Jewls Avis

TrustScore 2 sur 5

1,8

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Flotte smykker af relativt god kvalitet. Synes dog, at retur-processen var meget mangelfuld. Var nødt til at returnere et smykke og her oplevede jeg både lang ventetid på refusion samt flere udgifter... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Hold Jer væk fra dette svindler- firma! Bestilte en halskæde som aldrig blevet leveret. Pengene blev trukket og det krævede mange forsøg på kontakt via mail, hvor de til sidst annullerede ordren.... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

D.22 april 2025 bestilte jeg to smykker som skulle være en gave Pengene trukket og ingen smykker modtaget Sendt mails til support osv gentagne gange Har i dag talt med angiveligt tidligere eje... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har tidligere handlet hos Jewls og modtog en rigtig fin halskæde som holder farven og kvaliteten! Købte en mere senere hen som desværre ikke holdte så godt, tænker det har været en mindre produktionsf... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Bijouterie

Écrit par l'entreprise

Vi startede Jewls, med den vision om at levere kvalitets smykker, til priser alle kan være med på. Vi har siden vores åbning arbejdet hårdt for at tilbyde smukke, trendy smykker, der er unikke, interessante og behagelige.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

10 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service i forbindelse med…

Super service i forbindelse med ombytning af en kæde til en anden.
Hurtige svar via mail (selv om aftenen) og hurtig forsendelse af ny kæde.

15 juillet 2022

Hej Tina!

I kampen om at blive bedre og bedre er anmeldelser fra vores kunder super vigtige, så tak for din feedback og tak for dine 5-stjerner!

Dejligt at høre, at du er tilfreds med din ordre! Vores team bag designet gør sit bedste for, at lave smykker vores kunder kan blive glade for og vi elsker at høre om oplevelser som din :-D

Super hjælpsom

Super hjælpsom, samt hurtig respons.. Har haft en korrespondance med en Jonas fra kundeservice via mail. Er fuldt ud tilfreds, både med deres produkter og i den grad også kundeservice.
Et firma jeg klart kan anbefale 👌

14 juillet 2022

Hej Stine,

I kampen om at blive bedre og bedre er anmeldelser fra vores kunder super vigtigt, så tak for din feedback og tak for dine 5-stjerner!

Vi brænder for tilfredse og glade kunder, så når vi ser en anmeldelse som din bliver vi altid rigtig glade og stolte - Super fedt at du har været tilfreds med dit køb hos os :-)

Rigtig god service

13 juillet 2022

Hej Mikkel,

Først og fremmest tak for dit køb hos os!

Vi er glade for du tog dig tid til at anmelde os herinde, og at du så giver os 5 stjerner er bare endnu bedre.

Vi håber du bliver glad for dit køb og bliver der noget tager du bare fat i os.

Meget god service

12 juillet 2022

Hejsa Simon!

I kampen om at blive bedre og bedre, er anmeldelser fra vores kunder super vigtige, så tak for din feedback og tak for dine 5-stjerner!

Dejligt at høre, at du synes om vores service! Vores team elsker at høre om oplevelser som din :-D

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter at DAO leverede forkert og…

Efter at DAO leverede forkert og produktet også var det forkerte, tøvede kundeservice ikke med at få sendt et nyt produkt afsted asap, uden beregning. God service og uden diskussion

11 juillet 2022

Hej Sander!
Mange tak for at du har taget dig tid til at lave en anmeldelse og tusinde tak for dit køb.

Vi elsker at få feedback fra vores kunder og vi smiler altid når vi får anmeldelser som din - det motiverer os alle hos Jewls, til at blive ved :-D

Vi ønsker dig en skøn dag - vi håber at se dig igen en anden gang på siden :-)

Ombytning af kæde

Ombytning af kæde

Jeg havde købt en kæde, som var for stor til mit vedhæng. Jeg fik hurtigt hjælp med ombytning af Jonas fra Kundeservice.

Er tilfreds med kvaliteten og servicen, så vil absolut handle der igen.

7 juillet 2022

Hejsa Mathias

Hvor er vi glade for at du har givet os 5-stjerner og brugt tid på at anmelde os - og selvfølgelig tusinde tak for dit køb også!

Super fedt, at du er tilfreds med det du har modtaget fra os! Vi elsker når vores kunder bliver glade for det de har købt og det har stemt overens med forventningerne :-)

Fortsat god dag til dig, vi håber vi ser dig igen en anden gang!

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var så godt og rigtig hurtig…

Det var så godt og rigtig hurtig levering

7 juillet 2022

Hej Jeppe,

Tusinde tak for din anmeldelse og dine 5-stjerner!

Vores kundeservices hjerter brænder for glade kunder og anmeldelser som din gør deres hjerter ekstra varme! Vi er super glade for, at de har kunne hjælpe dig :-D

Vi håber at du får en forsat god dag og vi takker endnu engang for din anmeldelse

Noté 5 sur 5 étoiles

Super responsive customer support.

6 juillet 2022

Hi Adrian,

Thank you so much for your review and your 5 stars!

The hearts of our customer service are passionate about happy customers and reviews like yours make their hearts extra warm! We are super happy that they have been able to help you :-D

We hope you have a great day and thank you again for your review
Sincerely. Jonas // Jewls.dk

Virkelig god kundeservice

5 juillet 2022

Réponse de Jewls

Hej med dig, Frederik! :-)

Først og fremmest skal du have et stort tak for både din anmeldelse og dit køb!

Vores team af designer gør sit bedste for at designe smykker, der lever op til vores kunders forventninger - derfor bliver vi ekstra glade for anmeldelser som din og vi er glade for, at du tilfreds med det du har modtaget :-D

Endnu en gang tak for din anmeldelse og dine pæne ord - du må have en forsat god dag!

Ikke min sidste gang

Fik det som jeg havde bestilt, i pæneste stand også med en super hurtig levering på bare 2 dage.

14 juin 2022

Hej Mathias

Fedt at du er har været tilfreds med vores kundeservice! ;-) det er vi så glade for at høre og det motiverer os, at høre om gode oplevelser som din.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget tilfred med deres service

10 juin 2022

Hej Mohamed!

Fedt at du fik din pakke hurtigt! Vi gør vores bedste for, at få alle ordre ud så hurtigt som muligt og vi ser vores leveringsservice som noget af det vigtigste ved online handel, så vores kunder ikke skal gå og vente på deres ordre :-)

Quality

Nice selection. I am very happy with my items. Quality comes with higher prices, but it's certainly money well spent, I think.

Easy transaction and smooth delivery, will return.

6 juin 2022

Réponse de Jewls

We are glad to hear that you'e excited about your new jewelry.

Best regards Jonas // Jewls.dk

Jeg købte en halskæde

Jeg købte en halskæde, men fortrød da jeg så en federe lige under. Jeg skrev til deres live chat (Jakob) og jeg fik et hurtigt svar med, de vil sætte den anden halskæde i. Hurtig og god service. Klart anbefaling

4 juin 2022

Hej Alex.

Vi takker mange gange for den gode anmeldelse og fedt du er glad for dine nye smykker!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan ikke sige hvor mange gange jeg…

Jeg kan ikke sige hvor mange gange jeg ville anbefale jewls! De er så vidunderlige smukke og supporten er bedre end alle andres! Utrolig smukke smykker, lækker kvalitet!!! Hurtig levering❤️

21 mai 2022

Hej Sofie!

Noté 5 sur 5 étoiles

Super flotte smykker og god…

Super flotte smykker og god kundeservice!
Jeg fik både god hjælp til valg af smykke og da der var problemer med ordren, ordnede de det nemt uden problemer.
Vildt flotte og lækre smykker, vil helt sikkert købe herfra igen :-)

25 avril 2022

Hejsa Marie!

Dejligt at høre, at du synes om smykkerne og vores service! Vores team bag designet gør sit bedste for, at lave smykker vores kunder kan blive glade for og vi elsker at høre om oplevelser som din :-D

Min stjålne pakke

Jeg var i den uheldige situation, at min pakke blev stjålet foran min dør, før jeg selv når at modtage den.
Jeg har fået en kanon god service fra Jewls. Der svarede på mine beskeder ret hurtigt og på hver besked jeg skrev, på trods af der var påske og helligdage.
Jeg kunne bestille mine smykker igen uden omkostninger og nu venter jeg bare spændt på endelig at modtage dem.
Trods den uheldige situation, at jeg ikke modtog min pakke i første omgang, så har jeg kun oplevet rigtig god service fra forhandleren Jewls og rigtig god og hurtig kommunikation fra dem.

24 avril 2022

Hejsa Cille!

Tusinde tak for din anmeldelse, den er vi utrolig glad for! Og selvfølgelig også tusinde tak for dit køb.

Vi er glade for at høre du synes om vores betjening og så håber vi pakker når sikkert frem denne gang! :-D

Vi ønsker dig en fortsat god dag og takker endnu engang for din anmeldelse og dit køb

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og alt var lige som det skulle være.

16 avril 2022

Hej Younes :-)
Først og fremmest tusinde tak for din anmeldelse! Anmeldelser er en vigtig del i vores proces om at blive bedre og bedre, så tak for at du har brugt tid på at hjælpe os!

Din anmeldelse gør os rigtig glade og det betyder meget for os, at du har været tilfreds med din ordre! Vi brænder for tilfredse kunder og når vi ser en anmeldelse som din motiverer det os til at fortsætte :-D

Noté 4 sur 5 étoiles

Fin og hurtig levering

Fin og hurtig levering, men kunne dog godt tænke mig, at varen lå i en æske istedet for i en pose. Så var det mere præsentabelt som gave.

8 avril 2022

Hej Susanne,

Mange tak for din anmeldelse. Vi tager imod alt det ris og ros vi kan få.

I forhold til din kommentar til at pakken skal være præsentabelt, vil jeg dog anbefale dig til en anden gang hvis det er en gave, at tilkøbe vores gaveæske som er synlig på alle vores smykker :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Er helt vild med min nye ring fra JEWLS…

Er helt vild med min nye ring fra JEWLS 🤩 Super fedt design og ikke mindst god kvalitet! Helt sikkert ikke sidste gang jeg shopper smykker hos dem!

3 avril 2022

Hej Emil!

Din anmeldelse er med til at motivere os og det betyder meget at få feedback fra vores kunder, så vi kan blive ved med at blive bedre - med en anmeldelse som din kan vi ikke lade være med at smile :-)

Endnu en gang tak for de pæne ord - du må have en fortsat god dag!

Det helle er godt

Det er et fint produkt jeg har modtaget anbefaler helt sikkert denne hjemmeside

24 mars 2022

Réponse de Jewls

Hej med dig, Bertram! :-)

Først og fremmest skal du have et stort tak for både din anmeldelse og dit køb!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus