Kirk Hedegaard Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Min mand har lige holdt 60 års fødselsdag hvor Kirk Hedegaard stod for mad og servering. Det var en fantastisk oplevelse med perfekt tilberedt mad, fuld af smag og dejligt tilbehør. Personalet var y... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi bestilte mad fra Kirk Hedegaard til vores søns konfirmation, og det var en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Maden var utrolig lækker og bestod af tre retter, som alle var fyldt med... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Kirk Hedegaard stod for vores bryllup i skovkanten - vi ønskede et helt uformelt, stille og roligt bryllup med plads til alle børn, men samtidig med god mad og i skønne omgivelser. Kirk Hedegaa... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Nytår 25/26. Vi fik leveret 2 kuverter af deres 3 retters Nytårs menu med skaldyrs salat, kalvemørbrad og oste anretning. Uhyre veltilberedt med et festfyrværkeri af smags indtryk på smagsløgene.... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de traiteur
  2. Salle de réception / de fonction

Écrit par l'entreprise

Kirk Hedegaard er en virksomhed, der skræddersyr løsninger til alle former for arrangementer efter gæstens ønsker. Vi har et ærligt køkken med fokus på råvarer i sæson, og vi sætter en stor ære i at lave alt fra bunden. Vores personale er faguddannet og servicen i virksomheden er personlig og tidsløs med fokus på den enkelte gæst. Vi tilbyder både mad ud af huset, selskabslokaler, totalarrangementer, spiseoplevelser på vores restaurant i Nyborg, frokostordning og storslåede fester/ bryllupper på Lykkesholm Slot, som vi driver

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Maden var fin

Maden var fin, smagte dejligt, men vejledningen havde vi lidt besvær med!

31 décembre 2023

Kære Lis
Tusind tak for din anmeldelse og de 4-stjerner. Vi er kede af besværet med vejledningen, vi gør hvad vi kan for at gøre det hele så tilgængeligt som muligt.

Virkelig lækkert mad

Virkelig lækkert mad, alt var som aftalt og maden blev leveret til den aftalte tid.
Jeg kan varmt anbefale K.H til andre.

26 décembre 2023

Kære Morten
Tusind tak for din anmeldelse og de 5-stjerner. Dem er vi utroligt glade for. Vi takker mange gange for anbefalingen!

Brunchmenu

God mad og rigeligt af det yderst tilfreds

21 décembre 2023

Kære Kirsten
Tusind tak for din anmeldelse og de 5-stjerner. Dem er vi utroligt glade for. Dejligt, at det hele smagte!

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejlig julefrokost med lækkert mad og…

Dejlig julefrokost med lækkert mad og masser af det :-)
Nemt at varme og tiderne passer

19 décembre 2023

Hej Lene

Tusind tak for din anmeldelse og de 5-stjerner. Vi er glade for at det smagte.

Noté 5 sur 5 étoiles

God og hurtigt tilbagemelding på…

God og hurtigt tilbagemelding på mail.vi havde bestilt klassisk julemenuen maden var god eneste minus var at vi manglede citroner til rejer 😉

20 décembre 2023

Kære Lillian

Tusind tak for din anmeldelse og de 5-stjerner. Vi er glade for at det smagte.

Fantastisk dejlig mad

19 décembre 2023

Réponse de Kirk Hedegaard

Tusind tak for din anmeldelse og de 5-stjerner. Dem sætter vi pris på!

God julemenu 👍

Maden kom til tiden. God vejledning til de retter, det krævede det. Nemt at få arrangeret rækkefølgen i menuen.
Menuen var helt ok, alle var godt tilfredse.

5 décembre 2023

Hej Søren

Tusind tak for din anmeldelse og tak for de 5-stjerner! Dem sætter vi pris på. Vi er glade for, at det hele var som det skulle være. Vi håber I havde en dejlig aften!

Rigtig lækker klassisk julefrokost

Rigtig lækker klassisk julefrokost, vi vender tilbage igen næste år.

6 décembre 2023

Hej Mikkel
Mange tak for din anmeldelse og de 5-stjerner.

Vi er glade for, at I har været tilfredse med maden. Vi glæder os til at levere til jer igen til næste år.

Noté 1 sur 5 étoiles

uden tvivl det ringeste firmamad jeg…

uden tvivl det ringeste firmamad jeg nogen sinde har fået. Det er super kedeligt, nogen gange decideret underligt, men heldigvis er der ikke ret meget af det

21 novembre 2023

Hej Sten
Tak for din anmeldelse. Vi beklager rigtig mange gange, at du har haft en dårlig oplevelse med vores firmamad. Du må meget gerne kontakte os på companyfood@kirkhedegaard.dk så vi kan komme i dialog.

Fantastisk bryllupsfest

Kirk Hedegaard levede mere end op til forventningerne.
Vi fik serveret det skønneste mad, af skønt personale og omgivelserne var helt perfekt.

Vi kunne ikke have ønsket os noget anderledes.

14 octobre 2023

Hej Alberte
Tusind tak for den fine anmeldelse, den sætter vi rigtig meget pris på! Vi er glade for, at I har været tilfredse med vores service og hele forløbet!

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfekt familieweekend med privat dinner

Rasmus og Kristina fra Kirkhedegaard stod traditionen tro for vores familieweekend i Nakkebølle Jagtgaard. Som sædvanlig fantastisk mad, fantastiske vine. Alt igennem en perfekt oplevelse.

30 septembre 2023

Hej Kristina
Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os, at vi kunne være behjælpelige til jeres arrangement, og er glade for, at I har været tilfredse med hele oplevelsen.

Du ønskes en rigtig god dag

God service og god mad

Fin og venlig service, alt klar til tiden, god mad.

11 septembre 2023

Hej Esben
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at alt var som det skulle være, og ser frem til at byde dig velkommen en anden gang igen.

Du ønskes en god dag

Perfekt

Maden var fin. Betjening og levering i top

29 août 2023

Kære Kirsten
Mange tak for de 5-stjerner og rosende ord!

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækkert mad og rigeligt af det hele.

Lækkert mad og rigeligt af det hele.
Blev leveret som lovet.

29 août 2023

Kære gæst.
Mange tak for din feedback og tusind tak for de 5-stjerner. Vi er glade for, at alt var som det skulle være.

Lækker Tapas.

21 août 2023

Hej Bettina
Tak for de 5-stjerner! Dem er vi super glade for.

Rigtig god dag

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk mad og meget professionel…

Fantastisk mad og meget professionel behandling lige fra første kontakt til arrangementets gennemførelse.

25 août 2023

Hej Kent.
Mange tak for den fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på din feedback, og er glade for, at alt var som det skulle være.

Rigtig god dag

Noté 5 sur 5 étoiles

En helt igennem god oplevelse

Fine lokaler, dejligt personale og lækker mad

18 août 2023

Hej Malin
Mange tak for de 5-stjerner!
Vi er glade for, at I havde en dejlig dag i vores lokaler!

Noté 4 sur 5 étoiles

Maden var lækker men der var tomme fade…

Maden var lækker men der var tomme fade og der manglede brød inden alle havde fået. Nok svært at følge med når der kun er en til at servere. Lokalerne er hyggelige. Betjeningen var god.

14 août 2023

Hej Lars.
Tak for din feedback. Vi er selvfølgelig kede af at høre, at fadene har været tomme før alle havde fået. Vi håber selvfølgelig at I tog fat i tjeneren på dagen, så han var opmærksom på dette og dermed kunne fylde op til jer.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus