John Victorin Avis

1. Bijouterie

John Victorin har sedan 1908 smyckat generationer med svensk design av högsta klass. Vårt arv som kunglig hovleverantör lever vidare i varje detalj. Med en kombination av tidlös elegans och modern finess fortsätter vi att skapa smycken som utstrålar exklusivitet. Varje kollektion är en hyllning till vårt svenska ursprung och det hantverksarv som gjort oss unika i över ett sekel. Att bära ett smycke från John Victorin är att bära en del av historien – skapat för att föras vidare genom generationer.

Information importante

Répond généralement dans un délai de 24 heures

19 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Jag köper vanligen enbart äkta silver…

Jag köper vanligen enbart äkta silver eller guld och är skeptisk till pläterade varor. Rädd att det ska se eller känns billigt. Detta är ett undantag! Verkligen positivt överraskad. Ser otroligt exklusivt ut och superbra kundservice! Rekommenderar.

12 août 2026

Armbandet var fel sort

Armbandet var fel sort. De erkände det. Ett annat armband hade de inte i lager. När jag frågade dem om det blir någon leverans och vad jag ska göra med det armbandet som var fel då svaret var att första armbandet är slut och blir inte levererad till mig och det andra armbandet som var fel (inte som på bilden), kan jag få återbetalning. Ok, tänkte jag, vad bra. De väntade jag på återbetalning av två armbanden. En som alldrig kommer och ett annat som var fel. Det skulle bli 149 +149 kr. Men jag fick 149. När jag frågade om det var rätt? Då fick jag svaret att de återbetalade allt. Altså jag har inte fått 149 kr. Ja, liten summa. Men faktum är att det var fel. Alldrig mer handlar där. Tyvärr

10 juillet 2026
Logo de John Victorin

Réponse de John Victorin

Tack för att du berättar om din upplevelse. Vi beklagar verkligen att det har blivit fel både med armbanden och återbetalningen. Självklart ska du få tillbaka rätt belopp för de varor som inte kunde levereras respektive var felaktiga. Vi vill gärna kontrollera vad som har hänt med den återstående återbetalningen. Kontakta oss på info@johnvictorin.se med ditt ordernummer, så hjälper vi dig vidare där.

Vänliga hälsningar,
Team John Victorin

Mycket nöjd!

Blev så nöjd med min beställning! Bra priser, vacker design och superfina smycken.

11 mars 2026

Toppen!

Så fina produkter i bra kvalitet, även till ett så bra pris! Är så nöjd 😍

30 mars 2026

Högsta betyg

Högsta betyg! Lätt att hitta på hemsidan, den gav mycket inspiration för mig att hitta de smycken jag ville klicka hem. Det var otroligt snabb frakt och allt var SÅ fint! Tack snälla John Victorin, tipsar alla att handla hos er!

30 mars 2026