Innan jag testade detta kaffe drack jag alltid med mjölk då jag trodde att allt kaffe hade en bitter eftersmak. Men så testade jag Kaffemissionärens kaffe och det öppnade upp en helt ny kaffevärld fö... Voir plus
Kvalitén på alla Kaffemissionärens bönor tillhör topp 5-procent i världen och kallas för ”specialkaffe”. Men egentligen är det inget special med specialkaffe. Att kaffeodlingarna harmoniserar med vår planet, att människorna som arbetar där får schysst betalt och att varje kopp som vi dricker är både god och snäll mot våra kroppar är en självklarhet. Det är den hållbara vägen om vi vill kunna dricka kaffe även i framtiden. Tack för att du är med och bidrar till Kaffemissionärens vision att göra Sverige till världens godaste kaffeland. Välkommen till en smakvärld full av nyanser!
Voxnegränd 21, 128 43, Bagarmossen, Suède
Fantastiskt gott kaffe och snabb leverans! Milda makter, precis i min smak.
Köper alltid mina bönor och kaffetillbehör här. Supergott kaffe! Extra roligt är det att gå förbi butiken på Götgatan, babbla lite med Viktor och botanisera i hyllorna.
Trevlig förpackning och hälsning! Bra kaffe även om jag upplever att det behöver "överdoseras" lite (8 gram per deciliter vatten istället för 6, typ) för att bli smakrikt och balanserat. Synd att så många sorter var slutsålda men det kanske kan ursäktas med att beställningen lades i senare delen av juli.

Réponse de Kaffemissionären
Det godaste kaffet och snabbt hem skickat; det kan inte bli bättre.
Jeg har alltid blitt dårlig av å drikke kaffe. Etter besøket hos Kaffemissionären blir jeg ikke det lenger. Anbefales på det varmeste!

Réponse de Kaffemissionären
Mycket intressant, lärorik och givande kaffeprovning. Extra pluspoäng för engagerad och inspirerande provningsledare.

Réponse de Kaffemissionären
Kaffemissionären.se överträffade mina förväntningar! Jag älskade verkligen att utforska deras olika kaffesorter, och den snabba leveransen gjorde hela köpupplevelsen så enkel. Mitt köp var definitivt ett lyckat kaffeäventyr, och jag ser fram emot att prova fler av deras goda kaffeprodukter! Toppbetyg för service och en fantastisk kaffesmakupplevelse!

Réponse de Kaffemissionären
Stor entusiasm och engagemang av Viktor i guidning och vägledning till den perfekta koppen kaffe med bönor i toppklass!

Réponse de Kaffemissionären
Alltid gott med ekologiskt hållbart smakrikt gott kaffe.

Réponse de Kaffemissionären
Kaffe i världsklass och jag kan vara upprepa från tidigare upplevelser: det här kaffet är något som dina smaklökar förtjänar. Testa och bli inte besviken.
Dessutom trevlig personal och snabb leverans (2 arbetsdagar).

Réponse de Kaffemissionären
Bra Kaffeprovning av olika ”specialkaffe”. Rekommenderas för alla som vill gå över från kaffe från butiken till bättre kvalitet och vill ha lite mer information om vad det är, varför och hur mycket bättre smaken är

Réponse de Kaffemissionären
Bemötandet, förhållningssättet och smakupplevelsen. Det som jag gärna skulle vilja se mer är historia kring hur vi druckit kaffe i Sverige de senaste 50 åren men också mer siffror kring kokning av kaffe, skillnaden på vattentyper och hur kaffe kan användas i vardagen praktiskt till oväntade saker. Exempelvis kaffesump för att rensa avlopp.

Réponse de Kaffemissionären
Mycket intressant, och god, kaffeprovning! Hädanefter kommer jag dricka mindre, men mer högkvalitativt kaffe. Detta både för smak, doft, mindfulness, miljön och för producenterna!

Réponse de Kaffemissionären
En savoir plus sur les différents types d'avis.