Lisez les avis des autres
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Jonaz is de zorgeloze provider! Internet thuis hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het moet gewoon goed werken. Daarom houden wij het simpel. Een supersnelle glasvezelverbinding is bij ons de basis. Daar kun je eenvoudig tv of telefonie aan toevoegen. That’s it! Geen ingewikkelde pakketten, geen overbodige extra’s en geen tijdelijke acties. Gewoon snel en betrouwbaar internet dat precies doet wat het moet doen. En met onze internetverbinding voor een vaste prijs (al 10 jaar lang) weet je altijd waar je aan toe bent. Dat is de eenvoud van Jonaz! Doe vandaag nog de postcodecheck en wie weet tot snel!
Coordonnées de contact
Stationsplein 45, 3013 AK, Rotterdam, Pays-Bas
- info@jonaz.nl
- jonaz.nl
N'a pas répondu aux avis négatifs
Geen enkel probleem tot nu toe
Geen enkel probleem tot nu toe; de klantenservice reageert snel op e-mails en belverzoeken. Ik ben nu een maand klant en heb nog geen storingen ervaren. Wat ik vooral fijn vind, is dat er geen inflatiecorrectie wordt toegepast. Kortom: erg tevreden!
Goeie prijs en goeie service. Gewoon zoals het hoort
Snelle installatie en daarna 980/990 mb down/up! Helemaal super! Ook tv is prima. M’n LG tv op luxenburg moeten zetten maar daar merk je op de LG channels na ( die ik toch niet kijk) niks van.
Goeie service verder! Binnen een dag al antwoord bij vragen. Las her en der negatieve berichten. Maar voor als nog heb ik die niet zelf zo ervaren. Goeie prijs voor een meer dan prima service!
Perfect
Ik geef Jonaz met gemak 5 sterren. Ik herken me totaal niet in de negatieve recensies die je soms ziet (mogelijk geplaatst door concurrenten?) Ik ben nu ongeveer een jaar klant en heb nog geen seconde downtime gehad. De monteur was vriendelijk en werkte netjes. En de beloofde 1000/1000 Mbps voor €39,95 per maand wordt gewoon keurig geleverd. Voor deze prijs en kwaliteit vind ik Jonaz simpelweg perfect. Absoluut een aanrader!
Ongeëvenaarde prijs/kwaliteit
Jonaz biedt extreem snel internet voor een prijs die je niet bij de concurrenten vindt: 1000Mb/s voor 39 euro/maand. Als ik een speedtest doe, dan zie ik dat de beloofde snelheid ook nagenoeg echt gehaald wordt. Het komt meestal één keer per jaar voor dat ze er een paar uur uit liggen, maar dat vind ik acceptabel aangezien ik dan even over ga op mijn mobiele internet. De klantenservice reageert meestal ook vlot.
Nog net geen 1 ster omdat de prijs…
Nog net geen 1 ster omdat de prijs redelijk is voor die tijd dat hun service wel werkt. Heb je een storing, wees je er dan van bewust dat Jonaz alleen een chatbot heeft. Telefonisch onbereikbaar en alleen overdag op werkdagen lezen ze hun mail mocht je een storing hebben. Bereid je ook voor op 4-5 storingen per maand, dat vinden ze normaal en geen enkele aanleiding voor excuses of compensatie. Als het je dit allemaal niet waard is, kies dan een provider die €5 per maand duurder is, dan is je keuze groter en je ergernis minder.
Oplossingsgericht en doordenkers
Jonaz is zo'n 'ouderwetse' partij die niet een moderne helpdesk hebben. En dat is een zegen. Moderne helpdesks werken vanuit scripts en de mensen met verstand van zaken krijg je zelden aan de lijn. Bij Jonaz tref je mensen. Die doordenken en het probleem willen oplossen. Je even bellen en laten zien dat ze iets uitgezocht hebben, ook al is het niet echt hun probleem. Geweldige partij, ben er nu 8 jaar klant. Naar tevredenheid. Aanrader.
En weer de hele nacht geen verbinding
Zoveelste storing en weer de hele nacht geen internet! Storingsdienst van Jonaz is een lachertje! Onvoorstelbaar slechte service!
Al meer dan 14uur geen internet
Al meer dan 14uur geen internet. Geen compensatie en geen duidelijkheid. Kan alleen contact hebben met een persoon op de klantenservice die aangeeft geduld te hebben. Slecht geholpen en dus hele dag zonder internet. Spijt van klandizie bij Jonas, ze zijn niet duur maar ik weet nu waarom. Geen klant worden hier?
Van mooi bedrijf tot mega slecht
Vanaf het eerste moment een abbonement afgesloten bij jonaz. Toen zaten ze nog in leusden en is door particulieren opgestart. Alles was toen super goed geregeld. Persoonlijke helpdesk en bij problemen kwamen ze gewoon langs.... Top...... Totdat, na jaren ik ging verhuizen naar Nijkerk en daar was geen jonaz aansluiting mogelijk... De opzegging liep ook voor geen meter. Ik had de opzegging op papier maar de rekeningen werden afgeschreven. Ik heb mijn bankrekening opgezegd en was dus van het probleem af. Nu lees ik dat Nijkerk sinds juni 2023 is aangesloten op het netwerk van jonaz. Hoewel het internet goed is durf ik het niet aan om met hun in zee gegaan. Zo jammer dat jonaz is overgenomen en de mensen er niet meer zijn die het bedrijf hebben opgericht...
Worst service I have ever experienced…
TErrible terrible terrible....stay FAAAAAR away. Quick when you sign up to take your money...if somethings goes wrong you have some idiot on the other side of Whatsapp sitting very far away "taking your details and passing it on" . Probably passing it on to the dustbin next to him/her
72 hours with no internet
72 hours with no internet. Customer service told me 3 days in a row that they will solve the problem the next day. Tomorrow 4th day without internet. Maybe we’ll hit 10 days without internet.
Eerst bijna 3 maanden zonder e-mail…
Eerst bijna 3 maanden zonder e-mail verkeer gezeten. JONAZ onbereikbaar, deden niets om oorzaak te verhelpen. Eerst anderen de schuld geven. Oorzaak niet bij JONAZ. Externe hulp ingeschakeld duidelijk oorzaak JONAZ. Daarna hun medewerker Peter en die wist meteen waar bij JONAZ de fout lag. Meteen verholpen.
Nu 2 maanden verder en weer hetzelfde probleem. JONAZ geeft niet THUIS!
Slechte organisatie!!!
Telefoon voor derde keer niet te gebruiken
De bereikbaarheid van Jonaz kan beter. De laatste tijd gaat alles via de chat of whatsapp.
De aanmelding en installatie van de apparatuur ging heel vlot. Ook was mijn oude telefoonnummer snel overgezet.
Mijn grootste probleem is dat mijn telefoon nu voor derde keer in 8 maanden niet goed werkt. De telefoon gaat over, maar er is geen spraak mogelijk.
De eerste keer duurde het een paar dagen voordat ik weer gebeld kon worden. De tweede keer was de telefoon binnen een dag weer bruikbaar. De derde keer zit nu op dag 2. Inmiddels hun per email ook geïnformeerd.
Vandaag 20 maart werd ik door een Jonaz medewerker opgebeld, ik kan nu weer bellen en gebeld worden! Hartelijk dank Jonaz!
Jonaz onbereikbaar
Jonaz onbereikbaar, alles uitbesteed aan callcenter (zonder telefoon optie).
Op mail wordt niet gereageerd.
Via whatsapp direct reactie met persoon die al mijn privacy gegevens wil hebben om dit vervolgens weer ergens heen door te sturen, want antwoord op mijn vraag krijg ik niet.
Rest mij nu alleen nog om schriftelijk alles op te zeggen.
Want de manier hoe zij met mijn gegevens omgaan staat mij helemaal niet aan en is volgens mij in strijd met wetgeving op dat gebied.
Aangezien Jonaz deugdelijke communicatie uit de weg gaat (menselijk contact per telefoon) is het beter om Jonaz uit de weg te gaan.
Wat een nachtmerrie
Bij Jonaz hebben ze geen idee wat ze aan het doen zijn.
Inmiddels 2 dagen zonder internet. Bij het bellen van de klantenservice kunnen ze alleen een ticket voor je doorsturen naar het hoofdkantoor van Jonaz. Hier hoor je vervolgens niks van terug. Klantenservice is uitbesteed aan een callcenter in Enschede met mensen die nergens vanaf weten.
Sluit nooit een abonnement af bij deze provider!
Wegblijven: Jonaz kan geen administratie bijhouden en dupeert haar klanten
Paar jaar tevreden klant geweest bij Jonaz, nooit echt problemen gehad met hun internet. Nu moet ik zeggen dat ik ook niet veel thuis ben, maar als ik er ben, dan werkt het gewoon prima. Wel vreemd dat mijn abonnementskosten niet meer werden afgeschreven, daarover na maand 2 gebeld en kreeg te horen dat het een probleem bij hun was. Na maand 3 nog een mail gestuurd, nooit een antwoord op gehad.
Vervolgens nogmaals gebeld, toen zeiden ze dat ze ermee bezig waren.
Uiteindelijk een brief gehad met een nota van de achterstallige maanden, al met al niet netjes maar prima geen probleem om te betalen voor iets wat ik heb gebruikt.
Totdat ik met hun administratie afdeling te maken kreeg, een simpele vraag als: hoeveel maanden staan er nog open voor de gemiste incasso's?
Dat was wel heel extreem lastig om goed te beantwoorden. Ook rekenen vinden ze daar extreem lastig.
Daarnaast de vraag gesteld voor een IPv6 aansluiting. Een simpele copy en paste e-mail terug gehad, geen eens de template variabelen aangepast in de mail. Naja, ok. Als het dan maar werkt. Gedaan wat ze zeiden, maar het werkt totaal niet. IPv6 maar weer gedeactiveerd. Mail gestuurd naar Jonaz maar weer: 0 reactie.
Daarna een mail gestuurd met de vraag of ik de openstaande bedragen in 1 keer kan betalen om problemen met dit bedrijf in de toekomst te voorkomen, geen idee of ze incasso's gaan sturen of mij registreren bij het BKR (geen zin in uiteraard). Binnen 10 minuten een reactie.
Direct betaalt en een vervolg vraag gesteld: reactie blijft uit.
Daarna mijn contract opgezegd, wacht nu nog op een antwoord maar dat hoeft mijn inziens niet meer, ben er nu wel klaar mee. Binnenkort blokkeer ik hun incasso bij mijn bank en informeer ik mijn rechtsbijstand alvast mochten ze alsnog incasso's of spookfacturen gaan sturen.
Ik vertrouw deze organisatie niet meer, jammer want technisch gezien waren er geen problemen. Alleen hun administratie en servicedesk, schoolvoorbeeld hoe het niet moet...
Opzeggen gaat niet zo gemakkelijk
Paar jaar Jonaz als provider gehad. Ik had alleen internet. Daar was ik tevreden over. Maar omdat ik nu ook tv wilde ben ik overgestapt naar een andere provider. Nu begon de ellende. Ik heb in april opgezegd. Ik heb een schriftelijke bevestiging van de opzegging. Sindsdien blijven ze elke maand geld afschrijven. Ik heb daarover gebeld en gemaild. Nu ben ik het zat. Ik heb mijn bank gebeld en heb het bedrijf geblokkeerd.
Heel erg vreemd bedrijf
Heel erg vreemd bedrijf. Internet blijft doorlopen maar de betalingen worden ongeveer een jaar na datum pas geïnd? Nu zijn we een jaar weg al, krijgen we opeens nog een factuur in de inbox.
Je gaat je ernstig afvragen hoe dat bedrijf in elkaar zit en hoe het al kan dat het jarenlang zo doorgaat zonder dat er verandering in zit. Internet vond ik ook niet echt je van het.
Aansluitproces ging erg soepel
Net klant geworden bij Jonaz. Het hele bestel en aansluitproces ging zeer soepel. De monteur was erg klantvriendelijk. KPN had de 2e glasvezelaansluiting in de meterkast niet aangesloten. Dit was een fout van KPN en dus NIET van Jonaz, maar Jonaz heeft geregeld dat KPN dit snel (binnen een halve dag) kwam oplossen. Al met al een dik tevreden nieuwe klant.
En savoir plus sur les différents types d'avis.