Richard.. team Alkmaar wat ben jij een gooie, sympathieke en vooral kundige man. Je weet precies waar je over praat en luistert goed naar de klant. Geeft tips en uitleg waarom bepaalde keuzes beter... Voir plus
Pettemerstraat 6, 1823 CW Alkmaar, Noord-Holland, NL
L'entreprise a répondu
Je kan eerst rustig de keuken opstellingen en materialen bekijken zonder opdringende verkopers. Wij hebben later George er bij gehaald voor informatie en een tekening laten maken. Dat ging op een... Voir plus
L'entreprise a répondu
Keurig en persoonlijk geholpen om al onze keuken wensen te vervullen, waardoor we onze droomkeuken hebben kunnen bestellen, Hartelijk dank keuken stunter Alkmaar
L'entreprise a répondu
Wij zijn in Alkmaar geweest en hebben een gesprek gehad met George Smit. Heel gezellig, maar ook zeker deskundig. We hebben alles netjes uitgetekend gekregen en waar mogelijk in de showroom bekeken. H... Voir plus
L'entreprise a répondu
Keukenstunter, proef de sfeer! Keukenstunter inspireert en middels ons geavanceerde 3D-tekenprogramma laten we uw droomkeuken tot leven komen. Er kan oneindig worden gecombineerd met kleur- en materiaalvariaties in deuren, werkbladen, apparatuur en accessoires. Onze ervaren adviseurs zorgen voor een droomkeuken die binnen uw woonruimte, woonstijl en budget past. Keukenstunter verkoopt uitsluitend A-merken, in een moderne, heldere actieformule met een 100% tevredenheidsgarantie!
Pettemerstraat 6, 1823 CW, Alkmaar, Noord-Holland, Pays-Bas
Aucun historique récent de demande d’avis
De Keukenstunter is ons aangeraden door onze dochters die meer dan tevreden en blij zijn met hun keuken.
Wijzelf zijn 3 x in de winkel in Alkmaar geweest en zijn daar elke keer door George Smit uitstekend en vakkundig te woord gestaan. Hij nam echt de tijd voor ons en heeft onze wensen en aanpassingen op die wensen tot in de puntjes met ons doorgenomen en uitgewerkt en uitgelegd waarom we iets wel of juist beter niet zouden kunnen doen. Het was geweldig dat hij het ons ook 3d kon laten zien. Zo kregen wij een goed beeld van hoe het er bij ons uit komt te zien.
Kortom: tot nu toe was het voor ons, zeer onervaren keukenkopers, een eyeopener op weg te worden geholpen door George Smit met z'n geduld en kennis. Wij hebben deze man als zeer prettig in de omgang ervaren en hopen dat onze nieuwe keuken in ons nieuwe huis net zo mooi zal zijn als we in 3d hebben gezien. Maar dat zullen we in een latere review laten weten.

Réponse de Keukenstunter - Alkmaar