Kajak & Outdoor Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte en Splint glasfiber kajak i sommers, service i butik til topkarakter, men endnu bedre Splint LV kajakken, er den bedste kajak jeg endnu har prøvet. Perfekt både til leg i bølger, og som turkaj... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service. Postnord smed pakken væk (eller der skete noget andet uforklarligt). Kajak Imports medarbejder forstod problemet da jeg spurgte hvor pakken blev af. Han sendte straks en ny vare, so... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

5 stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Købte en taske i oktober 23 til min datter. Desværre gik den i stykker her lidt under 1 år efter. Kontaktede Kajak import der øjeblikkelig sendte en ny. Desværre ikke... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasins d'articles de canoë-kayak

Écrit par l'entreprise

Salg af kajakker og Outdoor udstyr

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

33 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Ingen servicemindedhed.

Jeg bestilte en taske som jeg ikke synes var i rigtig god kvalitet og ville sende tilbage, kommunikationen omkring returforsendelsen var anstrengende, så i stedet for at være serviceminded og hjælpsom, så handlende det mere om at de virkede irriterede og med beskrivelse af at hvis tasken ikke var dem i hænde inden bestemt dato så ville jeg ikke få pengene tilbage. (Firmaet har kontaktet mig og mener jeg tager fejl her, men jeg synes faktisk det var det jeg læste)
Min pointe er at mange andre firmaer jeg kender formår at være serviceminded om den slags, så man stadig har lyst til at handle med dem. Udover det så sendte de mig en taske mere en dag senere og jeg ringede for at høre hvad jeg skulle stille op med det - en tydelig fejl hos dem og fik fat på en mand, der ikke undskyldte for det ekstra besvær hos mig og bare ville at så skulle jeg finde en løsning til at pakke de nu to tasker sammen (og selv dække prisen for den pakning) og bruge den returlabel jeg havde fået til den første taske til at sende begge tasker tilbage. Et undskyld eller en beklagelse for deres fejl havde bare strukket sig rigtig langt der. Men jeg ville i hvert fald bare sige til alle der handler med dem: forvent ingen servicemindedhed. Og bare et godt råd til firmaet: Hvis man er venlig både når folk bestiller og når de sender noget tilbage, så er der ganske enkelt større chance for de vil bestille noget andet fra Jer. Hvor jeg nu bare har lært jeg hellere handler et andet sted. Og jeg vil så også sige at jeg har kun skrevet denne anmeldelse fordi I skrev til mig og bad om at jeg svarede på om jeg ville anbefale Jer til andre: det vil jeg ikke på nuværende tidspunkt.

Jeg har nu redigeret denne anmeldelse fordi firmaet både har ringet og nu sendt mig en mail hvor de beskriver de er skuffede over min anmeldelse. Jeg synes det er ok at skrive og ville rette op på en situation hvis man mener man kan det, men at skrive med irritation og sige at kunden laver påstande og anmode om at man ændrer anmeldelsen synes jeg måske bare understreger manglende servicemindedhed.

8 juillet 2026
Logo de Kajak & Outdoor

Réponse de Kajak & Outdoor

Hej Maj

Tak fordi du har opdateret din anmeldelse.

Vi er naturligvis kede af, at du oplevede forløbet sådan. Samtidig vil jeg gerne præcisere de faktiske omstændigheder.

Du kontaktede os den 30. juni med ønske om at returnere tasken. Dagen efter sendte vi dig en gratis returlabel, selv om der på vores hjemmeside normalt opkræves 49 kr. for en returlabel. Da vi modtog varen retur, refunderede vi den 6. juli 2026 hele købsbeløbet inklusive den oprindelige fragt.

Jeg har gennemgået vores mailkorrespondance igen, og der fremgår ingen steder, at vi har skrevet, at du ikke ville få dine penge retur, eller at tasken skulle være os i hænde inden en bestemt dato. Jeg kan derfor kun konstatere, at du har fået et andet indtryk, end det vi har skrevet.

Det er korrekt, at du ved en fejl modtog en ekstra taske. Det var vores fejl, og det beklager vi. Vi bad om at få den returneret sammen med den første taske ved hjælp af den returlabel, vi havde stillet gratis til rådighed.

Vi har drevet virksomhed i over 40 år og gør os umage for at behandle vores kunder ordentligt. Vi beklager, at du ikke oplevede det sådan, og vi tager din kritik med i vores arbejde fremover.

Kajak & Outdoor

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice. Jeg havde et problem med et af de produkter jeg havde bestilt, fik svar indenfor en time (på en søndag), og fik en ny tilsendt med det samme, der ankom om tirsdagen. Kan kun anbefales.

26 avril 2026

Fin hjemmeside

Fin hjemmeside. Nem og brugervenlig. Hurtig levering. Dog har postnord lidt og følge op på. Fik ingen sms eller bekræftigelse på at pakken var leveret i pakkeshop.

10 avril 2026

God oplevelse hos Kajak-Outdoor

Jeg havde en rigtig god oplevelse med at handle hos Kajak-Outdoor. Hjemmesiden var nem at finde rundt på, og udvalget var stort med gode beskrivelser af produkterne. Leveringen var hurtig, og varen levede fuldt op til forventningerne. Kundeservicen var også hjælpsom, da jeg havde et par spørgsmål inden købet. Alt i alt en tryg og tilfredsstillende handel – jeg vil bestemt handle der igen.

25 mars 2026
Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig og enkel betaling med MobilPay.

Hurtig og enkel forretning og betalingsopsætningen var befriende let med MobilPay.
Leveringen var under al kritik. Pakken var ødelagt, som om den var forsøgt presset ind i en pakkeboks, den var intermistisk "gentapet", og jeg overvejede at nægte modtagelse på posthuset - jeg modtog kun fordi jeg ved, at indholdet var solidt. Jeg ved det er postleverandøren, men for mig er det en del af den samlede handel.
Jeg kan vedlægge billeder, såfremt nogen er interesseret?

27 octobre 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus