Kids Brand Store Avis

3,9

De havde fuld forståelse, da jeg skrev til dem og forklarede min situation og reklamation. Det var rigtigt rart! Og kan klart anbefale hjemmesiden, med god service Fik allerede svar efter 1 dag... Voir plus

Har handlet der mange mange gange … og fuldstændig 💯 procent mere end tilfreds ! Er blevet positiv overrasket over hvor hurtigt pakkerne kommer - i love it ❤️

Varen jeg købte er sådan set fin nok, men mulighederne for levering var meget begrænsede. Levering kostede 49 kr, var en uge undervejs, og jeg kunne kun vælge BudBee med levering i boks 7 km fra mit... Voir plus

1. Magasin de vêtements pour enfants

Kids Brand Store er Nordens største webshop indenfor salg af mode til børn og unge. Vores sortiment kommer fra velkendte brands og bliver konstant udviklet, så det altid er relevant, unikt og eksklusivt. Siden starten af 2011 har det hele tiden været vores mål at blive konstant bedre til det, vi gør, altid være nysgerrige og have kundeservice i verdensklasse. I dag er vi markedsleder inden for vores niche, og vores rejse fortsætter, for at du som kunde får en inspirerende og nem shopping-oplevelse, hver gang du handler hos os. Kids Brand Store – Original Teen Fashion

Bien

N'a pas répondu aux avis négatifs

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Bestilte tøj ved jer fredag d

Bestilte tøj ved jer fredag d. 2. januar og pakken har endnu ikke forladt lageret! Pengene er trukket og efter gentagende gange at have skrevet til jer og I ikke svarer, laver jeg en anmeldelse herinde.
Har ellers før bestilt noget fra jer uden problemer, så hvorfor I ikke sender de bestilte varer til mig, forstår jeg ikke!

9 janvier 2026

"Hurtig levering"

"Hurtig levering"

De skriver hurtig levering på deres hjemmeside.
Jeg har betalt ekstra for express levering, og de postulerer levering mellem den 25 og 26 september. Kan dog se i track and trace den endnu ikke har forladt lageret.

Ægte scam. Nu skuffer jeg en pige i morgen på hendes fødselsdag fordi hendes gave ikke er ankommet.

23 septembre 2025

Jeg har bestilt en pakke ekspres og…

Jeg har bestilt en pakke ekspres og betalt ekstra for det. Pakkeleverandør har ikke modtaget pakken selvom beløbet er trukket på min konto og de fortæller at der ikke er noget der hedder ekspres levering. Jeg har derned betalt for noget jeg ikke får og jeg kan ikke ringe firmaet op.

3 juin 2025

Kendte ikke siden før

Kendte ikke siden før, men det var nemt at bestille og min pakke kom allerede to dage efter. Så handler gerne her en anden gang.

3 février 2025