Altid god behandling hos Kenny Anker, hvor jeg har fået lavet mine bryn og vipper i mange år. Kan varmt anbefale deres bryn signatur behandling og lash lift. Du får altid en god service og føler d... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg kommer hos Kenny Anker Århus hver måned, og jeg kan virkelig kun give mine varmeste anbefalinger! ❤️ Man får simpelthen så gode resultater hver gang, og det bedste er, at det er fuldstændig lige m... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg fik min første signaturbehandling hos Kenny Anker Studio ved klinikken i København K og jeg er meget glad og tilfreds med resultatet! Jeg blev behandlet af Mihri som var utrolig imødekommende, emp... Voir plus
L'entreprise a répondu
Først: Virkelig sød behandler. Men den samlede oplevelse levede ikke op til forventningerne ift. prisen og dét de reklamerer for. Behandlingsstolen var virkelig ubehagelig og uden armlæn (fik ondt i... Voir plus
L'entreprise a répondu
KENNY ANKER Brow Studios er en landsdækkende niche studio som specialiserer sig i behandlinger og produkter af øjenbryn og vipper. Siden 2016 har vi været de førende eksperter, når det kommer til at holde brynene naturlige, store og sunde. Besøg vores hjemmeside for at læse mere om vores behandlinger og produkter, eller for at book en aftale.
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Den dårligste service havde bestilt tid kl 9 fik at vide at jeg skulle vente 20 min for den andsatte var forsinket jeg gik igen godt den lukker der går man ikke hen

Réponse de KENNY ANKER Brow Studio
It’s such a shame because while the location was nice and the professional doing my lashes and brows was super kind; the result is less than what I would expect. The lash lift isn’t bad, but the brows are awful upon closer inspection. This is especially frustrating as I came to Kenny Anker specifically because of their before/afters if brows on Instagram.
I could have achieved this same effect at home with some tweezers and 40kr brow color from Matas. I think it’s disingenuous to call their service “brow lift” when they don’t actually offer brow lamination at all. It conjures up the image of … well, lifted brows.
Furthermore, neither one of my brows are the same length, neither are even remotely the same shape, and both have many stray hairs beyond the brow line. I didn’t notice when I was in the chair, when I was looking in their mirror, but I was honestly shocked when I got home.
I will now have to spend an extra 450kr to go to another brow place (Beauty By Hilala who ALWAYS delivers) after spending nearly 1000kr at Kenny Anker.
Of course, having wild brows Right before Christmas and New Years.
🥲👍🏻
I won’t even bother asking for a partial refund or a correction as it looks like they can’t do what my brows need and other people who have had a similar experience aren’t being given their money back.
All in all as nice as they were, I just won’t be back.
Wow, hurtig levering og smuk pakket ind. Glæder mig til at tage mine produkter i brug.

Réponse de KENNY ANKER Brow Studio
Jeg havde en aftale i Kenny Anker på Amager torv, den 29/10 til en signature brow lift, hos en master stylist.
Og jeg blev desværre skuffet.
Behandlingen tog til min overraskelse kun 15-20 minutter.
I første omgang så det okay ud, men da jeg kom hjem og kiggede nærmere i mit spejl med lys, så det sjusket ud fordi der var massere af øjenbrynshår der sad udenfor det ellers pænt formet øjenbryn. Det kunne man måske godt have brugt lidt ekstra tid på.
Desuden savnede jeg den fylde jeg havde bedt om, og forventet ud fra deres før/ efter videoer.

Réponse de KENNY ANKER Brow Studio
Altid en fantastisk oplevelse hos Kenny Anker! Stylisterne møder altid en med et smil og en god behandling - kan 100% anbefales!!

Réponse de KENNY ANKER Brow Studio
Jeg besøgte Kenny Anker i Aarhus den 28.10.2022, og gik derfra med øjenbryn, der pludselig var blevet 2-3 mm. tyndere end da jeg kom - det var bestemt ikke noget jeg havde ønsket/bedt om, og jeg blev ikke spurgt om de måtte blive tyndere. Så 5 års hårdt arbejde på at få tykkere bryn blev ødelagt! Jeg troede ellers det var hele formålet med Kenny Anker: at lave bryn, der syner større og mere fyldige. Derudover er mine bryn ikke længere symmetriske, det venstre bryn er nu kortere end det andet. Jeg opdager først dette da jeg kommer hjem, hvor jeg kan se mine bryn ordentligt, og nu er det ligesom for sent, jeg kan ikke få mine store fyldige bryn tilbage! Jeg har besøgt Kenny Anker Aarhus to gange nu, og har haft en dårlig oplevelse begge gange. Jeg kommer derfor ikke igen.

Réponse de KENNY ANKER Brow Studio
Altid god og hurtig kundeservice på chatten, hurtig levering og gode produkter. Er heller aldrig gået skuffet fra en behandling. Klart et besøg værd både online og i deres fysiske forretninger!

Réponse de KENNY ANKER Brow Studio
Gode produkter og hurtig levering - meget tilfreds

Brandsår/vabler I panden efter Signature Brow Lift
Jeg var I går (22/9-22) inde hos Kenny Anker på Frederiksberg.
Jeg får min behandling Signature Brow Lift.
Jeg går der fra og er rød oppe over øjenbrynene fra voksen og det ligner, at jeg har 2 patches siddende.
Jeg spørger hvornår det går væk og Lemone svarer at det er væk inden for et par timer.
Jeg kan konstatere at det fortsat ikke er væk efter nogle timer og jeg går derfor I seng, med en pande som brænder og er irriteret.
Jeg vågner I dag (23/9-22) og har en masse små vabler med væske I og knopper I panden.
Jeg kontakter deres chat og får svar retur, at de ikke kan gøre noget og ikke kan forudse reaktioner min hud har efter endt behandling.
Jeg skriver om det er normalt, at de fjerner halvt oppe I panden, hvilket de svarer er normalt, da de skal fjerne alle dun I området.
Min mor kontakter så Kenny Anker inde på Frederiksberg, hvor hun møder fysisk op og det eneste de kan tilbyde er en køle creme til og lindre smerten.
De kan ikke give penge retur, da de siger de har en politik omkring, at dette ikke er muligt - Jeg har nu læst deres handelsbetingelser, samt taget screenshot af den og her fremgår ikke noget om en politik, angående at de ikke giver penge retur, hverken på hjemmesiden eller I bookingsystemet.
Derudover siger min mor også til nede I deres studio på Frederiksberg, at de har kørt halvt op I min pande, dette siger de ikke er korrekt, at de gør.
Hvor imod, at svaret var anderledes, da jeg skrev med hende I chatten.
Jeg kan sige, at jeg hverken har benyttet mig af cremer eller andet, som skulle have været skyld I dette.
Jeg fremsender gerne yderligere billeder, da min pande kun bliver værre.
Lemone var ellers super sød og imødekommende.
Jeg tager denne sag videre, til nogle højere folk
Jeg vil I den grad fraråde folk til, at benytte sig af Kenny Anker eller få lavet den behandling!!!!!!!!!