KakserviceAvis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Vår skola har ofta valt att sälja kakor och godis från Kakservice eftersom det är lättsålda produkter. Dessutom tycker vi att det så bra med möjligheten att kunna göra en tilläggsbeställning. Den för... Voir plus

Välkända och ganska lättsålda produkter Vi sålde kakor via kakservice för första gången och ska ärligt säga att det tar mycket tid att sortera kakburkarna till varje elev och se till att det blir rät... Voir plus

Detta är ett superenkel sätt att få din klass eller förening att tjäna pengar till sin resa eller cup! Det är lätt att sälja och servicen och leveransen är smidig och proffsig! Har sålt detta 5-6ggr o... Voir plus

Allt är verkligen supersmidigt och snabb kontakt och leverans . Har sålt i flera omgångar och det är bra produkter och ett mer varierat utbud nu. Väldigt bra app att ladda ner där man kan följa sälj... Voir plus

1. Boulangerie
  2. Magasin d'appareils de cuisson
  3. Magasin de bonbons
  4. Confiserie
  5. Grossiste en confiserie

Kakservice erbjuder laget, klassen och föreningen att tjäna ihop pengar till sin klassresa eller träningsläger. Sälj goda, lättsålda kakor, knäckebröd och godis

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

71 avis

Aucune trace de demande d’avis

A répondu à 20 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

65 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Mycket goda, färska kakor och godis

Mycket goda, färska kakor och godis. Så tacksam för bra service och trevligt bemötande. Jag och mina kollegor älskar dom här produkterna!

7 novembre 2025
Logo de Kakservice

Réponse de Kakservice

Hej Mårten!

Så roligt att höra! :) Tack för att du lämnat en recension!

Ha en fin dag! Mvh Linnea - Kakservice

Otroligt dålig rutin när det gäller…

Otroligt dålig rutin när det gäller leverans av beställningen. Samarbetar med DHL som endast har leveranstid 10-14 mån-fre. Vi hade förberett för leverans mån. Tagit ledigt från jobbet men DHL gör fel och kan inte leverera. Kundtjänst kan inte hjälpa till och det ställer verkligen till det.
Jag rekommenderar inte Kakservice, som kontakt person har det varit super krångligt. Finns så många andra rutinerade och smidiga företag som hjälper klasser att få in pengar till klasskassan.

6 octobre 2025

Bondfångeri

I gamla tider kallades dylik ocker och bondfångeri, nu för tiden grovt bedrägeri och har upp till 6års fängelse på straffskalan.
Att bolaget klarat sig under radarn så länge förundrar.
En högst mediokert om inte dålig produkt som inte levereras i den mängd som utlovas och till ett vansinnigt ocker pris.

18 septembre 2025

Påminner om jultidningar

Påminner om jultidningar. Alla BARN ska säljaa samma sak samtidigt och man ska tvingas köpa loss kakburkar åt barnen för att ingen utan diabetes vill köpa. Sälja något hälsosamt eller användbart för klassresan är ju otänkbart. Vill påminna om att man faktiskt inte kan tvinga någon eller använda skolans platform for försäljning.

4 septembre 2025

Kort och gott en scam

Kort och gott en scam. Värdelösa produkter till galna priser. Det enda dom bidrar med är att driva upp kostnaden för föräldrarna.

Bättre att skänka pengar till ungdomarna.

31 août 2025

Fyfaro

Fyfaro! Dom levererar inte i tid som de står (2-5 arbetsdagar), oerhört förbannad då både kunder och betalning skjuts efter, kommer aldrig göra detta igen, FY.

19 mai 2025
Avis spontané

Fick fel kakor men det var bökigt att…

Fick fel kakor men det var bökigt att få till en lösning. När de gjort fel bör kundtjänst kunna hjälpa mig snabbt och smidigt
Kommer inte rekommendera dom till andra.
Fick inte bra hjälp via kundtjänst.

12 mars 2025

Superklass på kundservice

Superklass på kundservice!
Kakservice (svarade inom 5 sekunder) var helt fantastiska i telefonen när jag ringde och förklarade att klassen som sålt kakor hade varit lite röriga när de skulle hämta var och ens beställningar. Ingen hade prickat av plocklistan, och antingen hade ungdomarna tagit till sig fel eller så hade Kakservice skickat fel. Men då plocklistan ej hade gåtts igenom så vet vi inte vad som felade. Men ungdomarna som hämtade sist kunde inte få med rätt sorter hem.
Helt klart hade inte ungdomarna så bra rutin kring detta (ovana förstås).
Men Kakservice var ändå så snälla och skickade det som vi saknade.

11 avril 2024