Bestille bolas til stigegolf, der fuldt ud levede op til forventningerne. Afsendt samme dag med god info undervejs. Postnord bøvlede desværre med at få leveret den, med en tvivlsom begrundelse om en... Voir plus
Vi modtog i dag vores golfbolde, tees og en teleskop stang bestilt i søndags (2 dage siden). Desværre var teleskop stangen ikke den vi havde bestilt. Skriver til firmaet ved 18 tiden om fejlleveringen... Voir plus
Jeg kan ikke rose jer nok for den altid gode, hurtige og smertefrie service/levering I yder i JyskeGolfbolde.dk Der er aldrig problemer, og som I lover er varerne altid fremme til den aftalte tid.... Voir plus
Mindre end 24 timer efter at jeg bestilte mine bolde, stod pakkeposten ved min dør med dem. Boldenes kvalitet ( det er jo "søbolde" )overraskede mig positivt. Det ligner NYE bolde - nogle med rek... Voir plus
Skriversvej 1, 8800, Viborg, Danemark
- 24456515
- info@jyskegolfbolde.dk
- jyskegolfbolde.dk
Hurtig service👌
Hurtigt levering og super kvalitet
Har lige modtaget 50 grade A bolde ( wilson duosoft ) dem der har spillet dem, må have KASTET dem i søen, for jeg kan ikke se at de har haft kontakt med en golfkølle.
Jeg prøver lige at bestille nogle premium bolde og hvis kvaliteten er den samme, så falder jeg da ned af stolen.
Dag til dag levering!!
Gode bolde og meget hurtig levering
Jeg ville gerne give 5 for hurtig…
Jeg ville gerne give 5 for hurtig levering,og 5 for de fine golfbolde,men selve stigegolfen er noget billigt bras som er ustabilt og derfor kun 2 stjerne,have ikke købt hvis jeg havde set det i en forretning
Hurtig levering fine bolde😀👍
Har enda ikke mottatt bestilte varer…manglene levering
Har enda ikke mottatt bestilte varer noe jeg synes er dårlig av enten dere eller deres transportør 😕
Let og sikker levering.
Perfekt 😊👍
I kan ikke anbefales nok!
I kan ikke anbefales nok: Køb dine søbolde her - altid god kvalitet og hurtig levering.
Det gælder også, når man lørdag eftermiddag finder på at bestille stigegolf til haven og så mandag morgen får besked på, at pakken er afsendt.
Stor ros herfra!
hurtig levering
Hurtig levering varen i orden
Hurtig levering varen i orden, bestilte kl. 13.51 og havde varen næste dag
kl. 11.23, det er bare ok.