Joylife - Uppsala Avis

TrustScore 4.5 sur 5

S:t Olofsgatan 11, 753 21 Uppsala, Centrum, SE

Hej! Jag har artros i en höft och har haft smärta och svårt att motivera mig till rehab och träning. Träffade Linnea, fysioterapeut för ung två månader sedan och är supernöjd med hennes behandl... Voir plus

De har ett trevligt och personligt bemötande och är både kunniga och erfarna. Vid två tillfällen har jag fått effektiv hjälp med mina ryggproblem. De erbjuder flera olika verktyg och metoder och vald... Voir plus

Bättre hjälp har jag aldrig fått någon annanstans för mina besvär i ryggen. Dessutom sådan kunniga o enormt trevliga som kiropraktor, Josefine, o naprapat, Helena, får man leta efter länge. Kan varmt... Voir plus

Min Linnea tror jag hon heter… Förstår (tror jag 😂) mina ord o tankar. Första besöket gjorde mig osäker o frustrerad, men det rättade hon till i andra besöket. Proffsigt gjort. Jag är i en vä... Voir plus

1. Cabinet d'ostéopathie
  2. Chiropracteur
  3. Services médicaux de proximité
  4. Cabinet médical
  5. Service de la santé au travail
  6. Centre de rééducation

À propos de Joylife - Uppsala

Välkommen till Joylife.

Besök en klinik eller möt oss online. Våra kliniker hittar du:

Stockholm - Solna - Södertälje - Sveavägen - Uppsala - Enköping - Eskilstuna - Sala - Strängnäs - Västerås - Vallentuna

Våra terapeuter är legitimerade av Socialstyrelsen och följer sina branschförbunds riktlinjer om säker vård. Med lång erfarenhet inom yrket, behandlar vi alltifrån nackbesvär och musarm till höft- och ryggproblem eller idrottsskador m.m.

Du kan också träffa oss genom ett onlinebesök. Ett smidigt sätt för dig som har svårt att ta dig till kliniken, men ändå vill ha råd och vägledning hur du ska ta hand om ditt besvär.

Hos oss är du i trygga händer. Vi kan rörelseapparaten!

Vi får dig att må bättre!

Vi ser till att du kan göra det du vill!
Vi vill ta hand om dig och rusta dig så du kan göra precis det du vill.

Nöjd-kund-garnti!

Pengarna tillbaka om du är missnöjd!

Pengarna tillbaka om du är missnöjd!
Är du inte nöjd med ditt besök så får du pengarna tillbaka.

• S:t Olofsgatan 11, 753 21, Uppsala, Centrum, Suède

• 0706000600

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

159 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

117 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Luciano vet exakt hur han ska göra för…

Luciano vet exakt hur han ska göra för att lätta på spänningar.

Integritet är centralt i sådana här lägen. Precis lagom balans av integritet och personligt möte.

3 juin 2024

Réponse de Joylife - Uppsala

Stort tack för din recension, roligt att höra att du är nöjd med Luciano!

trevlig o kunnig personal.väldigt…

trevlig o kunnig personal.väldigt duktiga.jossan är superduktig.ryggen har aldrig kännts så bra

2 mai 2024

Réponse de Joylife - Uppsala

Stort tack för din feedback, Thomas!
Vi är mycket glada som har Jossan hos oss.

Trevlig bemötande

Trevlig och kunnig personal. Jag har fått råd för mina besvär och återkommer gärna tillbaka till er igen.

2 mai 2024

Réponse de Joylife - Uppsala

Tack för ditt omdöme! Du är välkommen tillbaka om du behöver igen :)

Bra på avlappning!

Jag tycker jag fått bra avslappningsövningar och jag har även fått massage av nacke och axlar.

25 avril 2024

Réponse de Joylife - Uppsala

Tack för dina ord, övningar är bra så att du kan påverka din egen hälsa efter behandlingen :)

Trevligt och kunnigt bemötande

Trevligt och kunnigt bemötande, Håller tiderna och är helt enkelt jäkligt bra!

5 avril 2024

Réponse de Joylife - Uppsala

Toppen, tusen tack för dina fina ord Jens!
Gabriella, team Joylife

Fantastiskt mottagande och utförande…

Fantastiskt mottagande och utförande jag blev mer eller mindre symtom fri efter 2 behandlingar

29 février 2024

Réponse de Joylife - Uppsala

Åh vad härligt att höra och framförallt att du mer eller mindre blivit symtomfri.
Tusen tack för din recension Richard!

Massage

I would go back.

1 février 2024

Réponse de Joylife - Uppsala

Thanks for your feedback Geoffrey!
You´re warmly welcome back!

Joylifeomdömme

Lugn bra miljö när man väntar .. resultatet av behandlingen har jag inte känt än .. men den är förtroendgivande

2 février 2024

Réponse de Joylife - Uppsala

Stort tack för din feedback Mikael, vi uppskattar att du upplever behandlingen och miljön förtroendeingivande.

Proffsig och kunnig personal

Proffsig och kunnig personal, kan rekomenderas.

31 janvier 2024

Réponse de Joylife - Uppsala

Tack Mikael för din fina recension!
Gabriella, admin Joylife

Nöjd kund 👍

Jag fick bra information om mitt besvär samt övningar att avhjälpa problemet. Laserbehandlingen jag fick hade god effekt. 👍

30 janvier 2024

Réponse de Joylife - Uppsala

Stort tack för din feedback Charlotta!
Gabriella, admin Joylife

Trevligt bemötande men jag behöver nog…

Trevligt bemötande men jag behöver nog en kiropraktor istället för det jag gick till.

3 janvier 2024

Réponse de Joylife - Uppsala

Hej Martin, jag ber vår klinikchef kontakta did. Vi har ju kiropraktorer också och självklart ska du få träffa en om det är det du tror du behöver. Vänligen PO Fagerström Verksamhetschef