Kingsbuffet Borgergade skal man ikke besøge hvis man ønsker god kundeservice. Men ønsker man sur og dårlig kundeservice er det det rette sted😱 Maden ved jeg ikke hvordan var for vi valgte at gå et... Voir plus

Holdt fødselsdag hos jer med 17 gæster, hold da op hvor det tog lang tid for drikkevare, var ude og lede efter sur betjening, forkerte bestillinger og så fik kun det halve af bordet og efter lang tid... Voir plus

King Buffet Esbjerg Besøg d.19.maj 2024, fødselsdag. Mongolian barbecue, var under al kritik, der manglede kød, som kom efter henvendelse. Kokken i barbecuen havde absolut ingen styr på hvad han... Voir plus

Det er en skøn restaurant! Lækkert udvalg af både salater, varme retter, mongolian barbecue, sushi og softice. Jeg vil især rose deres sushi, som jeg personligt synes måler sig med nogle af de dyr... Voir plus

2,7

Bas

TrustScore 2.5 sur 5

- Silkeborg Ansvej 😡 føj for en…

- Silkeborg Ansvej 😡 føj for en utroligt dårligt service. Vi havde bestilt bor en uge tidligere og da vi kom fik vi en plads ved ved hoveddøren og lige op af baren. Det betød, at vi nok 80 gange blev bumpet ind i. Vi gjorde opmærksom på at det var et stort problem og om vi ikke kunne få et andet bor. Da vi kunne se der var et ledigt, men nej. Ingen form for imødekommenhed. Skam jer.

9 novembre 2024

Havde booket bord til 6 personer på…

Havde booket bord til 6 personer på Kings buffet, Ansvej i Silkeborg.
Da vi kommer ind for vi er bord lige skråt ud for baren, men meget lidt passage mellem baren og bordet, det er konstant et rend af gæster og tjenere lige bag os, hver gang de går forbi, går de imod jakken på
min stol, da der er så snævert. Da vi sidder tæt på indgangen trækker det hver gang døren åbnes. Vi klager over bordet, men får af vide, at de ikke har andre borde. Vi bliver bedt om at ringe til chefen, som er fuldstændig ligeglad, vi skulle bare have bedt om et andet bord……. Ja det havde vi lige som forsøgt. Overhovedet ingen imødekommenhed over klagen - de overpropper restauranten for at tjene mest muligt. Total pengemaskine, så vil du sidde på en Hovedbanegård er det lige stedet, ellers hold sig langt væk.

9 novembre 2024

Dårlig service

Virkelig dårlig service. Vi ventede lang tid for at få anvist bord. som var bestilt. Maden er hvad det er, men ok for børn. Vi ventede længe på drikkevarer og endte med selv at gå til baren og bestille. Der blev ikke ryddet af. Tjener gik forbi bordet mange gange uden at tage brugt service med. Og så billigt er det jo ikke.

1 novembre 2024

Kingbuffe Silkeborg ligeglad med resevation

Sikke da en lo..e restaurant. Vi havde reserveret bord til 5 personer efter en lang tur hjem, men de har helt klart kun ønske om at få så mange ind som muligt og så er det lige meget om man har reserveret. Og det skulle vi så stå i 10 minutter og vente på at de ikke havde plads. Det kunne de f... godt have sagt med det samme, i stedet for at holde os for nar i ekstra 10 minutter. Fandens til betjening. Aldrig igen. Skod resturen. Ingen forsøg på at finde en løsning, bare en finger, ja vi havde reserveret, men ingen plads, og det var de så fuldstændigt ligeglad med, ikke deres problem😡

24 juillet 2024

Meget dårlig oplevelse på king iEsbjerg…

Meget dårlig oplevelse på king iEsbjerg den 30/6 24
kom kl 1730 buffeen var næsten tom og det der var tilbage var koldt,tog lidt suchi ,men laksen var varm og grynet så sank det ikke ,kødet til mongolien,lugtede ikke specielt godt ,så det undgik jeg .
Trods det jeg kun nåede at have laksen i munden i ganske få sekunder ,endte jeg alligevel med en voldsom diarre og opkastning . Kan absolut ikke anbefale denne restaurent .

30 juin 2024

King Buffet Esbjerg, hold jer væk.

