1. Magasin de matériel de plongée
  2. aussi dans
  3. Service de plongée

Écrit par l'entreprise

Kleinsub producere produkter til fridykning og undervandsjagt. Vores mål er at designe, producere og sælge udstyr til undervandsjagt og fridykning i høj kvalitet. Vi sælger udstyr fra de bedste brand og har fokus på produkter som kan stå indenfor vores krav til kvalitet og brugbarhed. Kleinsub har egen produktlinje med alt fra carbon finner, våddragter, harpuner til special lavet harpun håndtag, og meget mere. Alle vores produkter er lavet til at blive brugt og til at holde i mange år. Vi udvikle løbende vores produkter, designer nye produkter, teste nye materialer og teknikker for at lave vores gode produkter endnu bedre.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

19 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

4,6

Tous les avis

3 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

fantastisk tur med masser fisk og god selvskab

Mange Tak for turen!
Det var et fantastisk sted i den smukkeste norske natur. Og selvom det har regnet en del var der rigtig god sigt under vandet og fisk i alle dybder. Så selv som nybegynder i undervandsjagt er der rigeligt til at hente🐟
Mangetalent Jonas er også en fantastisk kok som har tryllet os super lækkert aftensmad hver enkleste aften og der var også friskbagte morgenboller hver morgen.
Alt i alt en fantastisk tur med masser af oplevelser og rigtig god selvskab. Perfekt organiseret igennem med plads til spontane ideer. 💪🏼

7 août 2026

Var på tur med Kleinsub til Hitra i…

Var på tur med Kleinsub til Hitra i Norge. For mig var det en rigtig stor oplevelse og hvis man kunne give 6 stjerner havde jeg gjort det. Jeg har en del erfaring i vandet, men er ikke super erfaren inden for undervandsjagt, så turen var også en rigtig god mulighed for at blive bedre og lære mere. God stemning, godt selskab og masser af fisk, og forholdene i Norge er noget helt andet end hjemme i Danmark (på den gode måde). Jeg lærte en del undervejs og kom hjem med både gode oplevelser og mere erfaring jeg kan tage med mig videre. Jonas havde godt styr på turen og var altid klar til at hjælpe. Hvis muligheden byder sig tager jeg gerne med igen :)

10 août 2026

Réponse de Kleinsub

Mange tak for anmeldelsen! Og mange tak for det gode selvskab på turen.

I took part in a spearfishing tour to norway …

I took part in a spearfishing tour to Norway, and I really enjoyed the experience. It was exciting and varied, and the location was also very well chosen. The organization was excellent – everything was well prepared and ran smoothly. The organizer was very friendly and dedicated and took care of everything. Overall, it was a very successful experience that I would happily recommend to others.

17 août 2026

Réponse de Kleinsub

Thank you very much for your review – it really means a lot!

I'm glad to hear that you had a great trip, and congratulations on the fantastic fish you caught!

God oplevelse hele vejen :)

God oplevelse hele vejen. Grundig vejledning inden køb. Sender de bedste anbefalinger.

26 août 2024

Réponse de Kleinsub

Tak for din anmeldelse. Det betyder meget for en lille virksomhed som min. Dbh. Jonas /// Kleinsub

Kanon butik med kanon service

Altid god service og klar med et godt råd eller tips.
Det virker desuden til at være nøje udvalgte produkter som er at finde i butikken, så man kun får den bedste kvalitet, til fornuftige priser.
Det er hverken første eller sidste gang jeg handler her

22 août 2024

Réponse de Kleinsub

Tak for din flotte anmeldelse, det betyder rigtig meget!

BEDSTE fridykker og uv jagt butik i DK

BEDSTE fridykker og uv jagt butik i DK. Kun kvalitet produkter men stadigvæk til konkurrencedygtige priser. Jonas er super til vejledning og ikke mindst kanon behagelig at handle ved👍

Eneste minus er at man bliver fristet til at købe mere end planlagt når man besøger hans butik😂

24 novembre 2023

God kvalitet og god service.

Jeg har nu købt finner, våddragt, t-shirts, diverse småting og været på hummerkursus gennem butikken.
Det skyldes selvfølgelig først og fremmest, at det er god kvalitet. Men det betyder også meget for mig, at Jonas har været super behagelig at snakke med og fleksibel så tingene har lykkedes.

21 juin 2023

Fantastisk & Hjælpsom kundeservice

Fantastisk & Hjælpsom kundeservice.

Jeg var så uheldig at mine T-rails til mine Frivannsliv finner slap i limen. Frivannsliv var ikke til at komme i kontakt med og jeg stod på bar bund, ift hvor jeg skulle købe et par T-rails. Jonas Klein var hurtig til at hjælpe mig og sørgede for at anskaffe et par T-rails til mig (Ovenikøbet langt billigere end de få sider der sælger dem og med hurtigere leveringstid).

I fremtiden vil jeg anbefale Kleinsub til venner & bekendte, Hvis du vil have god Kundeservice og fair priser - Er Kleinsub lige stedet for dig

Mvh en tilfreds kunde.

4 mars 2021

God vejledning

God vejledning, hvor det var mig som kunde der var i fokus, fremfor Kleinsubs ønske om at sælge noget.
Hurtig svar på spørgsmål, hurtig ordrebehandling og afsendelse.
Tror jeg har fundet mig en ny grej pusher

16 février 2021