KakserviceAvis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Vår skola har ofta valt att sälja kakor och godis från Kakservice eftersom det är lättsålda produkter. Dessutom tycker vi att det så bra med möjligheten att kunna göra en tilläggsbeställning. Den för... Voir plus

Välkända och ganska lättsålda produkter Vi sålde kakor via kakservice för första gången och ska ärligt säga att det tar mycket tid att sortera kakburkarna till varje elev och se till att det blir rät... Voir plus

Detta är ett superenkel sätt att få din klass eller förening att tjäna pengar till sin resa eller cup! Det är lätt att sälja och servicen och leveransen är smidig och proffsig! Har sålt detta 5-6ggr o... Voir plus

Allt är verkligen supersmidigt och snabb kontakt och leverans . Har sålt i flera omgångar och det är bra produkter och ett mer varierat utbud nu. Väldigt bra app att ladda ner där man kan följa sälj... Voir plus

1. Boulangerie
  2. Magasin d'appareils de cuisson
  3. Magasin de bonbons
  4. Confiserie
  5. Grossiste en confiserie

Kakservice erbjuder laget, klassen och föreningen att tjäna ihop pengar till sin klassresa eller träningsläger. Sälj goda, lättsålda kakor, knäckebröd och godis

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

71 avis

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 20 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

65 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Otroligt smidigt och enkel försäljning

Otroligt smidigt och enkel försäljning. Enkelt att förstå sig på hemsidan och smidigt att hålla koll på alla sina säljare. Bara bra att säga 👍🏼

6 mars 2026

Réponse de Kakservice

Tack för din recension Frida! :)

Helheten ba!

Smidig bästälning och uppskattat. Lite strul med fakturan.

20 février 2026

Réponse de Kakservice

Tack för din recension Jennifer! :) Tråkigt att höra att det strulade med fakturan. Jag hoppas det löste sig tillslut. :) Ha en fin dag! Mvh Linnea - Kakservice

Så smidigt!

Så smidigt!! Allt är väldigt enkelt och proffsigt genomtänkt. Enkelt att sälja så goda kakor. Vackra burkar också

18 mars 2026

Réponse de Kakservice

Tack snälla för din recension! :)

Lätt sida för alla att förstå

Lätt sida för alla att förstå som va med i vårt gäng. Snabb leverans som gjorde de möjlig för alla som ville ha hem de snabbt och även ett utmärkt sortiment som passa gamla som unga köpare.

19 février 2026

Réponse de Kakservice

Stort tack för din recension Carolin! Så roligt att höra att det fungerade bra för er grupp. :) Ha en fin dag! Mvh Linnea - Kakservice

Snabbt

Snabbt, smidigt och lättsålda produkter.
Som kontaktperson är det enkelt att förstå.

17 mars 2026

Réponse de Kakservice

Tack för din recension Marie! :)

Smidig beställning

Smidig beställning, gick fort att få leveransen. Smidigt med alla listor som var med så alla spelare kunde få koll på sin försäljning.

Det enda minuset var att DHL som levererade ställde våra burkar på cykelvägen utanför vår tomt och att de behövde hjälp att få ut kakorna från bilen.

25 février 2026

Hej Kim!

Stort tack för din recension. Det betyder mycket för oss! :)
Vi tar med oss dina synpunkter kring leveransen och DHL i vårt framtida förbättringsarbete.

Ha en fin dag! Mvh Linnea - Kakservice

Rekomenderar

Enkelt att komma igång med försäljning. Enkel portal, lätt att förstå. Lättsålda produkter. Otroligt snabb leverans. Toppen!

15 mars 2026

Tack Matilda! :)

Rekommenderar varmt att sälja med Kakservice

Har sålt två gånger och upplevelsen är smidig med bra digital plattform. Enkelt att vara kontaktperson, bra avans och snabb leverans när man går vidare med beställningen.

23 février 2026

Réponse de Kakservice

Tack för din recension Alexander! :) Vad fint att höra att det fungerat bra för er! Mvh Linnea - Kakservice

Lättsålt

Väldigt enkelt, smidigt och lättsålt.

9 mars 2026

Réponse de Kakservice

Tack för din recension Sofia! :)

Vi i Kärra HF P13 valde att sälja med…

Vi i Kärra HF P13 valde att sälja med kakservice då utbudet är bra och det är otroligt lättsålda och goda grejer! Hela processen var enkel från början till start! Detta kommer vi garanterat göra om. Vi sålde hela 890 burkar och detta genererade en bra peng till killarnas lagkassa! Hur bra som helst.

2 mars 2026

Réponse de Kakservice

Hej Antonina! Stort tack för din recension! Det betyder mycket för oss och vi är så glada att höra att ni är nöjda. Ha en fin dag! Mvh Linnea - Kakservice

Rekommenderar starkt att sälja…

Rekommenderar starkt att sälja kakservice produkter. Vi har testat sälja olika saker men kommer alltid tillbaka till att kakservice är lättsålt, uppskattade produkter, bra förtjänst, snabb och smidig service.

3 mars 2026

Réponse de Kakservice

Tack snälla för din recension Nicole! Fint att allt fungerade smidigt för er! Ha en fin dag! Mvh Linnea - Kakservice

Vi rekommenderar Kakservice starkt till alla idrottsföreningar och skolklasser.

Kärra HF P13 rekommenderar Kakservice starkt till alla idrottslag!

Vi hade vår första försäljning via dem och tjänade hela 31 150 kr till lagkassan. Webbshoppen är otroligt smidig och enkel att dela via sociala medier och sms, vilket gör att man kan börja sälja direkt – när som helst.

Förtjänsten är hög, priserna är bra och kakorna är supergoda. Dessutom är Kakservice ett välkänt varumärke som många redan känner till.

Snabb leverans av både säljkataloger och kakor samt mycket trevlig och hjälpsam kundtjänst.

Vi kommer definitivt att fortsätta sälja via Kakservice för att fylla på lagets utlandskassa!

2 mars 2026

Réponse de Kakservice

Hej Tülin! Tack för din fina recension och fina ord! Wow så bra jobbat! Ha en fin dag! Mvh Linnea - Kakservice

Great Timely Service

Communication was quite clear and the service was timely!

5 février 2026

Hi Manas! Thank you so much! :) Have a nice day! /Linnea - Kakservice

Fantastiskt smidiga

Fantastiskt smidiga, trevliga vid kontakt både via mail och telefon. Snabb leverans och bra återkoppling. Gratis frakt även vid efterbeställning pga miss från oss. Enda nackdelen är att leveransen blir med DHL som har väldigt dåliga fönster för leveranstider.

19 janvier 2026

Réponse de Kakservice

Stort tack för din recension! Så roligt att höra att det funkat bra för er! :) Jag tar med mig kritiken kring leveransen och DHL i vårt framtida förbättringsarbete.

Ha en fin dag!
Mvh Linnea - Kakservice

Bra för klasskassan

Bästa sättet att samla pengar till klasskassan som vi har testat. Lätt att sälja och snabb leverans både av infopaket och kakleveransen.

7 janvier 2026

Stort tack för din recension! :) Ha en fin dag! Mvh Linnea - Kakservice

Grymt smidiga system

Grymt smidiga system! Det är aldrig enkelt att sälja grejer i föreningen men med Kakservice har det faktiskt varit otroligt smidigt! Sjukt lättsålda produkter dessutom!

14 janvier 2026

Hej Robin!

Stort tack för din recension! Så roligt att höra :)

Ha en fin dag!
Mvh Linnéa - Kakservice

För lite godis

Hade fått 80 gram för lite godis i min godisburk, hörde av mig till kundservice som skickade ut en ny direkt utan något som helst krångel! Wow, jag är helt imponerad över deras fantastiska kundtjänst, jag skulle vilja ge 7 av 5 i betyg men det gick inte!

16 janvier 2026

Réponse de Kakservice

Stort tack för din fina recension! :)
Ha en fin dag! Mvh Linnea - Kakservice

En savoir plus sur les différents types d'avis.