2,8

Moyen

Undermålig service

Beställde byxor 600:-(plus frakt 69:-) de var för stora, gjorde ett byte, fick lösa egen returfrakt 69:- (det har de inte som en service) de skickade ut en ny mindre byxa, jag fick endast ett mail att varan var på väg, ingen avisering på sms sedan tänkte jag inte på det på ett tag, när jag väl kom på det så hör jag av mig till Kabaré som då tydligen fått byxorna i retur. Nu tog de 299:- för att paketet inte var uthämtat. Så alltså 440:- för INGENTING och utan byxor, för de skickar de inte ut igen.
Har aldrig varit med om värre service och rekommenderar ingen att handla av dessa!

2 octobre 2025

Ett företag som inte borde få finnas

Ett företag som inte borde få finnas, vägrar ta emot en retur pga det gått en dag för långt vilket endast är en följd av att deras mailsvar gällande en saknad vara dröjde 5 dagar och därmed gick 1 dag över ångerrätten, utöver detta vägrar dom en reklamation på en klänning där hela sömmen fram är tydligt sne och ser ut som ett barn sytt det.

Katastrofalt oseriösa personer som enbart vill lura folk.

1 août 2025

Företaget försöker kringgå…

Företaget försöker kringgå distansköplagen och strular, stökar, argumenterar och tjafsar och efter lååång mejltråd fick jag returnera väskan. De hävdar att de friskrivit sig från returer, vilket är olagligt. Stor varning.

18 juillet 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit