Banner for Kirsch BV

Kirsch BV Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij waren eerder al klant toen het nog Topjaloezieën heette. Nog steeds dezelfde vriendelijke en kundige mensen. Martijn kwam langs om in te meten en het was fijn hoe hij meedacht en alles toelichtte.... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij zijn ontzettend tevreden over Kirsch Raamdecoratie! We hebben gekozen voor houten jaloezieën. Prachtig geworden! Het hele traject is van begin tot eind fantastisch verlopen.De service is uitste... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Het rolgordijnen verduisterende heb ik voor hele huis besteld . Goede kwaliteit, Sander heeft goed gemeten en mijn geholpen om Goede keuze te maken ook met glas gordijnen. Hij was klantvriendelijk,... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 1 sur 5 étoiles

Vandaag is de monteur langs geweest om de rails en gordijnen te monteren. Tot onze verbazing bleek dat de benodigde steunen niet eens waren bijgeleverd. De monteur kon daardoor onverrichter zake v... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Bij Kirsch maken we raamdecoratie op maat eenvoudig, persoonlijk en zorgeloos. Met bijna 1000 oplossingen helpen wij je je bij het vinden van raamdecoratie die perfect past bij jouw interieur én ramen. Je kunt eenvoudig online bestellen of kiezen voor onze gratis en vrijblijvende inmeetservice aan huis. Onze adviseurs nemen kleur- en materiaalstalen mee en helpen je bij het kiezen van de juiste oplossing voor jouw woning. Ook montage behoort tot de mogelijkheden. Waarom klanten kiezen voor Kirsch: * Raamdecoratie volledig op maat * Gratis en vrijblijvende inmeetservice aan huis * Persoonlijk advies * Hoogwaardige kwaliteit * Eenvoudig online bestellen * Inspirerende collecties voor ieder interieur Bij Kirsch combineren we vakmanschap, service en maatwerk om van ieder huis een stijlvol thuis te maken. [www.kirsch.nl](https://www.kirsch.nl) Belangrijk: Ben je klant van Topjaloezieën? Vanaf 19 mei 2026 neemt Kirsch Topjaloezieën over. Hiermee bundelen we onze ervaring en service om je ook in de toekomst de kwaliteit en persoonlijke begeleiding te bieden die je gewend bent.

Inmeetservice met meetgarantie

Gratis en vrijblijvend

Gratis en vrijblijvend
1) Wij komen naar je toe. Onze expert komt bij je thuis met het volledige raamdecoratieassortiment. 2) Gratis inmeten en advies. De expert meet in en adviseert je over je keuze. 3) Vrijblijvende offerte. Op basis van het bezoek ontvang je een offerte die 100% vrijblijvend is. 4) Montage mogelijk. Accepteer je de offerte, dan kun je hulp krijgen bij de montage of het zelf doen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 85 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

136 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 2 sur 5 étoiles

De laatste keer

We hebben een plissé (zonder boren) in laten meten en zouden deze zelf monteren. Bij montage kwamen we erachter dat het niet juist was ingemeten, de plissé was te klein. Er is een medewerker gekomen om het na te meten waarna onze observatie werd bevestigd. We zouden een nieuwe plissé krijgen, dit duurt natuurlijk weer enkele weken en tot die tijd konden wij de plissé blijven gebruiken die niet goed was.
Na enkele weken krijgen wij bericht dat onze bestelling geleverd ging worden. Op de bewuste dag stond er een bezorger aan de deur die alleen de verkeerde plissé kwam ophalen. Met de gedachte dat de nieuwe plissé wellicht door een andere bezorgdienst alsnog bezorgd zou worden hebben wij de verkeerde plissé mee retour gegeven. Vervolgens hebben wij gebeld of onze ideeën klopte en werd ons verteld dat de nieuwe plissé pas over een week komt. Dit betekend dat ik nu, midden in de zomer, een week lang geen raamwering heb op onze babykamer! Schandalig echt! Het schijnt dat de nieuwe plissé nog in productie is. Als ik dit had geweten hadden wij de verkeerde plissé natuurlijk nooit mee terug gegeven aan de bezorgdienst.
Voor iedereen hierna, houdt hier dus rekening mee als je in een gelijksoortige situatie zit.
Dit is overigens al de 2e keer dat wij iets bij topjaloezien hebben besteld, beide keren in laten meten door topjaloezien en beide keren niet goed ingemeten!
Dit is voor ons in ieder geval de laatste keer dat we hier iets hebben besteld.

21 juillet 2025

Top service

Super goed advies gekregen van Ronald heel meedenkend, vriendelijk en beleefd en heel professioneel
Top service

3 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

wij gaan voor een easy frame!

Vanaf het moment dat ik voor easy frame een inmeet afspraak maakte, kreeg ik vrij snel een bevestiging per mail. Ook kreeg ik een dag van tevoren bericht betreft deze afspraak.

Op de dag van het inmeten werd ik een half uur van tevoren gebeld. Na een korte introductie zijn we naar de ramen gegaan waar we de easy frames graag willen. Daar kregen we het nodige aan informatie en ook tastbare voorbeelden. Erg fijn hoe er mee gedacht wordt, onze grepen zitten net even anders dan standaard, maar met een kleine aanpassing is dat ook te realiseren.
Na een bakkie koffie, bepaalde we de kleur en kregen we de offerte al.
De levering is al binnen een maand, super!

9 juillet 2025

Fantastic Customer Service

Rick called to notify his expected arrival time and was on time. Although I was not expecting the technician to speak English, he was able to communicate very well in English. I appreciated that he gave input into various window coverings and the rationale behind his suggestions. He was helpful and friendly.

30 juin 2025

Prima ervaring

Ronald belde van tevoren dat hij onderweg was en kwam mooi op tijd. Vriendelijk en meedenkend. Al snel na zijn vertrek een offerte binnen, alles razendsnel. Fijne prijzen ook en lange garantietermijn.

7 juillet 2025

Hele aardige man

Hele aardige man , was ook heel eerlijk met wat wel en niet mooi zou zijn goede advies

Maar helaas toch teduur voor mij als alleenstaande moeder ,

26 juin 2025

Martijn: Vriendelijkste adviseur ooit

Martijn is werkelijk de vriendelijkste verkoper/adviseur die ik ooit gesproken heb/over de vloer heb gehad. Professioneel, super klantvriendelijk en sympathiek. Helaas was er voor onze ramen geen mogelijkheid bij TOPjaloezieen, maar toch heeft hij ons alles goed uitgelegd en toegelicht zodat we verder kunnen.

13 juin 2025

Uitermate dienstverlenende…

Uitermate dienstverlenende klantgerichte vertenwoordiger van Topjaloezieen. Drong niet aan. Hielp ons met het makenvan keuzes. Totaal geen druk om te verkopen. Offerte direct keurig gemaakt. Aanrader om met bedrijf in zee te gaan

12 juin 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Communicatie belabberd, bezorging slecht...

Inmeten en dergelijke gaat allemaal prima. De communicatie is ronduit slecht. Levertijden worden niet gehaald, maar de klant wordt daar niet even netjes op geattendeerd.

Het bezorgen van de spullen is ronduit amateuristisch. Ze sturen dezelfde dag een track&trace dat ze over een paar uur je spullen bezorgen. Alsof je zelf geen leven hebt, zoals werk. Je gaat ook je buren niet opzadelen met grote pakketten en ze zijn te kostbaar om ze buiten je woning neer te laten zetten. Dit amateurisme heeft zich bij mij 2 keer voorgedaan. De eerste keer kreeg ik om half 5 in de middag een mailtje dat ze er de volgende ochtend om half 8 zouden zijn. De tweede keer op de dag zelf dat ze een aantal uur later er zouden zijn. Na de eerste keer hen wel gemaild, maar kreeg een afschuifverhaal dat de bezorging los van hen stond, dus ze konden er allemaal niet zoveel aan doen.

Het inmeten is gratis. Als je binnen 2 werkdagen annuleert dan kost het je 42,50 euro. Maar zelf dus even op dezelfde dag aankondigen dat je de spullen bezorgd moet gewoon kunnen. Bij dit dit bedrijf is de hele bedrijfsvoering gericht op henzelf en niet op jou als klant. Hier kom ik niet meer terug.

12 juin 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Shutters

Afspraak is snel gemaakt. Adviseur belde van te voren hoe laat hij kwam. Goede service en handige tips. Had staaltjes bij zich om.te laten zien hoe de shutters eruit komen te zien in een frame.

10 juin 2025

Hordeur laten opmeten

Hordeur laten opmeten. Deze werd geleverd en hebben we ophangen maar bleek te klein.
Dus iemand anders kwam hem wederom opmeten en moeten dus weer wachten op een nieuwe hordeur.
Ik heb het hoofdkantoor gebeld met de vraag of ze iets met coulance konden doen aangezien de hordeur aardig prijzig is.
Maar dit kon niet aangezien het hun ook geld kost om een nieuwe te laten maken.
Dit is dus de eerste en meteen de laatste keer dat we besteld hebben bij dit bedrijf

4 juin 2025
Logo de Kirsch BV

Réponse de Kirsch BV

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor uw feedback.
Het is natuurlijk enorm vervelend dat de eerste levering van de hordeur incorrect is.
Zoals telefonisch reeds besproken heeft onze collega een notitie fout gemaakt en hierdoor zullen wij een nieuwe hordeur bij u leveren.

Op uw verzoek tot compensatie hebben wij al aangegeven dat dit niet mogelijk is. Zoals tevens vermeld in de CBW voorwaarden dienen wij u te voorzien van een passende oplossing (zoals een nieuw product) en dat is wat wij verzorgen.

Wij vinden het enorm jammer dat u nu via een review toch probeert om enige vorm van financiële compensatie te ontvangen.

Zoals reeds besproken zullen wij er alles aan doen om met de grootste spoed een vervangend product bij u te leveren.

Een fijne dag gewenst.
Team Topjaloezieën

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus