Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg digger den vakre, grønne SARi-kjolen min som jeg har bestilt pá nett. Dette er en helt elegant tunika, som overrasker meg og vennene mine hver gang jeg har den på. Jeg bestilte kjolen fra Ungarn o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

I prodotti sono bellissimi, originali e molto eleganti. Ho ordinato due anelli e mi piacciono moltissimo sono esattamente come nelle immagini e le misure perfette. In entrambi i casi ho ricevuto il mi... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har mange fine ting i forvejen fra mærket, så imod min forventning modtog jeg et produkt med nogle syninger der havde ødelagt stoffet - faktisk skete det to gange. Først tredje gang kom der et... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de vêtements pour femmes

Écrit par l'entreprise

Joseph Copenhagen was founded in 2010 by Josephine Havmøller - then as a Jewelry Brand. A desire for creating and being creative sparked a journey. In 2019 Josephine's fiancé Aske joined the team. Together they found a common interest in exploring, traveling, and designing. A trip to Sri Lanka became the foundation for their first clothing line: the SARI collection. Today the clothes collection and support team have expanded. However, the importance of handmade imperfection, creativity, and design for everyone to wear will remain the core of the overall design philosophy of the brand's unique and timely statement and fashion pieces. The combination of design and craftsmanship makes it possible to offer high quality at a very reasonable price.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 64 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har bestilt en ordre den 5/4 med…

Jeg har bestilt en ordre den 5/4 med angivelse af 1-3 dages levering. I dag er det den 13/4, og jeg har ikke modtaget min ordre. Jeg har ikke modtaget nogen mail med en opdatering på status på min ordre. Jeg har den 9/4 skrevet en mail til kundeservice. Jeg har intet svar fået. Jeg har et par dage efter skrevet til dem igen via kontaktformularen på deres hjemmeside. Jeg hører fortsat intet. Det er manglende og dårlig kundeservice på alle måder.

Nu svarer jeg på jeres svar nedenfor. Jeg har både udfyldt jeres kontaktformular på jeres hjemmeside og sendt jer flere mails til den mailadresse I beder mig om nedenfor. I vender jo stadig ikke tilbage. Hvis der er problemer i jeres system så ring dog til mig. I har da mit mobilnummer - jer kan man jo sjovt nok ikke ringe til. Fuldstændig ligegyldigt svar I kommer med nedenfor. I følger jo stadig ikke op.

13 avril 2026

Kære Pernille,

Mange tak for din besked. Jeg vil starte med at give dig en stor undskyldning for den manglende feedback og de problemer, du har oplevet med din levering. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.😥❤️

Jeg kan se i vores system, at vi har forsøgt at besvare dine henvendelser flere gange, men vi frygter, at vores mails desværre ikke når frem til dig på grund af en teknisk fejl i vores system.❤️‍🩹

Da vi meget gerne vil have løst dette med det samme, må du meget gerne skrive direkte til os på info@josephcph.com. På den mailadresse kan vi kommunikere udenom de nuværende systemfejl, så vi er helt sikre på, at vi modtager dine beskeder, og du modtager vores.🙏

Kundeservice,

Noté 4 sur 5 étoiles

Delivery issues solved by responsive team

The products are so cool, and the team is responsive and friendly. I’ve experienced some issues with two of the orders I have placed [ mainly considering the delivery and processing of the order] but thankfully both times the team was there to help. 🙏🏼

26 janvier 2026

Réponse : Joseph cph

Thank you so much for your lovely review Celina🤍

It truly means a lot to us to hear that you’ve had great experiences with our customer support – we always do our very best to help, and we’re so happy that it shows. And we’re especially glad to hear that you love the clothes ✨

Thank you for taking the time to share your experience – we really appreciate it.

Very nice costumer service

Very nice costumer service - thanks to the team for helping me with the return!

9 janvier 2026

Réponse : Joseph cph

Thank you so much for your lovely review 🌸

The best!!

Really nice clothes!! I am always super happy with my order and their customer service is always so sweet❤️

24 janvier 2026

Réponse : Joseph cph

Thank you so much for your lovely review 💕

Noté 5 sur 5 étoiles

Amazing customer service and great clothing

I’ve been in contact with their customer support a few times and always got great help. They’re genuinely service-minded, and the clothes are amazing.

24 janvier 2026

Hi Sophie,

Thank you so much for your lovely review 🤍

Noté 2 sur 5 étoiles

Dårlig returpolitik

Jeg har købt tøj hos Joseph CPH,og selve købet gik fint.
Desværre blev returprocessen en meget frustrerende oplevelse.
Den ene være skulle returneres.
Jeg fulgte instrukserne på hjemmesiden ,men kunne ikke gennemføre den.
jeg kontaktede kundeservice, som sendte mig en returlabel,jeg kunne printe.'
Men jeg har ikke adgang til en printer,så jeg forsøgte at aflevere den i en GLS butik,men ca 10 min efter blev jeg ringet op og fik at vide at pakken ikke kunne sendes,
Jeg gik derefter på biblioteket ,fik printet returlabelen ud,tog igen til GLS butikken,men kunne ikke aflevere pakken,da den allerede stod som indleveret i deres system.
Da det var weekend,måtte jeg vente til mandag med at kontakte GLS.
De oplyste mig at der ikke var behov for en ny label,da de kunne rette det internt.Så jeg skulle blot aflevere pakken.
Det viste sig desværre ikke at være korrekt,pakken stod stadig registreret som indleveret.
Nu skal jeg igen kontakte GLS for at få løst problemet.
Alt i alt har returprocessen været unødigt besværlig og tidskrævende.
Det trækker desværre kraftigt ned i min samlede oplevelse.
Så jeg vil foreslå en nemmere måde at returnere på.

19 janvier 2026

Kære Inge❤️

Mange tak for din feedback. Jeg kan se i vores system, at vi var i dialog og hjalp med en manuel label, men jeg er virkelig ked af at høre, at det alligevel endte med at blive så besværlig en proces for dig med både biblioteksbesøg og tekniske fejl hos GLS.😥

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at få afsluttet sagen, så du ikke selv skal bruge mere tid på fejlen i GLS' system. Jeg kontakter dig direkte på din mail nu, så vi kan overtage dialogen med GLS for dig og få løst det sidste omkring din returnering med det samme.🙏

Teamet,

Noté 2 sur 5 étoiles

Bestilt er par glimmer bukser til…

Bestilt er par glimmer bukser til nytår-umiddelbart i tide ift leveringen på 1-3 dage. Kom 2/1. Sendte bukserne retur og måtte betale 78 kr i fragt . Helt urimeligt. Kunne sende dem billigere selv. Har mailet til kundeservice -men ikke fået svar retur.
Ikke et sted jeg kommer til at handle mere-desværre.

2 janvier 2026

Kære Bettina ❤️

Tusind tak for din feedback – og vi er virkelig kede af din oplevelse.

Vi kan se, at din henvendelse desværre har været fanget i en systemfejl, hvilket betød, at vi ikke fik svaret dig med det samme. Det er selvfølgelig ikke den service, vi ønsker at give, og vi forstår fuldt ud din frustration 😥

Vi har skrevet en mail direkte til dig, hvor vi har rettet fragtomkostningerne.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det – din feedback hjælper os med at blive bedre, og vi tager den med os videre 🙏

Teamet

Oversolgt vare

Jeg købte en bluse ved deres nytårsudsalg, som jeg betalte for og fik ordrebekræftelse på. Kort tid efter blev jeg dog kontaktet af deres kundeservice, som oplyste, at blusen var blevet oversolgt, og derfor var der ikke flere tilbage på lager. De beklagede mange gange og tilbød med det samme, at jeg kunne få lov til at annullere ordren eller ombytte til en anden vare uden merbetaling. Jeg valgte at ombytte til en anden bluse, som jeg modtog uden problemer kort tid efter. Alt i alt en rigtig god oplevelse, på trods af, at den bluse jeg oprindeligt havde købt, ikke kunne leveres. Jeg har kun ros til overs for deres kundeservice.

30 décembre 2025

Kære Camilla,

Tusind tak for din utrolig søde anmeldelse og de fem stjerner! 🤩

Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse med vores kundeservice, selvom blusen desværre var blevet oversolgt i første omgang. Det er præcis sådan en situation, vi altid gør vores bedste for at løse hurtigt og smidigt, så du som kunde stadig får en god oplevelse hos os. ✨

Det betyder meget for os, at du værdsætter vores indsats og kommunikation.

Vi håber, at du bliver rigtig glad for din nye bluse! 🌸

Teamet ved JOSEPH CPH

Efter opfordring…

Jeg vil gerne præcisere min oplevelse med Joseph CPH, da jeg fortsat ikke er tilfreds og da jeg efterfølgende har følt mig presset til at ændre min anmeldelse.
Jeg bestilte et bestemt par bukser. I stedet modtog jeg et helt andet par i en anden farve. Efterfølgende blev jeg kontaktet af Joseph CPH, som kompenserede ved at sende et nyt par bukser hvilket jeg selvfølgelig er taknemmelig for og jeg fik samtidig lov at beholde det første par, jeg modtog forkert.
Det, jeg først senere erfarede, er, at de bukser jeg oprindeligt bestilte slet ikke var på lager. Det undrer mig, da jeg tidligere fik at vide, at det ikke var årsagen til, at jeg modtog et andet par. Havde jeg fået korrekt information fra start, havde situationen været en anden.
Mit problem er derfor ikke kompensationen i sig selv, men at jeg modtager en anden vare end den bestilte
at kommunikationen omkring årsagen ikke har været ærlig og tydelig
og at jeg efterfølgende har modtaget gentagne beskeder om, at jeg bør ændre min anmeldelse. Jeg føler mig presset til at rette min oplevelse, selvom den fortsat er min reelle og ærlige vurdering som kunde. Jeg mener ikke, at man skal kontaktes gentagne gange for at ændre en anmeldelse, blot fordi den er kritisk.
Jeg har handlet meget hos Joseph CPH gennem tiden, men de gentagne fejl i leverancer kombineret med måden denne sag er blevet håndteret på, gør desværre, at min tillid er svækket.
Dette opslag er ikke skrevet for at skabe konflikt, men for at dele min oplevelse præcis som anmeldelser er tiltænkt.

3 décembre 2025

Kære Pia,

Mange tak fordi du tager dig tid til at uddybe din oplevelse. Det er vi oprigtigt glade for, selvom det er tung læsning for os, da vores eneste mål har været at gøre dig glad for din handel.

Vi vil gerne starte med at give en uforbeholden undskyldning for, at du har følt dig presset til at ændre din anmeldelse. Det har aldrig været vores intention. Vi har rakt ud flere gange, fordi vi har været oprigtigt kede af fejlen og har gjort alt, hvad vi kunne, herunder ekstra bemanding på lageret for at sikre din sag. Vi kan dog se nu, at vores ihærdighed for at finde en god løsning i stedet er blevet oplevet som et pres, og det beklager vi meget.

Hvad angår lagerstatus, må vi blot lægge os fladt ned og erkende, at der kan ske fejl. Det tager vi til os som læring, så vi kan blive mere præcise i fremtiden.

Vi har sat utrolig stor pris på, at du har været loyal kunde hos os gennem tiden. Det gør ondt at vide, at din tillid er svækket, men vi respekterer din ærlige vurdering fuldt ud. Anmeldelser er netop til for at dele oplevelser, og vi vil bruge din feedback til at kigge indad og forbedre vores processer.

Vi ønsker dig alt det bedste.

De bedste hilsner, Team JOSEPH CPH

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service – selv når uheldet er ude!

Jeg bestilte for nylig flere varer hos Joseph CPH og modtog min pakke rigtig hurtigt. Alt var fint pakket, og de fleste varer var helt perfekte. Desværre var det par sandaler, jeg havde købt, leveret i to forskellige størrelser. Jeg kontaktede deres kundeservice, og de svarede næsten med det samme. De beklagede fejlen oprigtigt og gav mig valget mellem refundering eller et nyt par sandaler.

Jeg valgte et nyt par, som de sendte afsted med det samme – og igen ankom pakken virkelig hurtigt. Denne gang var størrelserne rigtige, men da jeg kom hjem og prøvede dem, kunne jeg se, at den ene sandal allerede var i stykker. Jeg skrev derfor til Joseph CPH igen.

Deres kundeservice var endnu en gang både hurtig, forstående og enormt imødekommende. De sendte straks en returlabel, så jeg kunne sende sandalerne tilbage uden besvær, og de gav mig en stor undskyldning for ulejligheden. Som ekstra kompensation fik jeg også en rabatkode på 10%, der gælder i et helt år – hvilket jeg synes er virkelig generøst, da sådanne koder normalt kun gælder i få dage eller uger.

Selvom der var uheld med sandalerne, så har servicen fra Joseph CPH været helt igennem fremragende fra start til slut. Hurtige svar, venlige medarbejdere og en virkelig høj grad af hjælpsomhed. Jeg føler mig som kunde set og taget alvorligt, og det gør hele forskellen.

Jeg handler helt sikkert der igen – tak for en virkelig god oplevelse!

27 novembre 2025

Kære Tanja,

Tusind tak for din varme og detaljerede anmeldelse – og for din tålmodighed gennem hele forløbet. Vi er utrolig glade for at høre, at du har følt dig godt hjulpet, selvom der desværre opstod flere fejl undervejs. Det betyder meget for os, at du alligevel har haft en god oplevelse med vores service og vores team.💕

Tak fordi du gav os mulighed for at rette op på fejlen, og for din venlighed gennem processen. Det glæder os virkelig, at du føler dig set og godt behandlet hos os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen, og du er altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis der er noget, vi kan hjælpe med. 🥰

De varmeste hilsner
Joseph CPH Kundeservice

Altid smukt tøj

Jeg har bestilt herfra mange gange og mine ordrer er altid pakket pænt og sendt hurtigt afsted. Personalet er så søde og hjælpsomme, når man kontakter dem med spørgsmål. Og så er det jo bare vildt flot tøj i smukke og behagelige materialer🤩

4 novembre 2025

Reklamation

Jeg reklamerede om en jakke, der ikke svarede til mine forventninger, og fik hurtigt det svar, at jeg kunne få den ombyttet, returnerer den eller 30 % refusion. Der var hele tiden hurtige svar og en venlig tone, og vi fik løst problemet meget tilfredsstillende.

23 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

The customer service is great

I’ve been in conntact with their customer support a few times, and have always had the best help. Theu’re truly serviceminded. On top of that, the clothes are amazing.

22 octobre 2025

Dear Natalie,

Thank you so much for your amazing review – it truly means the world to us to read it! 🫶
We’re so happy that you appreciate our customer support and the clothing!
Thank you for being a part of our Joseph CPH family 🩷

Warmest regards,

Noté 5 sur 5 étoiles

Fra bestilling til levering gik alt…

Fra bestilling til levering gik alt glat. Kommunikationen var klar, og tøjet var pakket så fint ind. Man kan mærke, at der er kærlighed bag brandet 🫶🏼

14 octobre 2025

Réponse : Joseph cph

Hvor er det bare en fornøjelse at læse – tusind tak for din søde anmeldelse 🤍
Vi gør os altid umage med både service, kommunikation og indpakning, så det betyder meget for os, at du har lagt mærke til det 🫶🏼
Tak fordi du er en del af vores Joseph CPH-univers 💌

Altid en fornøjelse!!

Altid en fornøjelse at handle hos Joseph CPH! 🤍
Deres tøj er så unikt og feminint, og kundeservicen er i verdensklasse. Man føler sig virkelig set som kunde 🌸

18 septembre 2025

Kære AC🌸
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – hvor bliver vi bare glade for at læse det! 🤍
Tak fordi du er en del af vores Joseph CPH-univers 🫶

Jeg er fan af Joseph Cph

Jeg er fast kunde hos Joseph CPH og elsker deres unikke styles som der kun produceres få af👌( Limited Edition)
Hele ideen samt forretningsmodellen er genial - jeg er fan.
Kundeservice er super søde og tilgængelige.
Det eneste ønske jeg har er hurtigere forsendelse, men jeg ved det kan være svært at følge med🩷
Bh Malene 🤍

9 octobre 2025

Kære Malene 🤍

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – hvor betyder det bare meget for os at læse! 🫶
Vi er så glade for, at du sætter pris på vores Limited Edition-univers og hele tanken bag det.
Tak fordi du er en del af vores Joseph CPH-familie 🩷

Fornøjelse!

Bestilte i mandags og havde pakken allerede onsdag! Alt sad som det skulle, og stoffet føles virkelig eksklusivt. En fornøjelse at handle hos Joseph

9 octobre 2025

Réponse : Joseph cph

Hvor er det skønt at høre – tusind tak for din fine anmeldelse! 💕
Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse, og at du er tilfreds med både pasform og kvalitet.
Tak fordi du valgte at handle hos os – det betyder meget! 🫶

Super oplevelse

Super oplevelse – sød og hjælpsom kundeservice, og tøjet er endnu flottere i virkeligheden end på billederne 😍

8 octobre 2025

Réponse : Joseph cph

Tusind tak for de fine ord 🌟
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft gode oplevelser både med vores styles og kundeservice 🩷

Vi sætter så stor pris på din støtte og glæder os til at sende endnu flere fine styles din vej fremover 🤎

JOSEPH CPH Kundeservice

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse gang på gang🌟🌟🌟🌟🌟

Har købt fra Joseph mange gange og kun haft gode oplevelser. Hurtig og nem levering, og lækkert unikt tøj i super kvalitet. Og deres kendeservice er så søde. Ikke en finger at sætte 🩷

6 octobre 2025

Réponse : Joseph cph

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🌟
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du har haft gode oplevelser gang på gang – både med vores styles og kundeservice 🩷

JOSEPH CPH Kundeservice

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus