Banner for Kirsch BV

Kirsch BV Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij waren eerder al klant toen het nog Topjaloezieën heette. Nog steeds dezelfde vriendelijke en kundige mensen. Martijn kwam langs om in te meten en het was fijn hoe hij meedacht en alles toelichtte.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn ontzettend tevreden over Kirsch Raamdecoratie! We hebben gekozen voor houten jaloezieën. Prachtig geworden! Het hele traject is van begin tot eind fantastisch verlopen.De service is uitste... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Het rolgordijnen verduisterende heb ik voor hele huis besteld . Goede kwaliteit, Sander heeft goed gemeten en mijn geholpen om Goede keuze te maken ook met glas gordijnen. Hij was klantvriendelijk,... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Vandaag is de monteur langs geweest om de rails en gordijnen te monteren. Tot onze verbazing bleek dat de benodigde steunen niet eens waren bijgeleverd. De monteur kon daardoor onverrichter zake v... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Bij Kirsch maken we raamdecoratie op maat eenvoudig, persoonlijk en zorgeloos. Met bijna 1000 oplossingen helpen wij je je bij het vinden van raamdecoratie die perfect past bij jouw interieur én ramen. Je kunt eenvoudig online bestellen of kiezen voor onze gratis en vrijblijvende inmeetservice aan huis. Onze adviseurs nemen kleur- en materiaalstalen mee en helpen je bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw woning. Ook montage behoort tot de mogelijkheden. Waarom klanten kiezen voor Kirsch: * Raamdecoratie volledig op maat * Gratis en vrijblijvende inmeetservice aan huis * Persoonlijk advies * Hoogwaardige kwaliteit * Eenvoudig online bestellen * Inspirerende collecties voor ieder interieur Bij Kirsch combineren we vakmanschap, service en maatwerk om van ieder huis een stijlvol thuis te maken. [www.kirsch.nl](https://www.kirsch.nl) Belangrijk: Ben je klant van Topjaloezieën? Vanaf 19 mei 2026 neemt Kirsch Topjaloezieën over. Hiermee bundelen we onze ervaring en service om je ook in de toekomst de kwaliteit en persoonlijke begeleiding te bieden die je gewend bent.

Inmeetservice met meetgarantie

Gratis en vrijblijvend

Gratis en vrijblijvend
1) Wij komen naar je toe. Onze expert komt bij je thuis met het volledige raamdecoratieassortiment. 2) Gratis inmeten en advies. De expert meet in en adviseert je over je keuze. 3) Vrijblijvende offerte. Op basis van het bezoek ontvang je een offerte die 100% vrijblijvend is. 4) Montage mogelijk. Accepteer je de offerte, dan kun je hulp krijgen bij de montage of het zelf doen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 85 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

136 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel fijn en goed uitgelegd.

Heel fijn en goed uitgelegd door Ronald van Top jaloezieën. Heeft duidelijk en niet langdradig verteld wat de opties/keuzes zijn. Bedankt Ronald

Groetjes Carmen.

9 septembre 2025

Réponse de Kirsch BV

Bedankt voor je positieve feedback. We zullen dit ook zeker delen met Ronald. ;) Team Topjaloezieen.nl

Noté 1 sur 5 étoiles

Niet opkomen dagen op afspraak

Ik had een afspraak tussen 08-11:30 vanochtend dus ik bleef ervoor thuis. Om 12:00u nog niemand gezien dus ik bellen, krijg je een bandje want ze zijn met pauze of je om 13:00u kan terugbellen. Ik stuur ondertussen email kijken of men wel reageeet 9welke zaak sluit tussen de middag tegenwoordig ?). Afijn ik krijg volgende email :

Onze adviseur heeft u vanochtend geprobeerd te bellen maar kreeg een bandje dat dit nummer niet in gebruik is. Daarna heeft hij aangebeld bij de woning maar er was niemand aanwezig .

​Vandaag gaat dit niet meer lukken om langs te komen ​U kunt een nieuwe afspraak maken via de website.
---------------------------
ik heb als volgt geantwoord :

Beste,

ik ben de HELE ochtend thuis geweest en er is NIET aangebeld, ik heb gecontroleerd of deze wellicht niet werkte, dat is NIET het geval.

Er heeft mij ook NIEMAND gebeld op mijn 06 en daar heb ik dus ook bewijs van.

Dit kost mij dus een ½ dag om thuis te blijven. ERG bedankt.

Ik maak zeker GEEN nieuwe afspraak. Jullie kunnen een heel positieve review verwachten.
----------------------------------------------
Bij DEZE dus

9 septembre 2025

Beste Emile,

Bedankt voor uw reactie.
Zoals onze collega reeds heeft toegelicht per email heeft u via onze website een verkeerd telefoonnummer ingevuld, hierdoor heeft onze adviseur u niet kunnen bereiken.

Wij zijn wel degelijk aan de deur geweest en hebben een foto van de voordeur ter plaatse gemaakt (het betreft een bruine deur met een zijlicht en een plantje op de grond).
Mocht u wensen kunnen wij deze foto uiteraard per email aan u versturen, u kunt dit afstemmen met onze klantenservice.

Zoals reeds aangeboden door mijn collega kunnen wij altijd een nieuwe afspraak voor u inplannen.

Een fijne dag gewenst.

Team Topjaloezieën

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer goede salesmanager goed uitleg…

Zeer goede salesmanager goed uitleg gehad en prima communicatie

5 septembre 2025

Réponse de Kirsch BV

bedankt voor je feedback en fijn om te horen dat je goed advies hebt gehad van onze adviseur. Team Topjaloezieen.nl

Duidelijk en eerlijke uitleg

Duidelijk en eerlijke uitleg, zeer klantvriendelijk

4 septembre 2025

Heel fijn om te horen. Bedankt voor je positieve review! Team Topjaloezieen.nl

Snel en duidelijk

Goed en duidelijk verhaal over de mogelijkheden en onmogelijkheden. Eerlijk advies en supersnelle offerte. De raambekleding moet nog wel geplaatst worden, maar dat kan al over 5 weken en ik ga ervan uit dat dat ook naar tevredenheid zal zijn. Bedankt Martijn van Topjaloezieen, je hebt me goed geholpen!

2 septembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Helaas geen goede ervaring

Helaas geen goede ervaring. Inmeten kon niet door gaan omdat de oude jaloezieën er nog hingen. Adviseur had geen tijd om ons tot een goede afloop te helpen. Contact gezocht met een ander bedrijf. Inmeten kon zonder problemen plaats vinden. Inmiddels een offerte ontvangen en besloten daar jaloezieën te bestellen. Topjaloezieën niet zo top.

2 septembre 2025

Réponse de Kirsch BV

erg vervelend dat je een slechte ervaring hebt. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Helaas kunnen we je gegevens niet terugvinden in ons systeem. Uiteraard kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice hierover. Team Topjaloezieen.nl

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik ben erg tevreden over Top…

Ik ben erg tevreden over Top Jaloezieën. Sander kwam bij mij thuis om de ramen in de woonkamer op te meten en dat is heel netjes en professioneel gedaan. Alles verliep vlot, hij naam de tijd om alles goed door te meten en gave duidelijke uitleg. Het gaf me meteen vertrouwen dat de jaloezieën straks perfect zullen passen. Tot nu toe een hele goede ervaring!

26 août 2025

Réponse de Kirsch BV

Bedankt voor je positieve review en zullen dit zeker delen met Sander. Alvast veel plezier van je nieuwe raamdecoratie! Team Topjaloezieen.nl

Snel en duidelijk

Via de site een inmeetafspraak gemaakt.
Op de dag van het inmeten werd er netjes een half uur van te voren gebeld.
De wensen werden goed begrepen en met een klein half uurtje was het allemaal duidelijk en kreeg ik op de mail een uurtje later de offerte. Wij hebben meteen akkoord gegeven en hierop is meteen de bevestiging gestuurd. Nu 2-4 weken wachten tot de jaloezie geleverd wordt. Tot nu erg tevreden!

15 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Verry nice person..Came by made all the…

Verry nice person..Came by made all the necessary measurements and after I could look at all the colors of the needed materials.
Gave me some tips and after she would send an email,to confirm wherever I would accept and go through with it or not.
Thanks Amber

18 août 2025

Fijn bedrijf, aardige medewerker

Een hele aardige man, netjes op tijd voor de afspraak. Duidelijke communicatie vlak voor aankomst. Nam de tijd om alles op te meten en advies te geven over de verschillende mogelijkheden

8 août 2025

Heel behulpzaam

Martijn was vriendelijk en heel behulpzaam. Mijn plan was om jaloezieën te laten plaatsen op 2 haast onmogelijke plaatsen. Martijn heeft heel eerlijk geadviseerd en uiteindelijk hebben we gekozen voor mooie overgordijnen.
Fijn dat hij zo meegedacht en geadviseerd heeft.

30 juillet 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus