Jekas Hund & Kat Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vores 2 store Hankatte(brødre), Gøg & Gokke på henholdsvis 8 og 10kg. er meget glade for de to nye kradsestolper vi har købt, som reservedele til et af deres kradsemøbler. Det er altid en fornøjels... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Varen hurtig sendt bestilte den 7-9. . Ordren hurtig leveret.den 8-9 fik jeg varen Kan varmt anbefales til alle

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk butik / hjemmeside. Har handlet her mange gang og vender altid tilbage for at købe deres naturlige kattelegetøj og kattens no 1 kradsetræ. (Som holder i FANTASTISK mange år men hvor man ka... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sjældent har jeg oplevet så god en service Godt nok gik første ordre lidt skævt, men det var helt min skyld. Ringede til dem og de var så behjælpelige både med str og at ordren kunne nå med her... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Animalerie
  2. Magasin d'alimentation animale
  3. Magasin d'articles pour animaux

Écrit par l'entreprise

Velkommen til en fantastisk verden bestående af moderne, funktionelle og geniale produkter til dine kæledyr. Vi har blandt andet specialiseret os i skræddersyede kradsetræer kat og kradsemiljøer, THOLO Trimmeborde, samt, hundefoder, kattefoder, hundeartikler og tilbehør til hund og kat. Vores verden begrænses dog ikke her, eftersom vi også udbyder fornuftige produkter til gnavere. Vi er et nordjysk firma med jordforbindelse og gennemsigtighed, der insisterer på at yde samme gode service på nettet, som vi gør i vores fysiske butik. Vores kernekompetence er at skabe et fantastisk liv for dine kæledyr – og vores spidskompetence er at vejlede dig i den selvsamme retning. Vores loyale kunder vælger os hver gang netop på grund af dette – skal du ikke være den næste Bag Team jekas er! Velkommen til Jekas Hund og Kat se et fantastisk univers bestående af moderne, funktionelle og geniale produkter til dine kæledyr. Vi har blandt andet specialiseret os i skræddersyede kradsetræer og kradsemiljøer, THOLO Trimmeborde, samt, foder og tilbehør til Tilbehør Hund og Tilbehør Kat. Vores verden begrænses dog ikke her, eftersom vi også udbyder fornuftige produkter til Gnavere, Vi prioriterer service ligeså højt som vores produkter. Du er derfor sikret en kompetent rådgivning, således du får valgt det produkt, der passer dig. Vores sortiment består af bl.a. slidstærkt legetøj, lækre godbidder, Hunde- og Katte Senge, Hunde- og Katte Seler, Hundetegn, Kattetegn , transportkasser, foderskåle, kattebakker, kradsetræer og meget mere. Hos Jekashundogkat opdaterer vi løbende vores sortiment med nye og spændende produkter, der for alvor følger tidens trend. Nordjysk Firma Vi er et nordjysk firma med jordforbindelse og gennemsigtighed, der insisterer på at yde samme gode service på nettet, som vi gør i vores fysiske butik. Vores kerne kompetence er at skabe et fantastisk liv for dine kæledyr – og vores spidskompetence er at vejlede dig i den selv samme retning. Vores loyale kunder vælger os hver gang netop på grund af dette – skal du ikke være den næste På forhånd tak Team Jekas

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

61 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og pænt brev

Hurtig levering og pænt brev, blev helt varm om hjertet da jeg modtog min pakke.
Vil absolut handle der igen!

11 septembre 2025

Hej Jonas. 😊
Vi siger 1000 tak for de 5 flotter stjerner. Vi er meget glade for du gerne vil vende tilbage og vi glæder os til vi igen kan sende dig skønne ting.

Super oplevelse

Super oplevelse

14 septembre 2025

Hej Palle.
Tak for din super fine anmeldelse, det er vi rigtige glad for.
Hilsen Aleks og Team Jekas.😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget nemme at snakke med og…

Meget nemme at snakke med og servicemindede. Jeg havde købt to hundehalsbånde som viste sig at være alt for store. Men jeg returnerede bare og bestilte nogle nye. Blev efterfølgende ringet op da det ene halsbånd var udsolgt. vi snakkede lidt om det og fandt ud af, at den nye størrelse jeg havde bestilt heller ikke passede. Derfor lavede hun ordren om og jeg fik de halsbånd der passede. Super service.

5 septembre 2025

Hej Tinne
Vi siger 1000 tak for din fine anmeldelse, og vi er glade for vi fandt den rigtige størrelse til dig. 😊

Alt spiller bare

Lynhurtig levering og alt spiller bare HVER gang.

4 septembre 2025

Hej Helle.
Vi siger tak for den flotte anmeldelse, og vi er glade for at du oplever god service og hurtig levering hver gang. 😊
Hilsen Tanja og Team Jekas.

Noté 5 sur 5 étoiles

Var heldig at finde én god hundeline…

Var heldig at finde én god hundeline hos Jekas Hund & Kat, som jeg er glad for til vores hund. Alt i forbindelse med ordren og leveringen forløb fint.

31 août 2025

Hej Birgitte
Vi er glade for at læse din anmeldelse og at du har oplevet en god service da du handlede ved os. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Absolut lækre produkter til min kat

Absolut lækre produkter til min kat, som jeg ikke har fundet andre steder, og han blev SÅ glad for bl.a kanin fødderne, og jeres godbidder.
Helt sikkert ikke sidste gang jeg handler hos jer! Fem store ⭐⭐⭐⭐⭐ herfra!!

29 août 2025

Hej Pia
Sikker en skøn anmeldelse at læse, vi siger mange tak, og er meget glade for at høre vi igen får lov at sende skønne ting til dig og din kat 😊

Stor ros!!!

27 août 2025

Hej Ole Flemming
Tak for de flotte 5 stjerner, det er vi meget glade for i Team Jekas.😊
Hilsen Aleks

Super kvalitet

Kattens No 1 kradsetræ. Super stabilt og kattene elsker det. Deres gamle var så slidt at et nyt måtte til. Desværre udgår det.

11 août 2025

Hej Majbritt.😊
Vi siger mange tak for dine flotte 5 stjerner. Vi er glade for du kan lide dit nye kradsetræ, og ja vi har desværre måtte lade kattens Nr 1 udgå. Vi har forsat Aktiv kat hvor du kan få løs dele og er et super godt produkt. Hilsen Aleks og Team Jekas.

Noté 5 sur 5 étoiles

Virkelig hurtig levering og god idé med…

Virkelig hurtig levering og god idé med at genbruge "gamle" kasser til levering!

4 août 2025

Hej Julie
Tak for din flotte anmeldelse 😊Vi vil gerne være mere grønne og derfor benytter vi genbrug. Dejligt du tager godt imod de "Brugte Kasser "

Nem hjemmeside

Nem hjemmeside, fine varer og lynhurtig levering. Kun anbefalinger herfra, vi vender ihvertfald tilbage, ja det har vi jo gjort før!

4 août 2025

Hej.... 😊
Tusind tak for de flotte ord og de fine stjerner.
Det glæder os, at I er tilfredse, og ekstra dejligt at I er tilbagevendende trofaste kunder. På gensyn næste gang.

Hurtig levering.

Bestilte en gårdkæde 5 m. Prisen er yderst rimelig og der var hurtigt levering. Kæden virker perfekt, og kan ikke tygges over 👌

29 juillet 2025

Hej Kirsten
Tak for den flotte anmeldelse og beskrivelse. Det betyder meget for teamet at du har haft en god oplevelse ved os, og at produktet svare til din forventninger.😊

Hjælpsomme og hurtige

Utrolig hjælpsom, personlig betjening og vejledning. Meget hurtig levering. Kan varmt anbefales.

7 juillet 2025

Hej Louise
Vi siger mange tak for det flotte anmeldelse, det betyder meget for os du har haft en god oplevelse da du handlede ved os. 😊

Kæmpe anbefaling

Har nu handlet nogle gange hos Jekas Hund & Kat. Både kradsemøbler, søjler og forskelligt legetøj til mine pels-snuder og det er virkelig lækkert og ordentligt materiale.
Super god kundeservice og hurtig levering.

Er blevet deres faste kunde 🐾

Kæmpe anbefaling herfra 😊

14 juillet 2025

Hej Vicki og Chris
Vi siger 1000 tak for den flotte anmeldelse. Det varmer virkelig vores hjerter at læse 😊
Vi er så glade for i er blevet fast kunde og vi vil glæde os til at hjælpe jer og sende flere lækker ting til jeres pels-snuder.
De kærligste Hilsener fra Aleks og Team Jekas.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig ekspedition hurtig forsendelse…

Hurtig ekspedition hurtig forsendelse og lykkelige hunde🥰

27 mai 2025

Hej Nina
Vi siger mange tak for den flotte anmeldelse, det betyder meget for os.
Tak for du delte din oplevelse her ind 😃

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service, hurtig levering , et sted man vender tilbage til 10 stjerner herfra

23 mai 2025

Hej Bøje Balling
Vi siger 1000 tak for det super flotte anmeldelse 😃 Det varmer team Jekas hjerte rigtig rigtig meget. Vi glæder os til at sende noget til dig igen.
Hilsen Aleks og hele Team Jekas.

Noté 5 sur 5 étoiles

Der er rigtig god service og hurtig…

Der er rigtig god service og hurtig levering

7 avril 2025

Hej Monica
Tak for din flotte anmeldelse, vi er glade for du har oplevet en god service og hurtiglevering. 😃

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og hurtig levering.

God service og hurtig levering.

25 mars 2025

Hej Winnie
Vi siger 1000 tak for din flotte anmeldelse 😃 Det betyder meget for os du har oplevet service og hurtig levering.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus