Super serviceminded.
Kom om aftenen i mørke og rensede tagrender.
Alt nydeligt og rent bagefter.
Det blir helt sikkert en gentagelse.
Kirks Algerens Velkommen til Kirks Algerens. Mit navn er Casper Kirk, og jeg står bag Kirks Algerens. Jeg er en ung og ambitiøs selvstændig virksomhed, der brænder for at levere flotte resultater og god service til alle mine kunder. Hos Kirks Algerens tilbyder jeg blandt andet fliserens, algebehandling af tag, facadebehandling, terrasserens, tagrenderens og generel udendørs vedligeholdelse. Mit mål er at hjælpe boligejere med at holde deres ejendom pæn, velholdt og fri for alger, mos og snavs. Jeg lægger stor vægt på kvalitet, ærlighed og personlig service. Når du vælger Kirks Algerens, er det mig, du taler med, og mig, der udfører arbejdet. Derfor kan du altid forvente en god dialog, punktlighed og et resultat, jeg kan stå inde for. Jeg kører primært i Lemvig, Holstebro, Struer, Ringkøbing, Thyborøn og omegn, men hjælper også gerne kunder i andre områder. Uanset om dit tag er blevet grønt af alger, dine fliser trænger til en grundig rensning, eller din facade har brug for en opfriskning, står jeg klar til at hjælpe. Hos Kirks Algerens er ingen opgave for lille, og jeg går altid efter at levere et resultat, som kunden bliver glad for. Jeg ser frem til at hjælpe dig med at få dine udendørs arealer til at fremstå rene, flotte og velholdte igen. Telefon: 53 32 24 84
Frejasvej 91, 7620, Lemvig , Danemark
Aucune trace de demande d’avis
Super serviceminded.
Kom om aftenen i mørke og rensede tagrender.
Alt nydeligt og rent bagefter.
Det blir helt sikkert en gentagelse.
Jeg har brugt Kirks Algerens til rensning af mine tagrender på mit sommerhus i Lemvig. Jeg var meget tilfreds med resultatet, og kan til enhver tid anbefale firmaet. Desuden er det skønt, at man kan være tryg ved, at opgaven bliver løst perfekt, når man selv opholder sig i den anden ende af landet.
Casper er utrolig service-minded og har altid gjort sit yderste hos os. Vi er 110% tilfredse med hans arbejde og giver ham de allerbedste anbefalinger.
Var lige ved at købe nye fliser til terrassen da de nuværende ikke var særlig pæne mere, men en bekendt foreslog mig Kirks Algerens i stedet. Kirks Algerens kom hurtigt og der gik ikke lang tid før fliserne var helt rene for alger, skidt og ukrudt. Kan klart anbefale Kirks Algerens!
På deres Facebook KirksAlgerens kan man se resultatet omkring 7. juni.
Vi har haft kirksalgerens forbi vores sommerhus og rense samt algebehandle vores ældre fliseterasse.
Vi er super tilfredse og havde ikke forventet et SÅ flot resultat. Vi har fået en helt ny terrasse. Vi har nu bestilt ham til vores hjemadresse.
Medgiver de allerbedste anbefalinger👍🏻
En savoir plus sur les différents types d'avis.