Hele prettige ervaring, al bij het binnenlopen van de winkel werden we netjes begroet en gevraagd naar of we hulp nodig hadden. Vriendelijk personeel met duidelijk uitleg. Tevens ook nog extra kortin... Voir plus
Lisez les avis des autres
Grote keuze, erg prettige advisering, ze namen de tijd voor me. En hielpen ook nog de spullen in de auto te zetten! Overige spullen werden keurig volgens afspraak thuis bezorgd. Mooie set, compleet... Voir plus
Dit bedrijf is werkelijk geweldig betreffende klantvriendelijkheid. Je kunt altijd bij hun terecht wanneer er vragen zijn en elk probleem lossen ze op zonder enige discussie! Ik ben sinds 3 jaar klant... Voir plus
Ze hebben een klacht van ons over één van hun producten omgezet naar een zeer nette oplossing waar wij ons goed in konden vinden. Echt Super tevreden hierover en wij spreken dit ook graag uit naar and... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Kees Smit Tuinmeubelen helpt mensen al sinds 1942 om van hun tuin, terras of balkon een plek te maken waar je echt graag bent. Met een brede collectie tuinmeubelen en accessoires voor uiteenlopende stijlen en buitenruimtes inspireren we klanten om buiten een plek van rust, gezelligheid en comfort te creëren. Of je nu online oriënteert of een van onze Experience Stores bezoekt, bij Kees Smit kun je rekenen op persoonlijk advies, volop inspiratie en service die vertrouwen geeft. Van het eerste idee tot het moment dat alles buiten op z’n plek staat: we willen het kiezen van tuinmeubelen net zo prettig maken als het genieten ervan. Bij Kees Smit draait het om kwaliteit, aandacht en het buitenleven. Zo helpen we iedere klant om een buitenruimte te creëren die past bij zijn of haar manier van leven.
Coordonnées de contact
Ambachtstraat 5, 7609 RA, Almelo, Pays-Bas
- keessmit.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 88 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Buitengewoon goede service van de firma…
Buitengewoon goede service van de firma Smit Zeer goede aktie na de verlopen garantie periode.
Komplete AANRADER voor iedereen!!!
Gute Wahl
Sehr freundlicher Empfang in Ihren Ausstellungsräumen in Venlo mit Hinweis auf die Produkte und deren Standorte. Zielorientiertes und professionelles Beratungs- und Verkaufsgespräch mit sehr freundlicher Mitarbeiterin mit Angebot einer kleinen Erfrischung. Schnelle und pünktliche Lieferung durch sehr kompetente und freundliche Spedition. Produkt entspricht in vollem Umfang meiner Erwartungen. Deutsche Möbelhäuser können davon lernen.
Vor Ort in Almelo..
Vor Ort in Almelo... Netter Empfang, tolle Auswahl, gute Beratung. Zweimal telefonischen Kontakt gehabt.... Ebenfalls, sehr freundlich, hilfsbereit und kompetent!
Simone H. aus Münster
Snel antwoord op een klacht en goed…
Snel antwoord op een klacht en goed opgelost.
Heel veel moois en heel veel keus
Na lang zoeken naar een mooie tuinset kwamen we uit bij Kees Smit in Almelo.
Na te hebben rondgekeken zagen we een mooie set staan, de dame die ons adviseerde had een goed verhaal en een aantrekkelijke prijs en we zijn nu de eigenaar van een hele mooie tuinset!
Excellente klantervaring
Snel en deskundig advies in de winkel. Perfecte levering en goede en snelle service en vervanging bij een defect artikel.
Personeel super aardig
Personeel super aardig, fijn geholpen bij wat wij zochten. Met meer de winkel uit gegaan dan waar we voor kwamen. Mooie collectie, keus genoeg.
De assistentie bij aankoop is prima.
De assistentie bij aankoop is prima.
Je wordt vrij snel benaderd of je geholpen wilt worden, maar men dringt zich ook niet op.
Inhoudelijke goede support.
Goed geadviseerd
Goed geadviseerd, mooi product en levering was snel en volgens afspraak.
Goed geholpen in de winkel bij de keuze…
Goed geholpen in de winkel bij de keuze van de loungebank. Ook de bezorgdienst was makkelijk te plannen en levering verliep vlot.
Goed ontvangst en goed geholpen in de…
Goed ontvangst en goed geholpen in de winkel in Venlo.
Meubels zijn daarna netjes geleverd en naar binnen gebracht.
Erg tevreden over de nieuwe set!
Goede en vriendelijke service
Goede en vriendelijke service. Snel terugkoppeling op telefonische vragen. De “niet geleverde” rug kussens, bleken achteraf onder de zitting bevestigd te zitten.
Ben zeer tevreden.
Prima winkelervaring.
Erg goed geholpen in de winkel in Eindhoven. We kregen eerlijke en duidelijke uitleg over tuinstoelen. Er werd volop de tijd genomen om ons verschillende producten te laten uit proberen en mee te denken wat voor onze situatie wellicht het meest praktisch is. We voelden ons serieus genomen en geen dure verkooppraatjes.
Mooie tuinmeubels gekocht met dank aan…
Mooie tuinmeubels gekocht met dank aan deskundig en prettig advies van medewerker.
Goede aankoopervaring
Fraaie showroom, waar je rustig kunt rondkijken. Na de keuze goed geadviseerd. Levering vond op tijd plaats. 1 stoel was scheef maar deze werd binnen een week omgeruild. Al met al een prettige ervaring.
prettig geholpen
prettig en objectief geholpen om tot een juiste keuze te komen.