JuridischeDocumenten.nl Avis 201

4,2

Ik wijzig bij deze mijn negatieve recentie naar een positieve. De eigenaar van juridischedocumenten.nl heeft telefonisch contact opgenomen met me en alles naar tevredenheid opgelost. Ik kan hier enkel... Voir plus

I am very happy with the document (NL renter's contract) that I downloaded. BUT WATCH OUT for the pop-up that registers you for the monthly subscription. It's very easy to register without thinking,... Voir plus

Ik ben ten eerst erg blij met het document. Ik drukte per ongeluk op een verkeerde knop en zat aan het abonnement van alle te verkrijgen documenten vast. Schrik! Gelukkig werd ik persoonlijk en vriend... Voir plus

Contract is niet up to date; geen verwijzing naar artikelen die verplicht zijn sinds ingang Wet Goed Verhuurschap en Wet Betaalbare Huur. Klantenservice slecht bereikbaar, reageert niet op e-m... Voir plus

1. Services juridiques

Bij JuridischeDocumenten.nl vind je een uitgebreide collectie van meer dan 550 juridische documenten. Deze documenten zijn opgesteld in begrijpelijke juridische taal, direct beschikbaar en aanpasbaar, en te allen tijde up-to-date. Ons doel is om het recht beter toegankelijk te maken door juridische brieven, modellen en overeenkomsten tegen een betaalbare prijs aan te bieden.

4,2

Bien

N'a pas répondu aux avis négatifs

Waardeloos model huurovereenkomst

Net heb ik een huurovereenkomst (met diplomaten clausule) op juridischedocumenten.nl gekocht.
Ik heb werkelijk nog nooit zo'n incomplete en korte huurovereenkomst gezien. Volstrekt onverantwoord om op basis hiervan een huurovereenkomst te sluiten. Het document bestaat uit slechts 300 woorden, net iets langer dan 1 A4-tje en in het totaal slechts 5 artikelen. Op de 5 punten die zo wel geregeld zijn (die mi iedere volstrekte leek ook zelf had kunnen bedenken na) ontbreken 10 tallen punten die ook geregeld zouden moeten worden. Een gemiddelde goede huurovereenkomst bestaat zo uit 10 tot 20 pagina's. Voor deze 5 artikeltjes heb ik Juridischedocumenten.nl € 39,95 moeten betalen. Dat is € 39,95 te veel en dat is exclusief de enorme financiële gevolgen die zo'n overeenkomst te weeg kan brengen als er een conflict zou ontstaan.

30 novembre 2024

Staan open voor feedback

Was op zoek naar een verwerkersovereenkomst voor de AVG. Deze was summier en bevat niet alle zaken die in de checklist zitten. Daarbij is het ook niet zo gemaakt dat je jouw gegevens kunt invullen en dat het dan op maat eruit rolt met een template. Daarbij moet je vooraf betalen, voor je ziet wat je krijgt. Dus dit was weggegooid geld. Vervolgens hebben ze gebeld naar aanleiding van deze review en krijg ik mijn geld retour. Daarnaast gaan ze mijn feedback meenemen om hun dienst te verbeteren.

27 novembre 2024

goed idee om een euthanasieverklaring in te vullen

Omdat ik door me ziekte niet meer kan doen wat ik wil en dat stoort me enorm daarom had ik het er over met me hulp en die kwam met het idee om een euthanasieverklaring te downloaden en dat ik het met me huisarts kan overleggen. Wist niet dat dit mogelijk was.

17 octobre 2024

Alleen maar waardering

Alleen maar waardering. Door een vergissing van mezelf, bleek ik aan een abonnement “vast” te zitten.
Had slechts een formulier nodig en mijn verzoek om hulp werd perfect beantwoord. De mail was duidelijk en empathisch en vriendelijk beantwoord en het probleem is opgelost. Perfect, dus vijf sterren.

9 octobre 2024

Goede en veelzijdige informatie

De veelheid aan mogelijkheden en dus keuzes zijn ruim voorhanden.
Ik mis nog wel een standaard brief met betrekking tot een decharge verlening.

29 août 2024