Keukenbladen Avis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede ervaring met Steenproject Vlodrop

Anders dan de eerdere review die we hier Trustpilot terug lasen hebben wij een hele andere en betere ervaring met Steenproject uit vlodrop (Limb) opgedaan:
Afgelopen zomer (2025) hebben wij ons keukenblok na 25 jaar een flinke opknapbeurt gegeven en daarbij ook voor een nieuw aanrechtblad gekozen. Na wat rondzwerven bij showrooms in de omgeving was onze keuze op een bepaalde kleurcombinatie van een granietstenen blad gevallen. Daar we spreekwoordelijk altijd wat verder kijken dan onze neus lang is kwamen we ook terecht op de Site van Steenproject uit vlodrop.
Deze hadden een hele toegankelijke module om aanrechtbladen samen te stellen en keuzes te maken in materiaal en kleur samenstellingen. Vervolgens rolde hier een prijs indicatie uit die wij als schappelijk beoordeelde.
We wilde graag verder, maar daar wij al een keuze hadden gemaakt en deze niet in het assortiment van Steenproject voor kwam dachten wij, we sturen ze gewoon een mail met de vraag of zij niet toch ook aan deze graniet soort en compositie naam (welke onder meer de kleur behelst) konden komen bij hun leverancier. Zo kwamen we met een hele aardige dame Nelly van Steenproject in contact en kon er aan onze wens voldaan worden.
Ongezien (namelijk behoorlijk afstand van Nieuwegein naar Vlodrop) zijn wij via en door Nelly met Steenproject in zee gegaan. Er is toen netjes bij ons ter plaatse ingemeten waarna tot bestelling en productie kon worden overgegaan. Na de zomerperiode 2 oktober zijn de bladdelen geleverd en gemonteerd door Maarten die overigens ook het inmeten in een eerder stadium voor z’n rekening had genomen.
Nu twee maanden na oplevering zijn we nog steeds uiterst tevreden met het resultaat en is Steenproject uit vlodrop zeker een aanbeveling waard. Ofwel een grote pluim van ons uit Nieuwegein voor zowel de begeleiding als het eindresultaat.

2 décembre 2025
Avis spontané
Noté 1 sur 5 étoiles

Composiet keukenblad vertoont flinke scheur na 4 jaar

Vier jaar geleden een composiet keukenblad van 2cm dik laten monteren à € 2.000,-. Zij hebben zelf alles ingemeten en voor plaatsing gecheckt of alles waterpas stond van de keuken. Toen is er een scheur ontstaan in het blad in de hoek van de gootsteen. De scheur is helemaal door het blad heen, dat betekent dat vloeistoffen kunnen lekken op de keukenkasten. Bedrijf erbij gehaald en heeft gekeken, maar nam geen verantwoordelijkheid/aansprakelijkheid. Het lag aan onze keukenkasten die niet waterpas zouden staan. Rechtsbijstandverzekering ingeschakeld die heeft geprobeerd via de Geschillencommissie een uitspraak te krijgen. Blijkt dat bij aankoop zij hadden vermeld lid te zijn van CBW (in 2019), maar dat was niet waar, want zij zijn pas sinds augustus 2023 lid. Daarom neemt de Geschillencommissie de zaak niet in behandeling.
Een andere klusser die bij ons kwam en jaren als keukenplaatser had gewerkt meldde ons, dat ze dit blad nooit zo hadden mogen plaatsen. Er moet altijd een houten onderplaat onder om eventuele krachtsverschillen op te vangen.
Service dus bedroevend van Steenproject, keukenbladen.shop of graniet-keukenblad.nl. Ze hanteren verschillende namen.

14 août 2023
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus