De oorbellen die ik ondertussen verzameld heb van JM zijn prachtig, blijven mooi, zorgen voor veel complimenten en zijn een feest om te dragen. De verpakking is mooi, de levertijd wordt altijd gehaal... Voir plus
Lisez les avis des autres
Een (prachtige) armband van Studio Marie bleek voor mij net te klein. Na een e-mail kreeg ik direct excuses, uitleg en het aanbod iets anders uit te zoeken. Een gratis retourlabel werd aangemaakt en b... Voir plus
Mooie kwaliteit oorbellen, goede service! Ik heb ook snel last van irritaties als de materialen niet in orde zijn, maar dat is hier zeker niet het geval, dus ontzettend blij mee! En ook nog fijne verj... Voir plus
Zoals altijd hele mooie producten, snelle verzending, mooi verpakt met persoonlijk bericht en kado. Altijd een feestje om bij jullie te kopen
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Just Marie Jewellery is een Nederlands sieradenmerk. Het label biedt luxe, stijlvolle en moderne sieraden met een rijk en tegelijk speels karakter. De oprichtster Marina Wilten-Kalff ontwerpt zelf en laat de sieraden met de hand maken door een goudsmid op Bali. Voor de sieraden worden hoogwaardige materialen zoals zilver, (18-karaats verguld) goud en half edelstenen gebruikt. Na ruim tien jaar sieraden ingekocht te hebben, verwezenlijkte zij haar droom om een eigen sieradenlijn op de markt te zetten. Just Marie was geboren. Een label voor zelfbewuste vrouwen met een eigen stijl en een liefde voor mode die zichzelf iets moois gunnen.
Coordonnées de contact
Oud Over 50, 3632VD, Loenen aan de Vecht, Pays-Bas
- 06-54990215
- marina@just-marie.nl
- just-marie.nl
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Kwaliteit en met liefde gemaakt
Er zijn zoveel bedrijven met sieraden tegenwoordig maar Just Marie staat voor kwaliteit en service. Wat je ziet ontvang je ook. Alles wordt met liefde en aandacht gemaakt en gedaan en dat merk je. Je krijgt alles ook nog in een mooi verpakt doosje geleverd. Heel blij met mijn aankoop.
Wat een prachtige oorbellen
Ik ben ontzettend blij met mijn aankoop. Ze zijn niet alleen stijlvol en elegant, maar ook van een prachtige kwaliteit. Ik krijg veel complimentjes erover. Een aanrader!

Mooie oplossing
Door omstandigheden het pakketje geopend/kapot en oorbellen weg…. Zonder enige uitleg/twijfel werden er direct nieuwe oorbellen opgestuurd! Dat is TOP service! En super mooie oorbellen! Dank JM

Super oorbellen
Super service, snel en doen wat gevraagd wordt. En bovenal: heel blij met de oorbellen!

Collier met hanger .
Prachtig geheel en zeer snel geleverd. Voldoet helemaal aan de verwachting en omschrijving.

Prachtige oorbellen.
Snelle bezorging. Hele mooie oorbellen. Al mijn tweede exemplaar oorbellen gekocht en ik ben er weer helemaal weg van.

Réponse de Just Marie Jewellery
Ik had meteen contact over een vraag
Ik had meteen contact over een vraag. Die werd meteen opgelost.
En de oorbellen zijn zo mooi en over het algemeen zo licht ook. Heel fijn!

Réponse de Just Marie Jewellery
Pakketje was er in een dag
Pakketje was er in een dag. Terugsturen en terugbetaling ook direct ontvangen

Supersnelle levering
Supersnelle levering, leuk verpakt, product voldoet volledig aan verwachtingen.

Geweldig!
Geweldig!
Snelle service!
Dit keer een cadeau bon gekocht, maar ook fan van haar producten. Origineel en van hoge kwaliteit.
Weer blij met de oorbellen
Weer blij met de oorbellen. Het enige jammere is dat ik altijd met Track and Trace bestel, maar daar nooit bericht of een code van krijg. Extra betalen voor Track and Trace blijkt dus zonde te zijn.
Snelle levering, mooie oorbellen! Nu zojuist weer besteld( kijk er naar uit😃), ging niet helemaal goed met korting code,mail verstuurd, direct reactie en een oplossing! Dat is heel fijn.
Super fijne communicatie
Super fijne communicatie, kwaliteit staat in een hoog vaandel. Zeer betrokken en meedenkende service. Oorbellen heel leuk!!