Kids Brand Store Avis

3 897
TrustScore 4 sur 5

4,2

Det er enkelt å bestille hos dere, og det går veldig ordentlig for seg, også når det gjelder retur av varer👍 Dere selger kvalitetsvarer, og ungdom i 13-16 år har kjempe god nytte av dere. De faller l... Voir plus

Kjapp levering, gode produkter. Det som trekker ned er at det ofte er svært utplukket i størrelser og at derfor reklame og faktum sjelden stemmer. Mitt barn hadde sett på Kidsbrand sin side og lagt ti... Voir plus

A bit difficult to select matching colour outfits for the Juicy Couture range when everything is tagged as either “Rosa” or “Lilla”. Juicy Couture has some more nuanced colour variation names such as... Voir plus

Pakken (julegave) ble borte i frakten rett før jul. Kundeservice i KidsBrandStore har vært meget behjelpelig i etterkant med umiddelbar refusjon av kostnaden og samme klær til lik pris. Meget hyggelig... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Magasin de vêtements pour enfants

Écrit par l'entreprise

Kids Brand Store er Nordens største nettbutikk med moteklær til ungdommer. Sortimentet vårt kommer fra verdensledende merkevarer, og utvikler seg kontinuerlig for å alltid være aktuelt, unikt og eksklusivt. Siden starten av 2011 har målet vårt vært å kontinuerlig bli bedre på det vi gjør, alltid være nysgjerrig, og å ha den beste kundeservicen. I dag er vi ledende innen vår nisje, og reisen vår fortsetter slik at du som kunde får en inspirerende og god opplevelse - hver gang du handler hos oss. Kids Brand Store – Original Teen Fashion

Bien

TrustScore 4 sur 5

4 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

(3 897)

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fake melding om salg?

Irriterende at de sender sms om at de har "bursdagssalg" med 25% på alle ordinære varer og så når man går inn i nettbutikken er alt nedsatt med 10% så den rabatten ikke gjelder på noe.. ?

18 septembre 2026

Jeg bestilte varer herfra den 4

Jeg bestilte varer herfra den 4. august. Dagen etter fikk jeg epost med beskjeden "Din sending er pakket og på vei til deg" + sporingsnummer... Men i dag, 14. august har transportøren fortsatt ikke mottatt pakken!

I tillegg reklamerer dere med fri frakt over 999,-. Jeg bestilte for over 2000,- og frakt kom ikke opp i bestillingen, men den er etterfakturert... Så fri frakt er det tydeligvis ikke!

4 août 2026

Fine og bra klær

Fine og bra klær, pakkene kommer raske og i fin behold. Det var en gang jeg bestilte en bukse som ikke passet, men de glemte å inkludere retur lappen i pakken.

16 juillet 2026

Ekstremt dårlig kundeservice

Ekstremt dårlig kundeservice!

Misfornøyd håndtering fra Kundeservice.

Meldte inn reklamsjon 18 desember 2025. I dag er det 6.januar 2026, altså nesten 3 uker etterpå og har fortsatt ikke hørt noe fra Kidsbrandstore !

Kjøpte en Ralph Lauren dunjakke til 3500kr.
Jakken lukter våt hund når jakken blir fuktig. Har forsøkt å vaske den, men den lukter fortsatt. Vi har ikke husdyr.

18 décembre 2025

Kjøpte en Didrikson boble jakke

Kjøpte en Didrikson boble jakke, som etter 1 mnd bruk raknet under lek på flere steder. Utrolig dårlig kvalitet. Kids Brand store nekter å å gi reklamasjon for dette. Ville styrt unna denne nettbutikken, den vil sannsynligvis ikke hjelpe deg om man er uheldig med ett plagg. Da blir det bedre å kjøpe i fysisk butikk eller fra annen nettbutikk som er mer behjelpelige

19 décembre 2025

Kaos og rot med levering

Jeg har nylig bestillt to pakker som skulle være en bursdagsgave, å forventet levering var fredag 17.oktober.Det passe utmerket siden bursdagen var lørdag.
Men det har bare vært tull med begge pakkene selv om de bestillt hver for seg.
Den ene pakken kommer seks dager senare enn forventet levering,til tross for at den flere ganger har vært bare en time unna der jeg bor. Istedet er den blitt sendt tilbake til Vestby,når jeg bor i nærheten av Bergen.
Men fikk hvertfall pakken til slutt.

Pakke nr 2 ble sendt 14.oktober å den er forsatt ikke kommet. Den har også flere ganger vært bare en time unna der jeg bor,for så å plutselig blitt sendt til Vestby uten noe logisk grunn.
Idag 24.oktober så ser jeg plutselig på sporingen til HeltHjem at pakken min er blitt overført til PostNord,uten at jeg som kunde er blitt infomert engang!
Jeg styrer bevisst unna nettbutikker som bruker PostNord ettersom jeg har veldig dårlig erfaring med de,så dette syns jeg overhodet ikke er greit!
Bursdagsbarnet på 14 år venter forsatt gaven sin,men kan nok gå lang tid før han får den ettersom det bare har vært kaos og rot denne gangen jeg bestillte klær fra nettbutikken

24 octobre 2025

Handler her innimellom

Handler her innimellom, men HVER gang jeg skal sende noe i retur blir det styr med Klarna, pga. Kidsbrandstore bruker flere uker på å behandle en retur...

20 août 2025

Det er snart en måned siden jeg…

Det er snart en måned siden jeg bestilte varene mine, og jeg har fortsatt ikke fått melding om at ordren er sendt…

9 février 2025
Logo de Kids Brand Store

Réponse de Kids Brand Store

Hej susann,
Vi är hemskt ledsna att din beställning inte kommit fram än. Den skickades från oss den 10/2 men jag ser att den inte fått någon scanning hos fraktbolaget förrän igår den 4/3. Så beställningen är påväg men av någon anledning så har den tyvärr blivit väldigt försenad. Jag ser att du varit i kontakt med våran kundtjänst och om du har några fler frågor eller funderingar så är det bara att du återkommer i den befintliga mailtråden för snabb återkoppling. Vi beklagar förseningen och hoppas att beställningen levereras inom kort! Vänliga hälsningar / Kids Brand Store