Jegerappen Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

En grundig app som gir god mengdetrening og utdypende svar og forklaringer før jegerprøva. Mulighet for å melde med en ekte person for å få enda mer forklaringer om man er usikker på noe. En kjempef... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

God brukervennlighet og utseende. Skulle gjerne hatt større database av bilder for hver art, da man raskt begynner å gjenkjenne bildene, isteden for kjennetegnene til dyrene, som går mot sin hensikt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Lett og bruke, ga deg god og lærerik informasjon på både oppgavene du gjorde riktig og ikke minst de du gjorde feil. Du fikk umiddelbar respons på det du hadde svart. Du kunne fokusere på ulike temaer... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Fin app, fabelaktig arts-visning, verdifulle tips, likevell nokså ulik den reelle jegerprøven. Ulik formulering og utseende, men til tross av det..så sto eg på jegerprøven..

À propos de l'entreprise

1. Magasin de pêche et de chasse
  2. Entreprise de logiciels
  3. Institut de formation en logiciels

Écrit par l'entreprise

Norges mest brukte læringsverktøy for jegerprøven. I appen kan du øve på oppgaver som ligner den ekte prøven, og enkle forklaringer vil hjelpe deg med det du trenger underveis. Artsoversikt og artsprøver lærer deg om jaktbare arter. Og forresten, vi tilbyr beståttgaranti – pengene tilbake om du skulle stryke (noe som neppe vil skje).

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Bra app

Bra app - God hjelp før Jegerprøveeksamen

4 janvier 2025

Réponse de Jegerappen

Det er godt å høre at appen er til hjelp! Tusen takk for tilbakemeldingen ☺️

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk app for de som skal ta…

Fantastisk app for de som skal ta Jegerprøven, og absolutt ett nyttig verktøy for de som allerede har tatt den.

17 décembre 2024

Réponse de Jegerappen

Vi setter stor pris på å kunne være til hjelp! Tusen takk for både tilliten og tilbakemeldingen 🤗

Helt super

Enkel å bruke, fin til læring

11 décembre 2024

Réponse de Jegerappen

Tusen takk for at du har tatt deg tiden til å skrive en anmeldelse. Vi setter stor pris på det 🙏🏻

Noté 4 sur 5 étoiles

De har veldig gode spørsmål

De har veldig gode spørsmål, men jeg "savner" spørsmål med datoer som de forskjellige jakt tidene

3 décembre 2024

Réponse de Jegerappen

Vi spør ikke om konkrete datoer fordi slike spørsmål ikke er en del av den ekte jegerprøven. Og fordi det er lite læring i å pugge datoer.

Men om du lurer på jakttider, så finner du det i artsoversikten.

Tusen takk for anmeldelsen! 🙏

Gjør det som påstås

Den holder hva de lover.

2 décembre 2024

Réponse de Jegerappen

Det forsøker vi så godt vi klarer å gjøre! Tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse 😁

Essensiell ved eksamen

Veldig ryddig og fin app. God forklaring og oversikt. Klarer du denne klarer du eksamen.

21 novembre 2024

Réponse de Jegerappen

Herlig å høre at appen har hjulpet deg - det er målet! Tusen takk for anmeldelsen 🦌

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd. 48 av 50.

8 novembre 2024

Réponse de Jegerappen

Gratulerer som jeger da (med god margin) 🥳 Og tusen takk for anmeldelsen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Veldig bra til øving og ga begrunnelser…

Veldig bra til øving og ga begrunnelser for feil svar også ganske realistisk iforholdtil prøven

20 octobre 2024

Réponse de Jegerappen

Det er målet! Tusen takk for at du har tatt deg tiden til å skrive en anmeldelse 🤩

Bra app

Bra app. Mange spm med forklaring

14 octobre 2024

Réponse de Jegerappen

Vi setter stor pris på å kunne være til hjelp. Tusen takk for anmeldelsen! 🤗

Noté 3 sur 5 étoiles

God app med mye relevant innhold

God app med mye relevant innhold. Men bør ha med mer om ikke jaktbare arter som ligner på de jaktbare artene. Gjelder spesielt fugler

20 octobre 2024

Réponse de Jegerappen

Takk for din tilbakemelding!

Du finner en god del ikke-jaktbare arter med forvekslingsfare i artsoversikten i appen. Merk at du ikke blir spurt om disse på jegerprøven.

Noté 5 sur 5 étoiles

Enkleste veien til Jegerprøven er å øve til det sitter

Enkleste veien til Jegerprøven er gjennom mengdetrening i Jegerappen. Du kan øve igjen og igjen, helt til det sitter. Jeg stod med glans på første forsøk,

24 septembre 2024
Avis spontané

Réponse de Jegerappen

Gratulerer så mye som jeger da! Skitt jakt, når den tid kommer 🦌🍂

Og tusen takk for anmeldelsen!

Den er verdt penga

Endte med 49/50 riktige på eksamen takket være denne appen. jeg lærte masse som vi så vidt var borti på jegerkurset, og den gjør pugging av arter mye lettere og morsomere. ANBEFALES.

7 septembre 2024

Gratulerer så mye med bestått eksamen (med god margin)!! 🦌

Og tusen takk for anmeldelsen. Det hjelper oss en masse!

Enkel å bruke

Enkel å bruke, lærte mye:) Hjalp meg med å bestå

26 août 2024

Réponse de Jegerappen

Det er helt nydelig å høre - gratulerer så mye som jeger! Og kos deg masse ute på jakt, når den tid kommer 🦌🍂

Veldig god app

Veldig god app, nylig tatt jegerprøven idag og det er omtrent dønn like spm som på selve eksamen :) veldig fornøyd!!!! :D

26 août 2024
Avis spontané

Réponse de Jegerappen

Det er målet! Herlig å høre at appen har vært til hjelp 😍

Gratulerer så mye som jeger. Og skitt jakt, når den tid kommer 🦌

Fabelaktig

Uten denne hadde nok ikke ungdommen bestått pga dysleksi

4 août 2024

Réponse de Jegerappen

Herlig å høre at appen er til hjelp, spesielt for dem som kanskje trenger det litt ekstra ☺️

Tusen takk for at du har tatt deg tiden til å skrive en anmeldelse! Det setter vi stor pris på.

Super app

Meget nyttig app som dekker det meste av vilt, lover, og annen praktisk info.

27 juillet 2024

Réponse de Jegerappen

Det er målet! Herlig å høre at appen er til hjelp for deg 🦌

Bestått eksamen

Jeg klart 48 riktige av 50 spørsmål. Jegerappen er super. takk for hjelpen.

26 juin 2024

Herlig! Gratulerer med bestått (med god margin) 🤩

Og tusen takk for at du tok deg tiden til å skrive en anmeldelse. Vi setter stor pris på det!

Knall bra

Knall bra
Kanon goe app

18 juin 2024

Réponse de Jegerappen

Herlig å høre at appen er til hjelp for deg! Tusen tak for anmeldelsen ☺️

Noté 5 sur 5 étoiles

Veldig nyttig app til forberedelser for…

Veldig nyttig app til forberedelser for jegerprøven!

Anbefales til alle som skal ta prøven! Appen fungerte veldig fint og det var enkelt å ta en test når det måtte passe.

Litt mer variasjon på artsbestemmelsene kunne vært ønskelig når man har tatt dem mange ganger lærer man seg bildene utenat. Og det er jo ikke samme bilder man får på prøven.

6 juin 2024

Réponse de Jegerappen

Nydelig å høre at appen er til hjelp for deg!

Tips om dette med arter i appen: Det er mye mer variasjon i 'Artsprøven' enn i 'Jegerprøven' i appen. Men vi kommer til å legge inn flere bilder om ikke så alt for lenge.

Tusen takk for at du har tatt deg tiden til å skrive en anmeldelse! Vi setter stor pris på det 😍

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus