Nytårsaften 😟 virkelig skuffet og bestemt ikke pengene værd. Alt for mange personer taget ind, meget lille dansegulv og flere lokaler kun med højtalere. Kl 24 ingen internet til storskærmene 🥸 o... Voir plus

Jeg og tre kolleger ville besøge Kellervenner og havde tjekket åbningstiderne på Karetens hjemmeside (/da/kellervenner-aabningstider) Da vi ankom på det forventede åbningstidspunkt kl. 14, blev... Voir plus

Jeg fejrede min 50-års fødselsdag på Kareten, og det blev en aften, jeg aldrig vil glemme. Mine veninder og jeg havde en fantastisk oplevelse fra start til slut. ✨ Borddækningen var smuk og indby... Voir plus

1. Restaurant

Informations provenant de diverses sources externes

Velkommen til Restaurant Kareten på Amager i København Hos os er der plads til alle typer af mennesker Vi har et bredt menukort i alle prisklasser.

• Hollænderdybet 1, 2300, København, Danemark

• kareten.dk

3,7

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

Nytårsaften 😟 virkelig skuffet og…

Nytårsaften 😟 virkelig skuffet og bestemt ikke pengene værd.
Kl 24 ingen internet til storskærmene 🥸 og maden var elendig.
Første og sidste gang vi holder nytår på Kareten 👎

31 décembre 2025

Der var ikke åbent

Da vi ankom på det forventede åbningstidspunkt kl. 14, blev vi mødt af et skilt med at Kellervenner først åbnede kl. 18 og at der i øvrigt var privat fest.

Så der er desværre ikke så meget at anmelde...

11 octobre 2025

En uforglemmelig 50-års fødselsdag på Kareten

✨ Borddækningen var smuk og indbydende – der var virkelig gjort noget ud af detaljerne.
🤝 Personalet var utroligt venlige og hjælpsomme, og de sørgede for, at vi følte os velkomne og godt tilpas hele aftenen.
🍽️ Maden var en sand fornøjelse – velsmagende, veltilberedt og serveret med stil.
Alt i alt var det en perfekt aften, og jeg er dybt taknemmelig for den varme atmosfære og den professionelle service. Tusind tak til hele teamet på Kareten for at gøre min fødselsdag så speciel!
Venlig Hilsen Malene Brouer

30 août 2025

Vi afholdt en 80 års fødselsdag på…

Vi afholdt en 80 års fødselsdag på Kareten og vi havde en fantastisk aften. Personalet var så venlige og hjælpsomme, maden var skøn og i det hele taget oplevede vi en hyggelig og rar stemning hele aftenen. Tak for det 🙏

21 juin 2025

God mad, endnu bedre service, hyggeligt lokale.

Vi bookede Karetens lille selskabslokale til en generalformling.

Stedet er virkelig hyggeligt med fantastisk karakter af gammeldags Amager stemning.

Personalet var, på trods af min personlige fejl i bestillingen, på alle måder imødekommende og efterkom vores behov til punkt og prikke.

Kan varm anbefale det “lille selskabslokale” til mindre forsamlinger. Vi var 22 gæster. Med ca halvdelen som spisende gæster, smørrebrødet var rigtigt godt. Stort udvalg af drikkevarer.

22 avril 2025

God betjening og maden er virkelig god.

Har spist Karaten 4-5 gange efter hånden og må sige at jeg/vi er super tilfredse. Det er et hyggeligt sted med en dejlig atmosfære. God betjening og maden er virkelig god. Og priserne er også i orden. De gange vi har været der, har der altid været fyldt helt op, hvilket også viser at det er et godt sted hvor folk gerne kommer igen..
Vi er der i hvert fald næste gang trangen til god mad ude i byen trænger sig på (hvis vi kan få et bord).

11 janvier 2025

Dårlig oplevelse

Holdt juleaften der sidste år , 3. gang vi gjorde det. De første 2 gange er der ingenting og pege på 👍,men desværre var det ikke godt denne gang , vi var uheldige og sidde ved det sidste bord,der fik serveret middagen, og parret der sad til venstre for os, og vi, var de allersidste der fik servering. Vi havde begge bestilt flæskesteg, men fik halv om halv med flæskesteg og And, undskyldningen var at der ikke var nok flæskesteg!!! Maden var kold og et lille slukke flæskesvær, var hvad min dame og jeg fik hver …da vil så fik risalamanden, var den alt for lidt cremet, så skeen kunne stå af sig selv☹️, da fik vi nok og gik hjem 👎 desværre ikke noget vi kan anbefale mere ☹️ mvh Bendix og den bedre halvdel

23 décembre 2024

Holdt nytår på Kareten

Holdt nytår på Kareten, sikke et arrangement, god mad, god betjening, vin øl og drinks incl. Derudover livemusik, så vi også fik danset
Tak for en dejlig nytårsaften.

31 décembre 2024

Jeg var til julefrokost i Kareten med…

Jeg var til julefrokost i Kareten med en gruppe. Jeg havde bestilt vegansk mad. Det var virkelig god mad, meget velsmagende og mange små retter. Jeg kan anbefale det på det varmeste til andre, som gerne vil spise vegansk.

7 décembre 2024

Fantastisk god julefrokost

Fantastisk god julefrokost. Det var med lidt blandede følelser vi ankom 5 personer for der var totalt fyldt op i alle lokaler også der hvor vi skulle sidde. Men det fungerede bare fra start til slut. Buffet var i top bl.a med nogle fantastiske fiskefilet, steg, deller osv. og det var et glad og frisk personale som var der hele tiden med at fylde op, rydde af og passe bar så ingen måtte vente og det 2 mands orkester leverede bare musikken og man mærkede intet til alle de andre mange mennesker og musik i de andre lokaler. Tip top - glæder os til den nye kælder bliver åbnet op.

22 novembre 2024

Holdt fest slut oktober

Holdt fest slut oktober, og alt klappede bare! Maden var superlækker og betjeningen var professionel og i top. Flere af gæsterne overvejer nu atholde deres fester her, kan varmt anbefale Kareten!

28 octobre 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit