Ik wijzig bij deze mijn negatieve recentie naar een positieve. De eigenaar van juridischedocumenten.nl heeft telefonisch contact opgenomen met me en alles naar tevredenheid opgelost. Ik kan hier enkel... Voir plus
I am very happy with the document (NL renter's contract) that I downloaded. BUT WATCH OUT for the pop-up that registers you for the monthly subscription. It's very easy to register without thinking,... Voir plus
Ik ben ten eerst erg blij met het document. Ik drukte per ongeluk op een verkeerde knop en zat aan het abonnement van alle te verkrijgen documenten vast. Schrik! Gelukkig werd ik persoonlijk en vriend... Voir plus
Contract is niet up to date; geen verwijzing naar artikelen die verplicht zijn sinds ingang Wet Goed Verhuurschap en Wet Betaalbare Huur. Klantenservice slecht bereikbaar, reageert niet op e-m... Voir plus
Bij JuridischeDocumenten.nl vind je een uitgebreide collectie van meer dan 550 juridische documenten. Deze documenten zijn opgesteld in begrijpelijke juridische taal, direct beschikbaar en aanpasbaar, en te allen tijde up-to-date. Ons doel is om het recht beter toegankelijk te maken door juridische brieven, modellen en overeenkomsten tegen een betaalbare prijs aan te bieden.
N'a pas répondu aux avis négatifs
Eenvoudig in gebruik
Helder en eenvoudig om een account te…
Helder en eenvoudig om een account te maken en de benodigde informatie te verkrijgen. Ook de download was eenvoudig te realiseren
Makkelijk aan te passen document
Duidelijk
Duidelijk! Alleen viel het mij tegen dat het zoveel geld kosten.Voor de minima niet te doen!
Zeer goed
Zeer goed! Je weet gewoon dat al het juridische goed zit als je deze op je site zet, wel natuurlijk aangepast met je eigen bedrijfsnaam, en niet al te duur.
Precies wat me als jurist voor ogen…
Precies wat me als jurist voor ogen stond.
je wordt zomaar abonnee zonder toestemming, pas op, maar uiteindelijk netjes opgelost
Heb een document gedownload voor 39,95 en betaald. Dat document was op zich prima.
Wat niet goed is dat je blijkbaar direct een maandabonnement afsluit voor 59,95 zonder dat dit expliciet gemeld wordt. Inmiddels zijn er 2 maanden afgeschreven en deze automatische incasso's heb ik via mijn bank teruggedraaid en meteen geblokkeerd. Ik kreeg email dat men het netjes wilde oplossen en dat is dan ook netjes gedaan. Bedankt daarvoor. Blijft staan dan duidelijker op website aangegeven moet worden dan je naast een simpel document tevens automatisch een abonnement afsluit. Voor een bedrijf wat in juridische documenten doet zou dit natuurlijk veel duidelijker gecommuniceerd kunnen worden. Ik herzie mij ervaring nu van slecht naar ok.
Nice job guy’s
document was goed, abonnement minder
Document was gemakkelijk te downloaden, alleen had ik zonder dat ik het in de gaten had een abonnement afgesloten. Deze wel meteen weer opgezegd, maar ik heb wel een maand abonnementsgeld moeten betalen.