Jotex Norge Avis

4 530
TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Under oppussing ville vi skifte ut teppeflisene ,som vi tilfeldigvis også kjøpte hos Jotex for 12 år siden. De var like hele men vi ønsket å skifte farge. Vi bestilte på morgenkvisten, og jeg ble o... Voir plus

Rask levering, fikk tilsendt feil pakke og da måtte eg selv returnere dette så det er det eneste minus. Fikk raskt svar da eg ringte kundeservice som skulle ordne at eg fikk tilsendt putetrekket mitt.... Voir plus

Jeg er veldig fornøyd med disse håndklærne. De er myke og gode, føles behagelige mot huden. Håndklærne har god sugeevne og tørker effektivt etter bruk.Fargen stemmer godt overens med bildene. Alt i a... Voir plus

Super rask levering og trappeteppene var akkurat som forventet. Limen som er på er ikke brukende i hele tatt, men det visste jeg og hadde kjøpt inn ekstra dobbelsidig tape

1. Magasin de design et de décor intérieur
  2. aussi dans
  3. Magasin de rénovation

Écrit par l'entreprise

Hos Jotex finner du det aller siste innen innredning. Vi ligger alltid noen steg føre, slik at du kan finne dine favoritter her og nå. Uansett om du følger trender eller skaper dine egne er Jotex destinasjonen for å finne hjem. Handle din personlige innredning for hele hjemmet på jotex.no

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

5 k avis

Demande des avis aux clients

Tous les avis

(4 530)

833 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Elendig kvalitet

Hadde bestilt noen nattbord som jeg hadde sett på lenge. Koster ordinært 4000kr, men var på salg til 1999, med et produkt som jotex mer egentlig koster 4000kr skulle man tro at de var opptatt av at produktet ikke kom med skrapemerker og bobler i malingen. Samt at nattbordene ikke fungerer fordi skuffene er så harde at hele nattbordet tipper når skal dras ut og dørens åpne og lukkefunksjon heller ikke er til å stole på.

Så hos jotex kan du få kjøpt et dårlig produkt til en dyrere penge!

10 septembre 2026

Hei,

Takk for at du tar deg tid til å dele en så grundig tilbakemelding.

Det er svært beklagelig å høre at nattbordene du hadde gledet deg til, ikke holdt den kvaliteten du med god grunn kunne forvente.

Skrapemerker og bobler i malingen skal selvfølgelig ikke forekomme på et nytt produkt. Vi beklager også problemene du beskriver med skuffene og døren. Når et møbel ikke fungerer som det skal i tillegg til å ha synlige feil, forstår vi godt at dette blir ekstra skuffende.

Vi ønsker gjerne å se nærmere på saken og finne en god løsning for deg. Ta kontakt med kundeservice med ordrenummeret ditt via kontaktskjemaet på hjemmesiden vår, så kan vi undersøke dette nærmere.

Tilbakemeldingen din er viktig for oss og vil bli tatt videre internt, både når det gjelder kvalitetskontroll og produktets funksjonalitet.

Jotex kundeservice

Gikk oenlunde greit med selve handelen

Gikk oenlunde greit med selve handelen, men jwg kunne ikke se at det ikke var lukning på dynetrekkene - det er virkelig ille.

21 septembre 2026

Hei,

Takk for tilbakemeldingen. Det er hyggelig å høre at selve handelen gikk nogenlunde greit, men vi beklager at du opplevde det som negativt at dynetrekkene ikke har lukning.

Vi forstår godt at dette kan være frustrerende dersom du forventet en annen type løsning. Vi tar med oss tilbakemeldingen din videre, slik at produktinformasjonen blir så tydelig som mulig for kundene våre.

Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette.

Jotex kundeservice

Lakenet ble vasket og luktet helt…

Lakenet ble vasket og luktet helt forferdelig, måtte vaske alt 3 ganger , kastet lakenet.
Blir ikke mere handling her.

21 septembre 2026

Réponse de Jotex Norge

Hei, og takk for at du deler opplevelsen din med oss.

Det var virkelig leit å høre at lakenet luktet så vondt etter vask, og at du måtte vaske det flere ganger før du til slutt så deg nødt til å kaste det. Vi forstår godt at dette er frustrerende, og det er selvfølgelig ikke slik vi ønsker at våre produkter skal oppleves.

Vi vil gjerne få muligheten til å se nærmere på saken og hjelpe deg med reklamasjonen. Ta derfor gjerne kontakt med oss via reklamasjonsskjemaet på hjemmesiden vår, så følger vi opp saken så snart som mulig.

Vi beklager ulempen dette har medført, og håper vi får muligheten til å finne en god løsning for deg.

Mottok puten «Roar»

Mottok puten «Roar», men den var tegnet på med tusj.

Jeg har sendt dere mail og dere har ikke svart. Dere har kun svart her. Svar meg gjerne på mail.

26 septembre 2026

Réponse de Jotex Norge

Hei, takk for din tilbakemelding.
Beklager så meget for dette.
Du er selvsagt velkommen til å sende puten i retur som en reklamasjon ved å følge returinstruksene som fulgte med i pakken.
/Lars, Jotex team

Alt var pakket skikkelig bra

Alt var pakket skikkelig bra, produktene var som jeg forventet og pakken kom ganske fort 😊! Så, tusen takk med ennå en bra opplevelse med Jotex!!

25 septembre 2026