Kingsbuffet Borgergade skal man ikke besøge hvis man ønsker god kundeservice. Men ønsker man sur og dårlig kundeservice er det det rette sted😱 Maden ved jeg ikke hvordan var for vi valgte at gå et... Voir plus
Lisez les avis des autres
Holdt fødselsdag hos jer med 17 gæster, hold da op hvor det tog lang tid for drikkevare, var ude og lede efter sur betjening, forkerte bestillinger og så fik kun det halve af bordet og efter lang tid... Voir plus
King Buffet Esbjerg Besøg d.19.maj 2024, fødselsdag. Mongolian barbecue, var under al kritik, der manglede kød, som kom efter henvendelse. Kokken i barbecuen havde absolut ingen styr på hvad han... Voir plus
Det er en skøn restaurant! Lækkert udvalg af både salater, varme retter, mongolian barbecue, sushi og softice. Jeg vil især rose deres sushi, som jeg personligt synes måler sig med nogle af de dyr... Voir plus
Sløv betjening
Sløv betjening. Måtte selv gå til baren, for at komme til at bestille drikkevarer. Der var gået tjener forbi flere gange, da vi havde hentet mad og spist det halve af første omgang, tænkte vi at det var på tide.
Nej der var ikke travlt, men sløve tjener der var lang tid om at rydde borde hvor gæsterne var gået.
Buffeten var køkkenet længe om at genopfylde.
En rigtig kedelig oplevelse.
Øv en dårlig oplevelse vi sad 2 ved et…
Øv en dårlig oplevelse vi sad 2 ved et bord og ventede næsten en halve time før vi gik op og spurgte om service jeg vil nu sige maden var god men ellers havde vi en dårlig oplevelse
God mad
God mad , god atmosfære, børne venlig, her får man mad for penge.
Øv øv en service der er blevet der
Øv øv en service der er blevet der.
Jeg har igennem mange år flittigt besøgt jer på Boregade.. Jeg kommer lige derfra med mine børn. Der var ingen som kom og tog imod bestilling. Måtte selv gå op til sidst.. Da vi så endelig får vores sodavand, er der 0% brus i dem. Jeg går pænt op, for at gøre dem opmærksomme på det. Intet sker der og vi sidder med sodavand som ikke er vær at drikke. Ingen gad at hente vores brugte tallerkener heller i dag.. Til trods for at vores sodavand stod tilbage, skulle vi stadig betale for dem 🥴 Det er trist at skulle sige farvel til det sted, men det vil jeg simpelt ikke betale for en anden gang.
King Buffet på Ansvej
Vi har lige været på King Buffet på Ansvej, hvilket var rigtig lækkert. Der var et rigtig fint udvalg af både varmt mad, salat, sushi og dessert. Det smagte rigtig godt og var af helt fin kvalitet i forhold til prisen.
Fin service og smilende tjenere.
Vi kunne ikke lige sætte en finger på noget der skulle være dårligt ved restauranten. Vi vil bestemt besøge den igen en anden gang.
Dårlig buffet
Der er altid ventetid på sushi. Hver gang skal man henvende sig til personalet fordi buffeten er tom.
Vi finder en anden restaurant for eftertiden.
Vi var 3 og bestilt en kande vand og…
Vi var 3 og bestilt en kande vand og den kostede 78 kr. 26 kr pr. person. Vi fik at vide da vi betalte at det så var ad-libitum og det stod jo i meny kortet måtte vi forstå.
Når man kommer for buffe glor man jo ikke på deres kort. Synd at de laver fiduser og det får den konsekvens vi ikke kommer der mere.
Vil på ingen måder anbefale det 🤮 .
Vil på ingen måder anbefale det 🤮 .. vi lavede en stor bestilling, vi fik så forkert og køre tilbage! Vi har dog glemt at tage ris med tilbage, dem sender de os så hjem efter så de kan sælge videre til andre 🤮 .. virkelig klamt og ikke særlig smart i disse tider med corona! De giver os kunderne skynden for at de ikke forstår dansk 🤦🏻♀️ .. det var sidste gang vi bestiller derfra når man ved hvordan de gør tingene 🤮 .
De vil have mad tilbage for at sælge…
De vil have mad tilbage for at sælge det videre, ikke køb derfr😡
Deres buffet sushi er en af de bedste…
Deres buffet sushi er en af de bedste buffet sushi jeg har smagt. Alt andet var ok, som forventet.
Lækkert
Vi har hentet sushi til nytårsaften. Det er virkelig godt, og de har forholdt sig til vores kommentar omkring allergi. Kan virkelig anbefales, det er restauranten på Borgergade det drejer sig om.
Honestly,not the best meals ive ever…
Honestly,not the best meals ive ever had however it is one of the best meals you can have for such a low price,would recommand for an outing with friends.
Super ringe mad.
Super ringe mad.. det eneste der dur er deres sushi, laks i bbq og kanel kage.. dette drejer sig om restauranten på ansvej.. den på borgergade var ganske fin
Afslappende sted
voksne område
- Lidt trangt
- opmærksomme tjenere, men kokkene burde smile lidt mere
- fedtede salt og peber beholdere
Borgergade Silkeborg
Jeg vil især rose deres sushi, som jeg personligt synes måler sig med nogle af de dyre sushi restauranter. King har både stort og varieret udvalg, utrolig flot pyntet, samt at det smager rigtig godt.
Jeg synes godt at restauranten kan være lidt overfyldt nogle gange og bordene står tæt op ad hinanden. Det er svært at skubbe sin stol ud, uden at ramme dem der sidder bagved.
Ellers høfligt personale og lækkert mad! :)
Bedste sushi du kan finde i Silkeborg.
Borgergade i Silkeborg-Mums
Vi plejer at komme på den på borgergade i Silkeborg, virkelig den bedste kinesiske restaurant jeg har besøgt.
Lækker sushi og mange andre spændende retter.
Hvis der skal være noget at komme efter de kunne gøre bedre, så har jeg fået indbagte kinarejer der var bedre andre steder.
Men altid masser af mad, og til fornuftig pris-kan bestemt anbefales, vi kører gerne efter det, trods vi har flere kinesiske restauranter meget tættere på!
Misvisende åbningstider.
Hos restauranten på Ansvej i silkeborg, står der på samtlige vinduer at der er frokost fra 11.30-15.30. Det er der så åbenbart ikke ..... Vi ankommer kl. 15. Og erfarer os, at stedet først åbner kl. 15.30.
Vi vælger så, at køre videre op på restauranten som ligger på Borgergade. Der står så, at de også først åbner kl. 15.30. Så vi vælger at vente, til de åbner.
Da de så åbner kl. 15.30, går vi ind for at bestille bord. Her for vi så afvide, at buffeten altså først åbner kl. 17 ......
Mega dårlig stil at misvise sine kunder på den måde.
Vi endte derfor at køre igen. På tom mave.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.