King Buffet Esbjerg
Besøg d.19.maj 2024, fødselsdag.
Mongolian barbecue, var under al kritik, der manglede kød, som kom efter henvendelse. Kokken i barbecuen havde absolut ingen styr på hvad han lavede, kun 2 portion af gangen, ingen krydderi, langsommelig rengøring efter hver 2 portioner.
Det varme var langtfra varmt, kun lunkent, det er ikke godt, rent bakteriemæssigt. Jeg fik de tørreste forårsruller, som jeg nogensinde har fået.
Alt i alt en rigtig kedelig oplevelse, som restauranten ikke kan være bekendt.
Vi kommer der ikke mere!!!

19 mai 2024

Madforgiftning

Inviteret min datter ud d. 1/3 på Borgergade, vi kan begge godt li’ sushi, så det var det eneste vi fik fra Kings buffet den aften, det resulteret så i vi begge kastede op, og har total diarré, samt feber, det var så sidste gang vi satte vores ben der, 3 dage efter har vi stadig diarré…. HOLD JER LANGT VÆK……

1 mars 2024

Hold jer væk fra kings buffet.

Hold jer væk fra kings buffet.! Min kone, datter og jeg var ude at spise på kings buffet få at fejre vores datters fødselsdag, men dagen endte trist. Min kone og datter fik mad forgiftning.! Min datter kastede op, og min kone var syg med opkast diarré og feber i 2 døgn.!
Jeg vil ALDRIG anbefale kings buffet til nogen.

18 février 2024

11 personer hvoraf 5 var børn

11 personer hvoraf 5 var børn. Kæmpe udvalg af mad. Rent og indbydende. Alletiders hvidvin! Skøn softice og kage. Intet at klage over bortset fra aircondition, der var kold. Heldigvis fik vi et andet bord. Kommer gerne igen.

27 octobre 2023

Vi har i dag været på King Buffet for…

Vi har i dag været på King Buffet for sidste gang. Vi er ellers kommet der rigtig tit og mange gange med gæster. Denne gang var vi 8 voksne. Da vi havde bestilt drikkevarer ventede vi utrolig længe på dem. Maden var fin men da jeg skulle betale måtte jeg vente MEGET længe på at betale. Et par timer efter vi var kommet hjem blev vi ringet op af en pige fra K.B. Som mente at vi ikke havde betalt. Jeg blev meget rystet, men fandt heldigvis kvitteringen. Den behandling gør at jeg aldrig sætter mine ben der igen og kan af gode grunde ikke anbefale K.B. til andre

17 juillet 2023

Holdt fødselsdag

Holdt fødselsdag hos jer med 17 gæster, hold da op hvor det tog lang tid for drikkevare, var ude og lede efter sur betjening, forkerte bestillinger og så fik kun det halve af bordet og efter lang tid fik resten
Svaret var underbemanding…. så skulle i måske koncentrerer jer om gæsterne og ikke take away og slet ikke stå med mobiler bag disken, dårlig service

15 avril 2023

God mad og fint spisested, lidt sløv service

Vi var i dag på King Buffet (Ansvej)

Vi havde booket bord til 16:15, og da vi bliver placeret ved vores bord får vi at vide at vi først kan gå i gang med buffeten kl 16:30, hvilket der ikke var informeret om på deres hjemmeside da vi bookede.

Dog var det ikke det store problem da 15 min ikke er lang tid at vente, men jeg mener stadig man bør informerer om dette når man booker.

Tjeneren virkede lidt ligeglad med at betjene, men vi får trods alt bestilt forholdsvist hurtigt. Vi bestiller 4 x buffet, 3 x vand ad libitum og 1 stor cola.

Selve maden var god og fin og hurtig betjening i deres mongolian bbq.

Da vi har drukket vores vand, får vi ikke tilbudt mere selvom tjeneren kommer forbi og henter vores tallerkner flere gange - vi måtte selv bede om at få fyldt vores kander op igen.

Vi kom på et tidspunkt hvor restauranten næsten var tom, og alligevel vælger de at placerer alle gæster (3 par) nærmest op ad hinanden. Min holdning er at man ikke behøver at placerer alle vidt forskellige steder i restauranten, men at man sagtens kan placerer gæsterne så de ikke sidder ret op ad hinanden, men placerer dem ved bordet lige ved siden af på modsatte side, når der alligevel er så meget plads. Det er en subjektiv holdning som jeg ikke kan bedømme restauranten på, men jeg synes det er værd at nævne.

Alt i alt god mad, men en smule sløv service.

5 stjerner til maden og 3 stjerner ift. service.

9 avril 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit