Will give zero on your product since the solar fan that I ordered it was trash , after getting charged almost $40 for this piece of toy fan since it didn’t work as you showed, was going to send it ba... Voir plus
Lisez les avis des autres
GPS tracker besteld, betaald en geleverd gekregen. Het is alleen geen GPS tracker want zodra je buiten bluetooth bereik bent ben je de verbinding kwijt. Per mail om uitleg gevraagd, geen reactie. Per... Voir plus
Besteld en betaald, niets ontvangen. Opgelicht dus zoals velen. Ik vraag mij af wat je tegen dergelijke misbruiken kan doen?
11 november heb ik betaald voor “wonderdoekjes”… Maar het wonder van bezorging vond niet plaats Geen enkele reactie of uitleg. Alleen opgelicht door dit bedrijf. Want zo noem je iets laat b... Voir plus
Aucune trace de demande d’avis
Pack never came
Ι ordered in 4th of January, they send email that thank me for the buy.
In 6th of January the sent me second email that te pack is on the road .
22 Jaunuary and nothing has been received.
I sent email that I ask when I am gonna receive it and an assistant named Emma email me saying that at the next buy I will have 30% discount.
Scam, I wish I had searched for it from the start
Deze is een oplichtster heb al aan…
Deze is een oplichtster heb al aan giften gedaan bij de politie wacht al 7 weken en nog niks ontvangen mensen trap hier niet in doe allemaal aan giften bij de politie
Product is anders dan op het filmpje…
Product is anders dan op het filmpje die ze op de website zetten. Zogenaamd draaiende krultang in werkelijkheid is het niet zo, heb hier niks aan geld weggegooid
Kelvyshop belooft van alles en claimen…
Kelvyshop belooft van alles en claimen zelfs dat een koerier 3x is langs geweest en dat er niemand thuis is terwijl er ALTIJD iemand aanwezig is.
je kan er NIET op VERTROUWEN !!!!
Koop maar elders is mijn boodschap.
Marc
I do not recommend it
I do not recommend it, misleading advertising about the delivery of your purchase and still not sure that it will be delivered to you. Bad. The problem is not that they take so long, which is understandable during the Christmas season, but that they are not honest with you when placing the order. This creates doubts. Here I leave my experience, I hope it helps someone. Order placed on December 1, 2024 and as of today, December 13, I still don't know anything about my order, only that it is on the way.
Waardeloos bedrijf
Ik heb een vliegende feeënpop voor mijn kleindochter gekocht ! Het zag er heel schattig uit ! Koop het niet want het is een waardeloos ding . Ze maakte het pakje open en raad eens wat het popje was al kapot !
Mensen koop niets bij dit bedrijf .
Wel betaald; niets ontvangen
Geen enkele reactie of uitleg. Alleen opgelicht door dit bedrijf. Want zo noem je iets laat betalen maar niet levert toch?
Advies: Ga niet in op aanbiedingen van dit bedrijf
Naam: PROMOSALE LTD
Omschrijving: 8T8CHGC
0220019428244229 KELVYSHOP
IBAN: NL58CITI2032329913
Kenmerk: 11-11-2024 16:45
Valutadatum: 11-11-2024
Spijtig heb ik niet naar review…
Spijtig heb ik niet naar reviews gekeken, ik dacht eerst dat ik het was.
Over de vliegende elfjes voor kleinkinderen, inderdaad goedkope brol dat totaal niet werkt en zeker niet VLIEGT
ENKEL 2 SECONDEN EEN LICHTJE DAT AANGAAT,VLEUGELTJES STUKJES AF.
WAAROM NOET MEER CONTROLE OP DIE SCHOPSITES????
ENKEL MIJN GELD IS WEGGEVLOGEN EN KRIJG IK NIET MEER TE PAKKEN!!
Waardeloze service!!!
Waardeloze service!!!
Ik heb een zwevend feetje gekocht voor mijn kleindochter, ziet er superlief uit, helaas doet die het niet....
Diverse keren gemaild, zonder succes. Ik moet het 'defect' laten zien op een filmpje, maar dat kan niet, hij doet het gewoon niet!!!! Dan kan het niet geretourneerd worden en geen geld terug
Super SLECHT
Wat een ellende.
Een simpele bestelling werd na 14 dagen bezorgd.
Ik kocht een Dentmaster zuignap om deukjes uit auto’s te trekken.
De filmpjes op de website zijn geweldig.
Mijn gereedschap brak bij de eerste trek direct af.
Retourneren wordt niet geaccepteerd want volgens het bedrijfsbeleid kunnen gebruikte artikelen niet worden geretourneerd of terugbetaald.
Kelvyshop geeft 100% garantie op hun artikelen.
Daar staan dus 2 nullen teveel achter het cijfertje 1.
Na een aantal hele boze berichten heb ik het uiteindelijk voor elkaar gekregen dat ik mijn geld terugkreeg. Deze Review zou ik dan zodanig aanpassen dat ik niet meer zou zeggen dat ik het oplichters vind. Het zijn knullige amateurs, die geen notie hebben hoe met normale klanten om te gaan.
neushaarttrimmer dubbel betaald
Ik heb recentelijk een neushaarttrimmer bij Kelvy gekocht, tijdens het bestelproces ging er iets mis waardoor ik deze bestelling 2x betaald heb.
Ik heb 3x gevraagd om terugbetaling met bijlage van een kopie van mijn bankafschrift met hierop, duidelijk leesbaar, dat het bedrag 2x afgeschreven is.
3x heb ik antwoord gehad dat ze het nagekeken hebben en dat ze maar een betaling ontvangen hebben.
Naar mijn € 23,00 kan ik dus fluiten.
Ik koop hier uiteraard nooit meer iets!!
Hier niks kopen!
Hier niks kopen!
Had doekjes besteld en kreeg na ongeveer 2 weken wat filtdoeken binnen.. je kunt geen 0 sterren geven anders had ik dit gedaan.
Drie keer track en Tracy gehad maar…
Drie keer track en Tracy gehad maar geen spullen.
Geschreven dat ik ze nog 4 dagen geef alvorens mijn geld bij master card terug te vragen .
Schrijven ze terug : of het wel goed met me gaat .
Sorry maar hier klopt iets niet
Het lijkt leuk, is het niet.
Het lijkt leuk! Maar een tussenpersoon die geld verdient uit China. Als je leest op hun website kan je het terugsturen. Maar in werkelijkheid met de persoon in China dus het retourneren regelen! Kost meer dan wat je ervoor betaalt hebt! Leuk geld verdienen zo! En ik voel me dom dat ik erin gestonken ben!
Het artikel was al gebruikt en er was…
Het artikel was al gebruikt en er was ook iets fout. De drukknopen stonden niet op de juiste plaats waardoor het apparaat niet goed werkte. Reklame geven voor retournering maar je krijgt geen antwoorden en zijn onbereikbaar!!!! Niet kopen
NIKS BESTELLEN
NIKS BESTELLEN. PURE DROPSHIPPING. IETS WAT ZIJ VANUIT CHINA NAAR HIER LATEN KOPEN BETAAL JE VIJF KEER MEER DAN IN CHINA.
NA TWEE KEER GEBRUIKEN STUK. ZE WILLEN MAAR 30 % VAN HET BEDRAG TERUGBETALEN MET DE SMOES DAT JE HET MAG HOUDEN. BEDROG
Geen ster waard
Geen ster waard. Iets besteld, zit verkeerd onderdeel bij. Daarop gereclameerd, foto’s gestuurd etc. Elke dag aan het mailen dat ik geen reactie krijg. Wat een waardeloos bedrijf. Nog nooit meegemaakt. Nooit meer hier bestellen en nú proberen mijn geld terug te krijgen.
Niks hier kopen rare track and tracé…
Niks hier kopen rare track and tracé code dan zegt het dat afgeleverd is terwijl je niks hebt .Alleen via email bereikbaar zelfs daar reageren ze niet op al met al bult gezeik gelukkig achteraf betalen gedaan dus klarna pakt het op maar geen zuiver bedrijf niks kopen mensen
OPLICHTERS EN NIET PROFESSIONELE COMMUNICATIE
heb een onkruidverwijderaar besteld en na twee weken, ipv 3 werkdagen, mogen ontvangen. Hopeloos om in elkaar te zetten en de werking is nog hopelozer.
Maar nog erger is dat ik per abuis[tijdens storing bij de ING] 2 !!!keer het bedrag van €29,95 heb betaald. Heb dat in iets van 8 mailtjes vermeld met bewijs van de bank incl de bestel nrs enz onderbouwd als bewijs. Maar ze ontkennen en geven IDEAL de schuld. Hoe niet professioneel. Al met al heb ik melding gedaan bij de consumentenbond en buro van rechtshulp voor advies gevraagd over hoe ik het teveel betaalde alsnog terug krijg. Maar wat een tijd en energie en ergernis enz enz kost dat.