KENNY ANKER Brow Studio Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid god behandling hos Kenny Anker, hvor jeg har fået lavet mine bryn og vipper i mange år. Kan varmt anbefale deres bryn signatur behandling og lash lift. Du får altid en god service og føler d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kommer hos Kenny Anker Århus hver måned, og jeg kan virkelig kun give mine varmeste anbefalinger! ❤️ Man får simpelthen så gode resultater hver gang, og det bedste er, at det er fuldstændig lige m... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg fik min første signaturbehandling hos Kenny Anker Studio ved klinikken i København K og jeg er meget glad og tilfreds med resultatet! Jeg blev behandlet af Mihri som var utrolig imødekommende, emp... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Først: Virkelig sød behandler. Men den samlede oplevelse levede ikke op til forventningerne ift. prisen og dét de reklamerer for. Behandlingsstolen var virkelig ubehagelig og uden armlæn (fik ondt i... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Institut de beauté
  2. Boutique de santé et beauté

Écrit par l'entreprise

KENNY ANKER Brow Studios er en landsdækkende niche studio som specialiserer sig i behandlinger og produkter af øjenbryn og vipper. Siden 2016 har vi været de førende eksperter, når det kommer til at holde brynene naturlige, store og sunde. Besøg vores hjemmeside for at læse mere om vores behandlinger og produkter, eller for at book en aftale.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

67 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nem bestilling

Nem bestilling, tryg levering og godt produkt.

1 décembre 2023

Kære Anne Dorte,

Vi sætter altid trygheden i fokus, når det kommer til online shopping. Det glæder os at høre, at du nævner dette efter at have handlet på vores hjemmeside. Vi er ligeledes glade for, at du er tilfreds med de produkter, du har købt.

Vi vil gerne takke dig for tilliden og for at have valgt www.kennyanker.dk som din leverandør af bryn- og vippeprodukter.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og hurtig levering

Fantastisk service og hurtig levering. Jeg vil altid handle hos KA

1 décembre 2023

Hej Maria.

Tak for at være sådan en loyal kunde hos www.kennyanker.dk. Vi er glade for, at du er glad for at handle hos os!

Altid lynhurtig levering

Altid lynhurtig levering. De to gange jeg har bestilt fra hjemmesiden, er der kun gået 1 dag, før jeg har kunnet hente det på udleveringsstedet. Tak!

22 novembre 2023

Réponse de KENNY ANKER Brow Studio

Mange tak for dine 5-stjerner. Det er vi taknemmelige for. Derfor et stort tak fra os, Stephanie!

Vi bestræber os altid efter at levere vores online ordre, så hurtigt som muligt, fordi vi godt selv kender vigtigheden i, at man har bestilt et produkt og gerne vil have det hjem hurtigst mulig. Tak fordi du bemærker vores indsats!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering af et forrygende…

Hurtig levering af et forrygende produkt Tak

31 août 2023

Kære dig!

Mange, mange tak for et flot anmeldelse. Vi takker fordi, at du givet dig mere end tid til dette, men også at gøre os opmærksom på, at du er glad for dit køb.

Vi vil gøre vores bedste for at skabe endnu lækre produkter i fremtiden og fortsætte den hurtige levering, som vi ved mange sætter pris på.

excellent service

excellent service, cozy atmosphere

29 août 2023

Réponse de KENNY ANKER Brow Studio

Thank you for your positive feedback, David! We're delighted to hear that you experienced excellent service with us. It's wonderful to know that you found the atmosphere cozy and inviting as well. We truly appreciate your kind words and look forward to welcoming you back on another occasion.

Best. Team KENNY ANKER

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse! Deres Brow Studio er fyldt med dygtige eksperter, som vejleder om pleje og brug af produkterne. På webshoppen er leveringen altid hurtig, og jeg fornemmer, at produkterne er af meget høj kvalitet. Det er tydeligt, at Kenny som founder prioriterer sine kunder både i klinikken og på webshoppen. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til Kenny Anker 👍👌

1 août 2023

Réponse de KENNY ANKER Brow Studio

Tak for den fantastiske anmeldelse af vores virksomhed. Vi er glade for, at du har haft en positiv oplevelse med vores Brow Studio, dygtige eksperter, og kvalitetsprodukter. Vi værdsætter din anerkendelse og ser frem til at byde dig velkommen igen!

Rigtig fine produkter

Rigtig fine produkter. Høj kvalitet. Godt tilbud. Hurtig levering. Har kun hørt godt om deres kundeservice.

22 juillet 2023

Kære Maj,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores produkter, kvalitet og tilbud. Vi gør vores bedste for at levere hurtig levering og tilbyde en fremragende kundeservice.

Vi værdsætter din støtte og ser frem til at servicere dig igen.

Super hurtig levering🤩🤩🤩🤩🤣

Super hurtig levering🤩🤩🤩🤩🤣
Købet er en gave😍

1 juin 2023

Hej Birgitte!

Vi er stolte over, at du er så glad for vores hurtige levering. Vi håber, at du er glad for dit køb også!

LYKKELIG

Har for første gang forkælet mig selv ved at få ordnet mine bryn hos en professionel og ej hvor er jeg bare LYKKELIG! hende der behandlede mig, var simpelthen så skøn og rar. Fik desværre ikke fat i hendes navn, men hun havde kun været der i 14 dage og kunne ikke havde ønsket mig en anden! Resultat er så flot og har allerede fået booket til igen i juli. Så tusind tak og vi ses igen.

31 mai 2023

Kære Celina,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de 5 stjerner! Det glæder os virkelig at læse, at du er LYKKELIG med resultatet af din øjenbrynsbehandling. Melisa, som behandlede dig, er simpelthen så skøn og rar. Vi er glade for at have hende hos KENNY ANKER, og det er fantastisk at vide, at hun har leveret en så flot behandling til dig.

Vi sætter pris på din tillid til os og det, at du allerede har booket en ny tid i juli. Vi ser frem til at se dig igen og give dig endnu en behagelig oplevelse. Hvis der er noget specifikt, du ønsker at tale om eller hvis der er noget ekstra, vi kan gøre for at sikre, at du er tilfreds, er du altid velkommen til at kontakte os.

Endnu en gang tak for din positive anmeldelse, og vi glæder os til at forkæle dig igen i juli!

Ufattelig god kundeservice

Jeg lagde en ordre på deres hjemmeside 22/5. I dag den 30/5 var min pakke stadig ikke ankommet. Jeg kontaktede derfor deres kundeservice på mail for at høre hvornår jeg kunne forvente at få min pakke leveret.

De skrev lynhurtigt tilbage at min pakke højst sandsynlig var blevet væk hos postnord, men at de straks sendte en ny. Udover det sendte de et gavekort til mig, for at beklage oplevelsen.

Jeg har aldrig oplevet en så god service før, og jeg kan derfor kun give mine allervarmeste anbefalinger til Kenny Anker. De kunne have valgt blot at lade mig vente på at Postnord fandt min pakke, men at de straks sendte en ny og tilmed gav mig et gavekort - det er godt nok en ufattelig god kundeservice!

Jeg har også fået lavet bryn og vipper af dem før, og her kan jeg heller ikke sætte en finger på noget. Meget flotte resultater og søde medarbejdere.

Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Kenny Anker, eller besøger deres Studio ◡̈ 5 stjerner er en underdrivelse!

30 mai 2023

Kære Louise,

Mange tak for din fantastiske anmeldelse af os! Vi er virkelig glade for at høre, at du har haft en ufattelig god oplevelse med vores kundeservice. Det betyder meget for os at kunne hjælpe vores kunder på en hurtig og effektiv måde. Det lyder virkelig som om, at vi har formået at imødekomme dine forventninger og løse problemet med din pakke. Vi beklager, at din oprindelige pakke blev væk hos PostNord, men vi er glade for, at vi kunne sende dig en ny pakke og tilbyde dig et gavekort som en gestus af undskyldning.

Vi er også glade for at høre, at du har haft positive oplevelser med vores bryn- og vippebehandlinger. Det er vigtigt for os at levere flotte resultater og have søde medarbejdere, så vi sætter pris på din feedback.

Din begejstring og anbefaling af os betyder meget, og vi sætter pris på din støtte. Vi håber, at vi fortsat kan levere gode oplevelser for dig i fremtiden. Vi vil gøre vores bedste for at bevare din tillid og fortsætte med at levere en fremragende kundeservice.

Endnu en gang tak for din positive anmeldelse. Hvis du har yderligere spørgsmål eller behøver yderligere hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

God handel! :)

Hurtig levering - og gode produkter!
Jeg er allerede helt vild med min face brush - og selvfølgelig også min brow gel :)

1 mai 2023

Réponse de KENNY ANKER Brow Studio

Mange tak for at du givet dig tid til at skrive os en anmeldelse. Vores nye pensler i serien KENNY SKIN er vores sidst lancerede produkter. Derfor gør det os ekstra glad, at du er lige så vilde med dem som vi er.

Når vi skaber produkter, skaber vi dem til den kræsne og kvalitetsbevidste forbruger, så det gør os stole at du er "helt vild" med din Face Brush.

Noté 5 sur 5 étoiles

Smukt univers og lækre produkter

Smukt univers, lækre produkter og enormt hurtig levering.

30 avril 2023

Réponse de KENNY ANKER Brow Studio

Tak, Melina, fordi du har lagt mærke til vores univers! Vi bruger meget tid og ressourcer på at gøre det lækkert og anderledes, så vi er meget glade for, at du har bemærket det. Udover dette er vi selvfølgelig bare stolte over, at du kan lide vores produkter og er tilfreds med leveringstiden.

Réponse de KENNY ANKER Brow Studio

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med vores hurtige levering og den fremragende kvalitet. Din tilfredshed er vores mål, og det er fantastisk at vide, at vi har opfyldt dine forventninger.

Vi sætter pris på din støtte og værdsætter, at du har taget dig tid til at dele din gode oplevelse. Vi vil fortsætte med at stræbe efter at levere den bedste kvalitet og sikre, at vores levering er hurtig og effektiv.

Endnu engang tak for dine rosende ord. Vi ser frem til at kunne betjene dig igen i fremtiden og give dig en lige så fantastisk oplevelse.

Noté 4 sur 5 étoiles

Hurtig henvendelse

30 avril 2023

Hej Joanna.

Vidunderligt, at du har givet dig tid til at give os en anmeldelse. Vi håber, at du er glad for dit produktkøb!

Réponse de KENNY ANKER Brow Studio

Millioner gange tak, fordi du har givet dig tid til at tildele os 5 flotte stjerner. Vi gør vores bedste - så det er vi glade for at du har lagt mærke til.

Noté 2 sur 5 étoiles

Virkede billigt og dur ikke

Købte deres eyebrow gel og den virkede billig i indpakningen og holdte ikke brynene på plads som den burde. Ville ikke anbefale den til andre

26 mars 2023

Hej Camilla,

Tak for at tage dig tid til at anmelde vores produkt.

Vi værdsætter din feedback og ønsker at forklare, hvorfor produktet kan virke billigere og komme uden sin normale emballage.

Jeg kan se at du har købt vores 2. sorterings brow gel. Dette er et produkt, der er beskadiget, og som vi har valgt at sælge til 50% af prisen i stedet for at destruere det for at mindske vores miljøpåvirkning. Derfor kan produktet mangle dele af sit logo og sin normale emballage.

Selvom produktet kan se anderledes ud, end hvis du havde købt vores "almindelige" Brow Gel til fuld pris, bør dets kvalitet og indhold stadig være intakt og fungere som det skal.

Når du åbner en ny Brow Gel vil produktet godt kunne føles "tør". Det skyldes, at produktet skal "varmes op" og igang for at børsten kan fange produktet. Derfor vil du også i løbet af et par dage opleve, at der kommer enormt meget produkt på din gel. Jo mere den bliver brugt, desto mere samler børsten op over tid.

For at opnå de bedste resultater med produktet, anbefaler vi at bruge to lag, især hvis du har kraftige bryn, og påføre produktet direkte på brynene og derefter fordele det jævnt. Når produktet tørrer, vil det blive matterende og holde dine bryn på plads hele dagen.

Vi har også en video på vores Instagram-konto, der viser, hvordan man bruger produktet korrekt. Du kan se videoen her: https://www.instagram.com/p/CqLGolJgGgx/

Vi håber, at disse tips vil hjælpe dig med at opnå bedre resultater med vores Brow Gel. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os.

De bedste hilsner,

Opdatering:
Kære Camilla.

Vi har sendt dig en ny Brow Gel (uden beregning) - ikke 2. sortering, men i original emballage - samme dag som vi modtog din anmeldelse, og kan se at den blev leveret hos dig allerede dagen efter. Det har vi gjort i håb om, at kunne ændre din oplevelse om vores produkt. Kenny har også sendt dig en mail herom, som han desværre ikke har modtaget svar på.

Vi håber, at du er blevet glad for din "nye" Brow Gel og at dette kan ændre din oplevelse på produktet fremover.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bedste oplevelse alt bare super duper…

Bedste oplevelse alt bare super duper 👍☺️

7 février 2023

Kære Marianne.

Tusind mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for din oplevelse hos os har været god. Vi håber, at se dig igen på et senere tidspunkt!

Noté 1 sur 5 étoiles

Gavekort til lukket butik

Jeg har fået et gavekort til Kenny Anker Brow Studio i julegave. Det er købt i Aarhus i december måned, hvor ingen har oplyst gavekøberen om, at butikken ville lukke senere samme måned. Det har jeg så netop læst mig til på
Instagramprofilen, da jeg undrede mig over, at jeg kun kunne bestille tid i København. Det er godt nok at lokke kunder i en fælde. Magen til ringe service skal man lede længe efter.

7 janvier 2023

Hej!

Det gør os kede af det, at du føler, at vi har lokket nogen i en fælde, grundet vi har valgt at sammenlægge flere af vores Studios til ét. Det har bestemt ikke været vores hensigt.

Derfor er vi også rigtig kede af, at du på denne baggrund mener, at vores virksomhed fortjener en 1-stjernet anmeldelse.

Vi har gjort vores bedste for at informere så mange som muligt om, at vores butikker ville blive slået sammen. Det har vi gjort ved at have fysiske plakater hængende i alle vores Studios, det har stået i vores topbanner på vores hjemmeside, vi har postet på vores sociale medier samt i vores nyhedsbreve - alt sammen har fremgået siden 01. oktober 2022. Vi vil derfor meget gerne høre fra dig på mail@kennyanker.dk, hvad du mener, at vi skulle have gjort anerledes, så vi kan forbedre os til en anden gang.

Heldigvis udløber gavekortet ikke blot på baggrund af, at vi sammenlægger vores forretninger. Vi eksisterer fortsat! Derfor vil gavekort altid kunne blive brugt i vores Flagskibs butik i København, enten til behandlinger eller køb af produkter, ligesom at gavekort også kan indløses ved at købe produkter på www.kennyanker.dk.

Vi håber, at du vil bruge gavekortet til en behandling, næste gang du kommer til København, så vi forhåbentlig kan gøre os fortjent til en bedre anmeldelse.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus