Jenners Seaside Avis

3,8

Vi spiste aftensmad og var to familier afsted med børn. Vi oplevede en så mangelfuld service - meget uengageret ung pige, der nærmest himlede med øjnene når vi stillede spørgsmål. Hun satte en stemni... Voir plus

Vi skulle fejre min mosters 83-års fødselsdag, og der var dækket op til os i udestuen. Desværre blev oplevelsen ikke helt, som vi havde håbet. Da vi havde bestilt vores drikkevarer, kom tjenere... Voir plus

Dejlig frokost i skønne omgivelser. Vi sad i solen med kold hvidvin og spiste vidunderlige håndpillede rejer og en virkelig lækker og velsmagende laksesalat, det var tydeligt at smage at den var hjemm... Voir plus

Vi blev mødt af en travl, men sød og smilende medarbejde, der hurtigt fandt vores reservation og bord. Vi fik en skøn skaldyrs og fisketallerken til forret og en stor rib-eye til hovedret. Alt vir... Voir plus

Bien

Répond généralement dans un délai de 48 heures

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Ingen kommentar

28 février 2023
Logo de Jenners Seaside

Réponse de Jenners Seaside

Hej Ole,
En ny/ekstra anmeldelse for at svare er nok ikke nødvendigt, den vil jeg forsøge at få fjernet

Lars

Lækkert smørrebrød

Lækkert smørrebrød, og gode børneportioner. De har det sødeste personale, der gjorde alt hvad de kunne for at vi kunne få et bord, da vi ikke havde bestilt et på forhånd, de gav sig god tid på trods af at der var super travlt. ☺️

21 juillet 2022

Glæd dig! Alt er til top karakter

Jeg var igår ude og spise sammen med en masse dejlige damer. Der var både gode drinks,service og mad. Jeg fik en virkelig lækker tatar, en fantastisk rødspætte og en belgisk chokolade -som jeg simpelthen må prøve igen snart! Jeg vil til hver en tid, anbefale at bestille bord på Jenners Seaside og få en god oplevelse med skøn mad.

21 juillet 2022

Super dejlig mad

Super dejlig mad, sød og venlig betjening og gode anbefalinger fra serveringspersonalet på både hovedret og dessert - bestemt er besøg værd

16 juillet 2022

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse, fantastisk og veltillavet mad og supergod og venlig betjening. Endnu en anledning til et genbesøg

16 juillet 2022

Jenners Seaside kan noget....Top lækker mad, beliggenhed og betjening

Jeg valgte at holde min fødselsdag på Jenners Seaside lørdag d. 18/6-2022, da vi før har været meget tilfredse med deres mad ud af huset. Og jeg blev ikke skuffet. God, hjælpsom og høflig betjening og virkelig lækker mad. Lars og co kan altså noget. Alt er i top - beliggende i 1. række til vandet, super lækker mad og god betjening. Vi kommer igen

1 juillet 2022

Tak for et virkelig godt arrangement i…

Tak for et virkelig godt arrangement i weekenden 🤗 maden var lækker, betjening god og gæsterne var meget glade 👍🏻 Min fødseldag startede med den bedste frokost hos Lars & Co på Jenners Seaside - kan varmt anbefales

27 juin 2022

Vi kommer igen

Første besøg på Jenners-Seaside og vi ser frem til at besøge dem igen. Venligt og hjælpsomt personale og en rigtig hyggelig atmosfære med skøn udsigt. Vi fik begge fisk, friskt og velsmagende. Vi vil anbefale stedet til andre, ligesom vi selv blev anbefalet at spise der. Næste gang skal vi prøve deres frokost. Kun ros herfra.

26 juin 2022