Ik ben zeer tevreden over de Cars spijkerbroeken en eindelijk een lengte maat die ook echt klopt en de bestelling werd snel geleverd. Dus kortom een tevreden klant.
Lisez les avis des autres
Fijne broeken in verschillende lengte maten , blij ook met de gratis riem! Over de bezorging ben ik minder tevreden zou aan huis bezorgd worden maar werd bij pakket punt afgeleverd dag later helaas... Voir plus
Gelukkig kon ik nog 3 broeken bestellen met korting. Ze werden snel bezorgd en zijn gemaakt van uitstekende kwaliteit! Klantenservice gaf dezelfde dag nog antwoord op mijn vraag over welke maat ik het... Voir plus
Super fijne broeken, 1 broek was niet voorradig, maar was perfect opgelost door het geld terug te storten. Zowel ik als mijn zoon zijn zeer tevreden over de broeken, mooie pasvorm en zitten erg lek... Voir plus
Demande des avis aux clients
A répondu à 87 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
alle broeken stonden op dezelfde broek…
alle broeken stonden op dezelfde broek ik heb daar nooit aangezeten ik dacht dat ik een stel 3 verschillende broeken zou krijgen

Réponse de Jeansvoorminder
Snelle levering en mooie kwaliteit voor…
Snelle levering en mooie kwaliteit voor n hele mooie prijs
Ik kan nog niets geven
Ik kan nog niets geven, omdat ik ze nog binnen heb. Ja toch, niet dan? Precies!

Réponse de Jeansvoorminder
Keurige broek en service mbt op de…
Keurige broek en service mbt op de hoogte houden en vlotte verzending.
In eerste instantie niet de juiste maat, maar in overleg keurig overlegd en inmiddels meerdere broeken in de goede maat ontvangen
Snelle levering top
snelle levering en top pasvorm
Goede aftersales.
Via mooie aanbieding 3 broeken besteld. Snel geleverd, bij ontvangst blijkt de maat niet goed te zijn. Broeken retour gestuurd, verliep goed. Echter 1 broek retour gestuurd zonder label, deze konden zij niet volledig vergoeden. Ze hebben een mooie oplossing geboden en alles goed opgelost. Nette service👍🏼
Betrouwbare site
Betrouwbare site, je krijgt originele carsbroeken. Verzending zou iets sneller kunnen.
Late & verkeerde levering en slechte klantenservice
Bestelling gedaan voor 3 broeken, levering duurder langer dan belooft. Daarnaast 1 broek in de verkeerde maat geleverd en vervolgens slecht bereikbaar. Geen reactie op mail of melding via de website.

Réponse de Jeansvoorminder
Het bleek de verkeerde maat te zijn
Het bleek de verkeerde maat te zijn. De juiste maat was niet leverbaar. Keurig mijn geld terugontvangen zonder verdere vragen.
Prima webshop
Jeans zijn niet van Cars
Jeans zijn niet van Cars. Kwaliteit valt ook tegen na een paar keer uitwassen.

Réponse de Jeansvoorminder
Paavorm prima goeie kwaliteit en…
Paavorm prima goeie kwaliteit en redelijk snelle levering
Besteld alles op voorraad. en levering duurde lang blijkt er artikels niet op voorraad te zijn.
levering is oké. jammer dat na de bestelling toch niet kompleet is.
waardoor de levering op zich laat wachten.