Alt er på lager, klar til afsendelse samme dag - indtil du betaler. Så er der 2 ugers ventetid og pengene trækkes fra betalingskort med det samme. Opdatering Efter en mail til kundeservice hvor j... Voir plus

Uheldig sag blev rettet fint op. LED-panelet blev bestilt og dukkede aldrig op. Først var det "glemt" ved GLAS; senere havde GLS anmeldt at det var leveret, men vi havde aldrig modtaget det. Kundeserv... Voir plus

L'entreprise a répondu

Det var en overvældende god oplevelse, dansk talende og hurtig opfattende kunderådgiver, to dage efter have jeg varen fra Holland uden afgifter og skat fordi det er EU. Mellem køb og modtagelse ko... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Magasin de luminaires

Écrit par l'entreprise

LED paneler, lamper og pære i bedste kvalitet og til de billigste priser. På lager og hurtig levering. Køb dine LED paneler, lamper eller pære hos Ledpaneler.dk.

3,3

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

N'a pas répondu aux avis négatifs

Uetisk og misvisende

Opdatering
Efter en mail til kundeservice hvor jeg bedte om pengene retur eller at de først blev trukket ved afsendelse valgte firmaet at tilbageføre beløbet og annullere ordren. Kundeservice reagere hurtigt.

5 mai 2026

De fralægger sig alt ansvar.

Jeg købte for over 4 år siden fem LED paneler til garagen. Nu er et af dem blevet defekt og jeg har rettet henvendelse til virksomheden. Jeg har tidligere reklameret, fordi trafoen var defekt på to paneler, men denne gang er det panelet. På daværende tidspunkt skriv de til mig i en mail at der var 5 års garanti på panelerne. Desuden modtog jeg også en videresendelse fra leverandøren at der var 5 års garanti fra LEDpanelers info mail.
I dag fralægger sig alt ansvar og skriver de 5 års garanti kun gælder, hvis det står på deres faktura. Meget uacceptabelt.

31 mars 2026

Tracking nummer viser at pakken aldrig er indleveret.

D. 9/2 laver jeg en ordre. D. 10/2 fik jeg besked om at mine vare var afsendt.

Tracking nummer viser at pakken aldrig er indleveret.

Kundeservice skriver d. 22/2 efter jeg har ringet forgæves og skrevet.. : "Vi undersøger det og sender igen hvis det bliver nødvendigt. Har du spørgsmål, hører vi dem naturligvis gerne. Vi håber at have informeret dig tilstrækkeligt herom. Hav en god dag! Venlig hilsen, Mads."

Tja- Det giver 1. stjerne i min optik.

-Der er ikke nogen undskyldning.
-De har intet undersøgt før de sender et standard svar.
-De afslutter med Hav en god dag! . ;-(

Jeg står med et byggeprojekt og venter på at få mine lyspaneler så vi kan komme videre. Så nej - jeg vil ikke have en god dag! Jeg vil have mine varer som jeg har betalt for.

Edit: Jeg kom igennem på telefonen, de har sagt de vil sende igen og at det er DAO som ikke har opdateret - men at der kan gå 2-3 uger. Så nu sender de igen med PostNord - så må vi se om DEN pakke bliver indleveret. ?

23 février 2026

Ai svar på email

Havde bestilt 2 ledpærer. de blev væk i transporten fra holland, og efter en normail email-snak kom der 2 nye. Den ene af de 2 nye pærer var defekt, og jeg skrev videre i den gamle email, at jeg gerne ville have een mere, uanset om jeg skulle betale for den eller ej. Email-svaret jeg fik tilbage var helt tydeligt et AI-svar hvor jeg skulle sende billeder af den defekte pære....Så gider jeg ikke at bruge mere tid på det firma, og må købe en et andet sted...

4 novembre 2025

Ringe kvalitet, dårlig service !

Købte 4 ting, 30x60 led panel defekt og vi har tidligere købt dem og de var også defekte, købte 230v ledninger, kvaliteten er meget dårlig, kobberet knækker og falder fra hinanden, de lovede samlemuffer fra Wago men der kom billig Kina samlemuffer der falder fra hinanden og klemme ikke ordentligt..
Skal have varerne retur, det er så besværligt og man kan ikke ringe dem op og de taler kun hollandske, jeg vil passe meget på og kan ikke anbefale dette firma og tænker sikkerheds styrelsen bør kigge på deres produkter!

13 octobre 2025

Enormt god kundeservice

Enormt god kundeservice og oplysninger om forsendelse af produkterne. Købte to lamper og jeg havde desværre misforstået størrelsen på den ene af dem. Men produkterne er god kvalitet og jeg ville til enhver tid handle her igen.

2 septembre 2025

Fantastisk god oplevelse

Fantastisk god oplevelse, defekte led lamper byttet uden bøvl, bestemt ikke sidste gang jeg handler der 😀
Billigt og vildt godt, go handel 😀

28 février 2025

Perfekt

Hurtig levering og gode produkter. Handler med glæde hos jer igen

7 octobre 2024

Super service god info

Super service god info, havde åbenbart bestilt samme vare 2 gange, det blev hurtigt opdaget, og blev både ringet til, og fik mail fra Mads, sikken en service👍😃

4 juillet 2024

Réponse de Ledpaneler.dk

Tak for din positive anmeldelse, vi fangede den ekstra ordre og den er blevet krediteret.

Jeg købte nogle indbygnings spot til GU…

Jeg købte nogle indbygnings spot til GU 10 der opstod en misforståelse med hensyn til fatningen, den blev hurtigt rettet og jeg fik fremsendt fatninger uden beregning, super service en fornøjelse at handle der.
Mvh
Leif Baltzer

10 mai 2024

Tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi sætter stor pris på din feedback.

Da man havde et armatur der heletiden…

Da man havde et armatur der heletiden blinker og klagede over døde samtalen. Sælge og få penge kam de. Men skal bytte noget er åbenbart ikke så sjovt.
Find et andet sted og købe led belysning. Der er så mange andre heldigvis

13 septembre 2023

Hej Søren

Det lyder overhovedet ikke bekendt, har du et defekt produkt. Så bytter vi det så klart. Kan jeg bede dig om at skrive til os på info@ledpaneler.dk eller at ringe til os igen.

Ingen gratis returret

Ingen gratis returret
Som opfølgning på mit køb kan jeg nu heller ikke returnere mit køb uden selv at skulle betale.
Lamperne jeg købte udsender en tank af brændt plastic efter at været tændt i et stykke tid og udsender dårligt nok noget lys. I en mørk stue skal man virkelig kigge godt efter for at se om de overhovedet er tændt og til trods for dette SKAL JEG SELV BETALE for at returnere.

Sidste gang jeg lægger mine penge her!!!

11 décembre 2023

Réponse de Ledpaneler.dk

Normalt tilbyder vi ikke gratis retur for varer, som kunder ønsker at returnere, medmindre der er konkrete fejl ved produktet. Du har allerede haft mulighed for at returnere produktet én gang tidligere, men valgte i stedet en rabat på 100 DKK.

I dette tilfælde ønsker jeg at imødekomme dig, og for tre dage siden tilbød jeg dig allerede gratis retur. Jeg afventer stadig dit svar angående denne mulighed.

Jeg købte et led lyspanel - superservice

Jeg købte et led lyspanel, som havde fået en hård medfart under transporten. Jeg tog foto og mailede til LEDpaneler, som straks sendt en returseddel og vil fremsende en ny.
Superservice. TAK

24 novembre 2023

Réponse de Ledpaneler.dk

Tak for din femstjernede anmeldelse! Vi sætter stor pris på din feedback.

prisen

fair priser hurtig levering

27 septembre 2023

Led pærer e27

Hurtig levring og god kvalitet.

22 septembre 2023

Tak for din 5-stjernede anmeldelse! Vi sætter stor pris på din feedback.

Dejlig hurtig og rigtig god service

Rigtig god service, jeg holder meget af den personlige kontakt og det får man.
Kan kun anbefale det sted.🤩🤩

21 septembre 2023

Réponse de Ledpaneler.dk

Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse med os hos.