Enligt Postnord den 2026.04.08 är paketet i preparation och väntar upphämtning hos Skistar! Idag 2026.04.19 tio dagar senare är situationen densamma Postnord väntar på att hämta upp paketet hos Er!

Shoppingen var ok, leveransen raka motsatsen. Sent i processen byttes mitt valda leveransalternativ mot ett godtyckligt med alltför kort, återigen godtycklig, upphämtningstid. Jag hade aldrig möjlig... Voir plus

1. Magasin d'équipements sportifs d'extérieur
  2. Magasin de vêtements de plein air

Välkommen till oss på SkiStarshop! Här hittar du prylarna som gör dig redo för fjällsport! Skidkläder, skor, alpinskidor, raceutrustning, jackor, handskar, hjälmar, goggles, pjäxor och mycket mer från varumärken som Peak Performance, Bergans, Kari Traa, Craft, Salomon, Smith, Hestra, Haglöfs, Oakley, Didriksons, J. Lindeberg, Head m.fl.

2,0

Bas

TrustScore 2 sur 5

153 avis

A répondu à 97 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Enligt Postnord 2026.04.08 är…

2 avril 2026

Byxorna är snesydda och det finns ingen…

Byxorna är snesydda och det finns ingen lapp i påsen och ingen info angående hur jag gör en retur

2 avril 2026

Tack för ditt omdöme.

Självklart ska du inte få hem en defekt produkt och vi beklagar att byxorna är felsydda.
Information om hur du gör en retur eller reklamation finns i din order/leveransbekräftelse samt på vår hemsida under Kundservice.
Saknar du information eller behöver hjälp är du välkommen att kontakta oss på help@skistarshop.com, så hjälper vi dig gärna vidare.

Dåligt kundbemötande

Dålig service och argumentation om bytesrätt, trots att varan endast hade provats i fem minuter.

10 avril 2026

Réponse : SkiStarshop.com

Tack för att du delar din upplevelse med oss.

Det är tråkigt att höra att du inte är nöjd, det är självklart inte vår ambition.

Dessvärre kan vi tyvärr inte hitta någon order kopplad till ditt omdöme.
Vi vore därför tacksamma om du ville kontakta oss direkt, så att vi kan titta närmare på ärendet och se hur vi bäst kan hjälpa dig vidare.

Snöhälsningar Skistarshop.com

Galet snabb leverans efter beställning

Galet snabb leverans efter beställning. Kontaktade senare kundtjänst för att få en kvitto. Fick svar på ngt timmar. Bästa tänkbara service och respons.

8 avril 2026

Réponse : SkiStarshop.com

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och vår kundservice.
Det betyder mycket för oss.
Varmt välkommen åter!

Dysfunktionell leverans, dålig tillgänglighet

Shoppingen var ok, leveransen raka motsatsen.
Sent i processen byttes mitt valda leveransalternativ mot ett godtyckligt med alltför kort, återigen godtycklig, upphämtningstid. Jag hade aldrig möjlighet att hämta den.
Länkar till mina sidor gav 404.

30 mars 2026

Réponse : SkiStarshop.com

Hej James, tack för ditt omdöme. Det var tråkigt att höra att du inte har hunnit med att hämta upp din beställning. Om du inte redan har mailat oss så gör gärna det till help@skistarshop.com så hjälper vi dig!
Snöhälsningar Team SkiStarshop.com

OBS! Ingen bra kundservice!

OBS! Skistarshop har ingen kundservice via telefon. Alla personer man får tag på hänvisar till mejl, även när man redan informerat att man mejlat fram och tillbaka ett 10tal gånger. Under all kritik! Dessutom ljuger dem rakt upp i luren på en och säger att skistarshop inte har något med skistar att göra och förstår inte varför deras nummer finns på skistarshops sida.
Sista gången jag köper något från er!

27 mars 2026

Réponse : SkiStarshop.com

Hej Ninos, Tack för att du delar din upplevelse! Vi är verkligen ledsna att höra att kontakten med oss inte motsvarade dina förväntningar. Det här är självklart något vi vill förbättra. Mejla in till oss på help@skistarshop.com så hjälper vi dig så snabbt som möjligt. Tack för chansen att bli bättre!

Amazing returnservice.

Amazing returnservice.
I bought some high quality wool products from Icebreaker and Ivanhoe. Unfortunately the socks were too big and the hoodie too small. I filled out the online return form and next day my exchange was on the way.
It's really cool - they ship out the exchange before recieving the initial product. I just exchanged them in the package store, instead of having to go twice.
The exchange is just perfect.

23 mars 2026

Hi Fauno,
Thank you so much for your wonderful review! We’re thrilled to hear that your exchange process was smooth and convenient. Enjoy your new gear, and we hope to see you again soon!
Snowy greetings Team SkiStarshop.com

Jeg fik pakken hurtigt og den indeholdt…

Jeg fik pakken hurtigt og den indeholdt præcis det bestilte produkt i perfekt stand.
Jeg frygtede selv at handle med et firma med så dårlig ranking, men min tvivl blev gjort til skamme.

25 mars 2026

Hej Lea,
Tack för ditt fina omdöme. Vad kul att höra att du både är nöjd med leveransen och kvaliteten, det glädjer oss!
Snöhälsningar, SkiStarshop.com

Ville give nul stjerner hvis det var…

Ville give nul stjerner hvis det var muligt.
Er blevet snydt så vandet driver.
Købte et par trænings leggings og fik ret hurtig en besked at pakken var sendt. Den stod i bring appen i flere uger uden at nå frem. Skrev at de skulle annullere ordren, så sendte de en besked om at jeg kunne returnere varen, mit svar var jeg ikke kunne returnere noget jeg ikke havde fået,.tænkte det stoppede der, men nu har jeg fået en regning fra et inkasso firma. Desværre var jeg så naiv at bestille det samme igen og den har jeg fået og betalt. Er så sur og vil gøre meget for at miskreditere firmaet.

4 février 2026

Réponse : SkiStarshop.com

Hej Annmarie, Tack för att du hör av dig och delar din upplevelse! Det låter verkligen frustrerande, och vi är ledsna att du hamnat i en sådan situation. Vi vill gärna hjälpa dig vidare och se till att allt blir rätt. Hör gärna av dig till oss direkt på help@skistarshop.com så tar vi hand om ärendet så snabbt vi kan.
Snöiga hälsningar Team SkiStarshop.com

Manglende varer og meget langsom kundeservice

Jeg bestilte skiudstyr hos Skistarshop den 27. februar i forbindelse med vores kommende skiferie.

Pakken blev leveret den 4. marts, men to skihjelme manglede i leveringen.

Beløbet for varerne er trukket fra min konto, men jeg har hverken modtaget varerne eller nogen information om restordre eller forsinkelse.

Jeg har efterfølgende kontaktet kundeservice flere gange. De oplyser selv, at deres svartid kan være op til 7 hverdage, hvilket i forvejen er meget lang tid. Efter 8 hverdage modtog jeg endelig svar på én af mine henvendelser – men svaret bestod blot af spørgsmål, som jeg allerede havde besvaret i mine tidligere e-mails, og der var stadig ingen information om de manglende skihjelme.

Det er meget frustrerende – især når udstyret er bestilt til en ferie med en fast dato. Jeg håber derfor, at Skistarshop vil reagere på denne anmeldelse og enten sende de manglende varer eller refundere beløbet.

Jeg opdaterer naturligvis anmeldelsen, hvis sagen bliver løst.

12 mars 2026

Réponse : SkiStarshop.com

Hej D Lorenz, Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi beklagar verkligen att leveransen inte blev komplett och för den frustration detta orsakat inför er resa. Vi tar detta på största allvar och vill självklart lösa det så snabbt som möjligt. Vårt team följer nu upp ärendet för att säkerställa att ni antingen får de saknade skidhjälmarna eller en återbetalning. Tack för ert tålamod och vi uppskattar att ni ger oss chansen att rätta till detta.
Snöhälsningar Team SkiStarshop.com

Väldigt långsam returhantering och långa svarstider hos kundservice

Väldigt långsam hantering av retur och lååånga svarstider hos kundtjänst. Hade betalat med faktura från Klarna och på grund av den långsamma returhanteringen där det tog veckor att uppdatera fakturan med korrekt uppgifter slutade det med inkassokrav. Jag har aldrig varit med om något liknande och jag handlar ofta online. Bedrövligt! Dessutom var de olika delarna i ett underställsset jag beställde i olika storlek, överdelen i M och underdelen i XL... Jag är en mycket missnöjd (före detta) kund!

6 mars 2026

Réponse : SkiStarshop.com

Hej Maria, Tack för att du delar din upplevelse! Vi beklagar verkligen att både returhantering och svarstider dragit ut på tiden och att detta orsakat problem med din faktura. Även felet med storlekarna i ditt underställ är något vi tar på största allvar. Din feedback hjälper oss att förbättra våra rutiner så tack för att du tog dig tid att skriva till oss.
Snöiga hälsningar Team SkiStarshop.com

Ifm med bestilling af ski med…

Ifm med bestilling af ski med bindinger, var der et spørgsmål vedr. montage. Det var desvære umuligt at komme i kontant med shoppen - det er faktisk ikke lykkedes endnu her halvanden uge efter.
Desvære opstod netop den fejl som var frygtet og årsagen til at vi skulle snakke sammen.
Skiene er for mig ubruglige da de ikke passer - nu venter der formentlig en juridisk afklaring på hvem der bærer skylden for fejlen.
Held og lykke Skistarshop. - jeg tror I får brug for det.
Måske det bare var nemmere at man kunne ringe til jer?🤔

5 mars 2026

Réponse : SkiStarshop.com

Hej Morten, Tack för att du delar din upplevelse! Vi beklagar verkligen strulet med både monteringen och kontakten. Vi vill även nämna att vi har svarat på dina mejl tidigare, och vi uppskattar din feedback som hjälper oss att förbättra service och tillgänglighet framöver.

Dårlig kvalitet anerkendes ikke

Lækre luffer i læder fra Skistars eget mærke EQPE.
Desværre blev velcroen slidt af urimeligt hurigt, og de kunne derfor ikke strammes ind efter 2,5 uges skitur.
I den fysiske butik anerkendte de reklamationen og var klar til at erstatte. Men da lufferne er købt online, skal de (åbenbart) også returneres der.
Skistarshop.com ville ikke anerkende fejlen.
Jeg køber aldrig EQPE igen. Jeg vil også foretrække at købe andre steder end Skistar.

9 février 2026

Hej S.
Tack för att du delade din upplevelse! Tråkigt att höra om problemet med vantarna, men vi uppskattar att du tog dig tiden att lämna feedback - din input hjälper oss att bli bättre.

Hurtig levering

14 février 2026

Réponse : SkiStarshop.com

Hej Michael. Tack för din feedback! Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt, det uppskattar vi verkligen.
Snöhälsningar Team SkiStarshop.com

Riktigt användarvänligt och snygg…

Riktigt användarvänligt och snygg design på hemsidan.
Ofta bra priser med stort utbud!

Returprocessen är löjligt komplicerad, men inget jag brydde mig om för stunden, kan vänta på en returbetalning inga problem.

MEN... otroligt kass och knappt existerande kundtjänst, stort minus tyvärr! annars hade det varit 5/5!

Har läst andras omdömen och jag förstår dom till 100%

Alltså, oavsett vilket företag det handlar om,
att saker och ting kan gå fel i ett köp, det är något alla förstår, det är mänskligt, inte konstigt.

Det är just därför det är så kolossalt viktigt att en kund kan få kontakt och få PRATA med någon inom 24timmar. Skäms.

25 février 2026

Réponse : SkiStarshop.com

Hej Samuel. Tack för att du tog dig tid att dela ett så utförligt omdöme. Vi uppskattar verkligen dina positiva ord om vårt sortiment, våra priser och hemsidans användarvänlighet. Din feedback kring returprocessen och tillgängligheten till kundtjänst är värdefull för oss och tas med i vårt fortsatta arbete med att förbättra kundupplevelsen.

Fejlevering og langsom kundeservice

Fejlevering og langsom kundeservice. Bestilte 5 uger inden skiferie et nyt snowboard samt en transporttaske. Tasken og snowboard afsendes efter 4 dage og tasken kommer korrekt frem efter små 2 uger. Snowboardet bliver ved en fejl sendt til Norge og ender hos tolden der. Jeg kommer i kontakt med kundeservice som beklager og anbefaler at jeg bestiller et nyt. Jeg bestiller et nyt, da der stadig er 3 uger til skiferien. Efter 1 uge konstateres at det nye snowboard også ved en fejl er sendt til Norge og endt hos tolden. Jeg er igen i kontakt med kundeservice som beklager meget, returnere pengene fra det første snowboard og sender et 3. board med en kompensation. Det sidste snowboard når frem dagen inden skiferie.
Således positivt at jeg ender med at få min ordre leveret men det er stærkt problematisk at samme fejl sker 2 gange og at det tager 5 uger at få leveret det korrekte produkt.

13 février 2026

Réponse : SkiStarshop.com

Hej Asbjørn. Tack för att du delar med dig av din utförliga feedback. Vi uppskattar att du beskriver både det som fungerade och de utmaningar som uppstod under leveransprocessen. Dina synpunkter kring leveransflöde och hantering av ärenden är viktiga för oss och bidrar i vårt fortsatta arbete med att stärka våra rutiner och säkerställa en mer tillförlitlig kundupplevelse framöver.

Ingen kundtjänst förutom mail

Ingen kundtjänst förutom mail. När beställde fick ett felmeddelande så trodde att det inte gått igenom och därefter vart skidorna slut, så fick fixa dem någon annastans men sen visade det sig att det hade gått igenom, men kan inte få tag i någon förutom genom mail.

En annan gång köpt vantar som var fel på och fick inte byta dem i deras lokala affär så bara genom nätet och då fick jag köpa ett par till för annars hade inte mitt barn nga vantar på skidresan...

22 février 2026

Réponse : SkiStarshop.com

Hej Lena. Tack för att du delar med dig av dina erfarenheter. Vi uppskattar att du lyfter både det som fungerat bra och de delar av köpupplevelsen som upplevts utmanande. Din feedback kring orderflödet, kontaktvägar och hantering mellan butik och e‑handel är viktig för oss och bidrar i vårt pågående arbete med att skapa en tydligare och smidigare kundupplevelse framåt.

Returnering tager 2 måneder

Hurtig levering og lækre skistøvler. De passede desværre ikke og jeg sendte dem retur d. 20. december. Det tog næsten en måned før de modtog min returpakke. Jeg var flere gange i dialog med fragtfirmaet Bring, for at høre hvad der gik galt. Kunne jo se at pakken havde været i Sverige 4 gange, men blev sendt retur til DK igen. Bring oplyser at det oplever de desværre ofte, når det netop er Skistar der er modtageren. Som om at de ikke vil modtage pakken. Jeg kan se at de modtog min returpakke d. 16. januar. Jeg har løbende været i dialog med Skistar, hvor de undskylder at de har travlt. Først da jeg truer med forbruger-klagenævnet, behandler de min returnering. D. 20. februar har jeg endelig fået mine penge retur.

19 février 2026

Réponse : SkiStarshop.com

Hej Louise! Tack för att du delar din upplevelse. Vi är glada att höra att du gillade pjäxorna, men väldigt ledsna över den långa och struliga returprocessen. Det är självklart inte den upplevelse vi vill att våra kunder ska ha. Vi tar dina synpunkter på stort allvar och arbetar löpande för att förbättra både våra rutiner och samarbetet med fraktbolagen. Tack för ditt tålamod och för att du gav oss möjlighet att rätta till det.

Sämst service

Usel service och extremt långsamma! Tog över en månad att få sin retur, tar cirka en vecka att svara på ett mail.

Avråder stark att handla här.

21 janvier 2026

Réponse : SkiStarshop.com

Hej Edwin! Tack för att du hör av dig och delar din upplevelse. Vi är verkligen ledsna över att din retur och återbetalning dragit ut på tiden, det ska självklart inte ta så lång tid, och vi förstår frustrationen. Tack för att du uppmärksammar oss på detta och ger oss chansen att rätta till det.

Snabba leverans och allting gick smidigt

Snabba leverans och allting gick smidigt
Kundservice kunde vart lite snabbare, fick svar inom 2 dagar som jag skulle avbryta ordern, men får väl returar varan istället.

19 février 2026

Réponse : SkiStarshop.com

Hej Pati! Tack för din fina feedback, vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och smidigt! Vi beklagar att svarstiden från kundservice drog ut lite på tiden och tar med oss dina synpunkter för att bli bättre. Tack för att du valde att handla hos oss!
Snöhälsningar SkiStarshop.com

En savoir plus sur les différents types d'avis.