Flotte smykker af relativt god kvalitet. Synes dog, at retur-processen var meget mangelfuld. Var nødt til at returnere et smykke og her oplevede jeg både lang ventetid på refusion samt flere udgifter... Voir plus
Lisez les avis des autres
Hold Jer væk fra dette svindler- firma! Bestilte en halskæde som aldrig blevet leveret. Pengene blev trukket og det krævede mange forsøg på kontakt via mail, hvor de til sidst annullerede ordren.... Voir plus
D.22 april 2025 bestilte jeg to smykker som skulle være en gave Pengene trukket og ingen smykker modtaget Sendt mails til support osv gentagne gange Har i dag talt med angiveligt tidligere eje... Voir plus
Har tidligere handlet hos Jewls og modtog en rigtig fin halskæde som holder farven og kvaliteten! Købte en mere senere hen som desværre ikke holdte så godt, tænker det har været en mindre produktionsf... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi startede Jewls, med den vision om at levere kvalitets smykker, til priser alle kan være med på. Vi har siden vores åbning arbejdet hårdt for at tilbyde smukke, trendy smykker, der er unikke, interessante og behagelige.
Coordonnées de contact
Åhusene 9, st. 5, 8000, Aarhus, Danemark
- support@jewls.dk
- jewls.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Super service i forbindelse med…
Super service i forbindelse med ombytning af en kæde til en anden.
Hurtige svar via mail (selv om aftenen) og hurtig forsendelse af ny kæde.

Super hjælpsom
Super hjælpsom, samt hurtig respons.. Har haft en korrespondance med en Jonas fra kundeservice via mail. Er fuldt ud tilfreds, både med deres produkter og i den grad også kundeservice.
Et firma jeg klart kan anbefale 👌

Réponse de Jewls
Efter at DAO leverede forkert og…
Efter at DAO leverede forkert og produktet også var det forkerte, tøvede kundeservice ikke med at få sendt et nyt produkt afsted asap, uden beregning. God service og uden diskussion

Ombytning af kæde
Ombytning af kæde
Jeg havde købt en kæde, som var for stor til mit vedhæng. Jeg fik hurtigt hjælp med ombytning af Jonas fra Kundeservice.
Er tilfreds med kvaliteten og servicen, så vil absolut handle der igen.

Réponse de Jewls
Det var så godt og rigtig hurtig…
Det var så godt og rigtig hurtig levering

Ikke min sidste gang
Fik det som jeg havde bestilt, i pæneste stand også med en super hurtig levering på bare 2 dage.

Quality
Nice selection. I am very happy with my items. Quality comes with higher prices, but it's certainly money well spent, I think.
Easy transaction and smooth delivery, will return.

Jeg købte en halskæde
Jeg købte en halskæde, men fortrød da jeg så en federe lige under. Jeg skrev til deres live chat (Jakob) og jeg fik et hurtigt svar med, de vil sætte den anden halskæde i. Hurtig og god service. Klart anbefaling

Réponse de Jewls
Jeg kan ikke sige hvor mange gange jeg…
Jeg kan ikke sige hvor mange gange jeg ville anbefale jewls! De er så vidunderlige smukke og supporten er bedre end alle andres! Utrolig smukke smykker, lækker kvalitet!!! Hurtig levering❤️

Réponse de Jewls
Super flotte smykker og god…
Super flotte smykker og god kundeservice!
Jeg fik både god hjælp til valg af smykke og da der var problemer med ordren, ordnede de det nemt uden problemer.
Vildt flotte og lækre smykker, vil helt sikkert købe herfra igen :-)

Min stjålne pakke
Jeg var i den uheldige situation, at min pakke blev stjålet foran min dør, før jeg selv når at modtage den.
Jeg har fået en kanon god service fra Jewls. Der svarede på mine beskeder ret hurtigt og på hver besked jeg skrev, på trods af der var påske og helligdage.
Jeg kunne bestille mine smykker igen uden omkostninger og nu venter jeg bare spændt på endelig at modtage dem.
Trods den uheldige situation, at jeg ikke modtog min pakke i første omgang, så har jeg kun oplevet rigtig god service fra forhandleren Jewls og rigtig god og hurtig kommunikation fra dem.

Fin og hurtig levering
Fin og hurtig levering, men kunne dog godt tænke mig, at varen lå i en æske istedet for i en pose. Så var det mere præsentabelt som gave.

Réponse de Jewls
Er helt vild med min nye ring fra JEWLS…
Er helt vild med min nye ring fra JEWLS 🤩 Super fedt design og ikke mindst god kvalitet! Helt sikkert ikke sidste gang jeg shopper smykker hos dem!

Det helle er godt
Det er et fint produkt jeg har modtaget anbefaler helt sikkert denne hjemmeside

L’expérience Trustpilot