Rigtig flot plakat som Anne lavede til min nevøs konfirmationsgave. Der var kort tidsfrist, men hun var så venlig at lave den med det samme og den nåede frem med hurtig levering sådan, at jeg kunne gi... Voir plus

Simpelt, hurtig levering og gode valgmuligheder for æstetik. Eneste forbedringsforslag ville være at koordinater viser den præcise adresse man har sat ind i stedet for byen? Eventuelt et kort hvo... Voir plus

Jeg lavede en kæmpe fejl og fik tastet forkert årstal - hvilket jeg først opdagede da jeg modtog varen. Da jeg skrev til Kispus og forklarede hvad der var sket og om de kunne hjælpe på nogen måde, v... Voir plus

L'entreprise a répondu

1. Boutique d'affiches
  2. Graphiste
  3. Magasin d'impressions et de signalisation

Écrit par l'entreprise

Hos www.kispus.dk kan du få fremstillet sin helt egen personlige stjernehimmel plakat, som passer perfekt ind i en moderne boligindretning... På en stjernehimmel plakat får du et helt præcist og unikt billede af hvordan stjernerne udfoldede sig på himlen netop på det tidspunkt, som har en helt speciel betydning i dit liv. Hvad end din stjernehimmel symboliserer kærlighed, bryllup, fødselsdag, baby eller lignende, er det en perfekt måde at skabe en virkelig personlig indretning i dit hjem. Vi kortligger stjernehimlen til dig ud fra dét tid og sted, som netop du vælger. Du kan gøre din plakat ekstra personlig ved at tilføje fx citater og navne. Et hvert øjeblik sætter sit unikke aftryk på stjernehimlen. Og du vil nu kunne forevige dit minde og dine stjerner for evigt.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

60 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Simpelt og hurtigt

Simpelt, hurtig levering og gode valgmuligheder for æstetik.

Eneste forbedringsforslag ville være at koordinater viser den præcise adresse man har sat ind i stedet for byen? Eventuelt et kort hvor du vælger placering og sætter en markør til forhandler.
En lille ting. Stadig alt som forventet og tilfreds, så 5 stjerner.

3 décembre 2024

Flot gave til en god pris

Elsker deres designs og prisen er meget overkommelig. Jeg har altid svært ved at finde på gaveideer til familie og venner, men er glad for jeg stødte på kispus, hvorigennem jeg kan give en personlig gave, som bliver bemærket

4 novembre 2024

Middel kvalitet og ikke billedssvarende

Synes ikke plakaten lever op til mine forventninger. Jeg havde bestilt en mørkegrøn, som slet ikke er tilsvarende det vidst på hjemmesiden. Det er super ærgerligt. Derudover synes jeg trykket af stjerne ikke er helt skarp og i forhold til prisen så forventede jeg nok en bedre kvalitet.

De har dog hurtig og effektiv levering og det er ikke fordi det er dårligt, men synes bare ikke kvalitet og pris hænger sammen.

18 octobre 2024
Logo de Kispus

Réponse de Kispus

Hej Emilie

Tak for din anmeldelse, og fordi du har delt dine tanker om plakaten. Jeg er selvfølgelig ked af, at du ikke kontaktede mig direkte, hvis der var noget ved din bestilling, som ikke levede op til dine forventninger. Jeg går meget op i kundetilfredshed og er altid interesseret i at finde en god løsning, hvis noget skuffer.

Jeg kan forsikre dig om, at den farveindstilling, plakaten er printet med, er præcis den samme, som den der vises på hjemmesiden. Desværre kan skærmindstillinger variere fra person til person, hvor lysstyrke og farvemætning kan justeres individuelt, hvilket kan påvirke opfattelsen af farver.

Med hensyn til skarpheden: Jeg forstår, at du havde forventet en anden trykkvalitet på stjernerne. Plakatens stjernehimmel er designet som en realistisk gengivelse af nattehimlens funklende stjerner, hvor stjernerne netop ikke fremstår med skarpe afgrænsninger som i en grafisk illustration. Formålet med trykket er at skabe en stemningsfuld og naturtro skildring af nattehimlens lys og glimtende stjerner. Jeg oplever selv, at trykket fremstår skarpt, men beklager naturligvis, hvis det ikke helt har levet op til dine forventninger.

Bedste hilsner Anne fra KISPUS

Forkert vare.

Fik en andens plakat og manglede ud over det en ramme …. Rimelig flovt at skulle give en gave med en andens navn på ! Efter flere beskeder frem og tilbage fik jeg tilsendt det jeg havde bestilt, og har efter aftale ændret i min anmeldelse :)

12 octobre 2024
Logo de Kispus

Réponse de Kispus

Tak for din anmeldelse og din ærlighed omkring din oplevelse. Jeg beklager mange gange, at der skete en fejl under pakningen, så du fik en forkert bestilling. Jeg forstår, hvor uheldigt det må have været.

Jeg er glad for, at vi hurtigt fandt en løsning, og at du nu har modtaget den rigtige ordre. Håber den bragte glæde.

Skulle have lavet en stjernehimmelplakat, og der var virkelig god service!

4 septembre 2024

Stor anbefaling herfra

Vildt flotte plakater og hurtig levering 👏🏼🤩
Derudover en fantastisk god personlig service som sikrede at jeg fik en plakat som var helt perfekt, tusind tak!
Kan klart anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

5 septembre 2024