Riktigt dålig flytt och städ
Riktigt dåligt! Den enda stjärnan i omdömet var de två flyttkillarna som utförde flytten, efter många om och men. De skulle kommit mellan 12:00-15:00 och påbörjat flytten men dök upp 16:30 och höll på tills mörkret lagt sig kl 21:30 och lägenheten var helt mörk.. enligt dem beror detta på att de blir bokade på jobb av cheferna i sista minuten när de är mitt upp i en annan flytt. Därför får kunderna vänta i många timmar, SÅ dåligt och när man ringer kontoret och klagar på detta säger de att de har ”laglig rätt” att kunderna kan få vänta 3 timmar.. helt uppåt väggarna och jag satt i lgh och väntade på att de skulle komma i 4,5 timme…Innan de sedan började lasta av allt ur lastbilen, i mörkret, så skulle vi plötsligt betala in allt med swish och det var bråttom för ”han som jobbar på kontoret måste gå hem och han vill se betalningen”..!! Sedan TYVÄRR hade vi även förbokat flyttstädning av dem, två dagar senare. Samma sak där, den sönderstressade städerskan som kom, en timme för sent, svarade att städningen nog kommer ta 24 timmar(!!) för de har flera jobb bokade samtidigt! Helt galet. Hon sa att alla deras kunder klagar. Om nu städningen hade blivit bra men tyvärr inte.. De som ska flytta in efter oss var och besiktigade städningen och hade fler anmärkningar bl a var skurmedlet i ugnen kvar som en gegga så antagligen, pga stress, så glömde de att tvätta bort det..? Rekommenderar INTE detta företag. De stackars personerna som försökte utföra flytt och städning var helt ok men sönderstressade så självklart blir uppdraget inget bra utfört. Usch!