen denne gangen ikke var samme type som du pleier å få.

Vi har kontaktet deg direkte, slik at vi kan se nærmere på dette og hjelpe deg med å finne en løsning.

Alt gikk som forventet.

Alt gikk som forventet.

22 avril 2026

Hei Morten,

Tusen takk for din anmeldelse.

Vi er glade for å høre at alt gikk som forventet – det er akkurat slik vi ønsker at det skal være.

Vi setter stor pris på din støtte og ser frem til å hjelpe deg igjen.

Kjekt produkt som funker

Bra produkt og rask levering med god informasjon underveis

9 avril 2026

Hei Trude,

Tusen takk for din fine anmeldelse! Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med både produktet og leveringen – og at informasjonen underveis var nyttig.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse, og håper å kunne hjelpe deg igjen i fremtiden.

Rask og ryddig handel

Rask og ryddig handel. Lett å finna rett produkt.

21 avril 2026

Hei Jan Haldor,

Tusen takk for din fine anmeldelse.

Vi er glade for å høre at du opplevde handelen som rask og ryddig, og at det var enkelt å finne riktig produkt. Det er akkurat slik vi ønsker at det skal være.

Vi setter stor pris på din tilbakemelding og håper å kunne hjelpe deg igjen i fremtiden.

Meget fornøyd!

Enkel bestilling og rask leveranse!

7 avril 2026

Kjære Leif Olav,

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding og for at du valgte Japebo.

Det er veldig godt å høre at du opplevde bestillingsprosessen som enkel, og at leveransen var rask. Nettopp dette er noe vi jobber hardt for å levere hver dag.

Vi setter stor pris på din støtte og håper å kunne hjelpe deg igjen i fremtiden.