Juvelgruppen.dk Avis

1 040
TrustScore 2.5 sur 5

2,6

Var 9 uger før vielse ind og bestille vielsesringe. Grundet større størrelse på den ene ring, skulle denne specialfremstilles, hvilket vi skulle betale ekstra for. Ringene blev flere gange meldt fæ... Voir plus

Dere er kjempe hjelpsomme, imøtekommende og veldig opptatt av at ordren skulle bli riktig...Kjempe bra firma med supre priser og en utrolig bra kundeservice både på mail og på Chat. Jeg følte meg g... Voir plus

Købte Christina charms hos Fredberg. Efter 10 måneder blev de sorte og mistede forgyldning. Fredberg ville ikke behandle vores klage og påstod det var selvforskyldt. Derfor denne advarsel: Lad være m... Voir plus

Meget dygtige og kompetente mennesker med passion til deres job. Vi havde bestilt en børne sølvske som skulle graveres. Navnet var langt og efter at have bestilt fredag aften, fik jeg et opkald lørdag... Voir plus

1. Bijouterie
  2. aussi dans
  3. Boutique d'accessoires de mode
  4. Horlogerie

Écrit par l'entreprise

Hos JUVELGRUPPEN har vi stort fokus på, at du som kunde får den ultimativt bedste og mest ægte oplevelse, når du handler nye smykker. Den gode og ægte oplevelse får du uanset, om du betjenes i en af vores fysiske butikker eller bliver inspireret/køber via vores webshop.

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

1 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

(1 040)

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Perfekt

Alt til UG.
Service over telefonen venlig og kompetent.
Levering på lovede tidspunkt.
Flot indpakket gave.

27 avril 2015

Fantastisk service

Skulle finde en speciel dåbsgave.
Fandt den på Fredbergs hjemmeside.
Ringede for at afklare et spørgsmål og senere for at sikre mig jeg kunne nå at få varen i tide. Begge gange blev jeg mødt med venlighed og fik de svar jeg havde brug for.
Og så var det endda billigere end andre steder!
Vil bestemt anbefale dem.

23 avril 2015

God service!

Bestilte en lidt dur gave ved jer med gravering.. Med en lev tid på op til 8-10 dage.. Men fik den allerede 3 dage efter. Er spændt på at se gaven, da jeg endnu ikke har set den da jeg bestilte den for en af mine gæster til mim datters dåb. Da vi har holdt fornavnet hemmeligt. Men er ikke i tvivl om at den er lige som ønsket!

23 avril 2015

Bare super

Jeg bestilte en sparegris med gravering lige op til påskeferien, og grundet helligdagene, tænkte jeg at leveringstiden nok ville være lidt længere.
Men jeg fik skam leveret om lørdagen, så om de har siddet og knoklet i helligdagene ved jeg ikke ;-)
Men super service at modtage så hurtigt. Og varen er der intet dårligt at sige om! Og gode priser også, i forhold til hvad jeg kunne finde andre steder.
Jeg anbefaler dem klart.

14 avril 2015

Fuld tilfredshed

Jeg modtog nogle rammer, som var flottere end beset. På billedet, som jeg købte efter, var forkanten smal - i virkeligheden er den meget bredere - dette kunne kun glæde mig.

Forsendelsen var pakket meget omhyggeligt ind - også meget tilfredsstillende.

De skal bruges som en gave, og de vækker uden tvivl stor glæde hos modtageren.

7 avril 2015

levering

Effektiv og hurtig levering. . Rigtig flot spareand og skrift og til rimelig pris ☺

6 avril 2015

Professionelle og lune

Bor i KBH og skulle bruge en meget speciel gave i Aalborg. Bliver kontaktet personligt, både for at få konstateret, at ja nu var smykket kommet og ja om jeg var klar over adressen, så jeg ikke gik forgæves. Modtagelsen da jeg afhentede smykket var lige så lunt, personligt og professionelt, som var jeg et familiemedlem, der afhentede familie formuen. Tak 💝

16 février 2015

Fin service

Produktet var lige som jeg havde håbet på, inklusive den fine inskription.

31 janvier 2015

Hurtig levering

Jeg fik den bestilte vare hurtigt og uden problemer. Prisen var også lavere end andre steder jeg havde set varen

29 janvier 2015