Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Trine er den sødeste og grundigste behandler. Jeg har fået 2 IPL photorejuvenation-behandlinger hos hende, og hver gang har været en rigtig god oplevelse. Jeg var lidt nervøs, inden jeg kom først... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har været ved Helene flere gange til botox og filler. Der er kun en ting at sige…. Helene er bare den bedste. Jeg er typen der syntes ALT gør ondt og der er Helene bare så god til at rumme mig. Hun er... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har nu været hos Trine hos Klinik Nord et par gange, og jeg kommer uden tvivl igen.🤗 Jeg har fået lavet liquid facelift, og det er tydeligt, at Trine virkelig mestrer sit håndværk. Resul... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucune trace de demande d’avis

4,7

Tous les avis

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg elsker at komme hos Trine

Jeg elsker at komme hos Trine! Hun er super sød og yderst professionel, udover det er hun den største perfektionist jeg har mødt, hvilket ses tydligt på de altid perfekte resultater! Udover det er hun bare et super skønt menneske, så jeg går altid ud derfra i mega godt humør! Jeg anbefaler altid Trine til alle jeg kender.
Jeg kom til Trine første gang for 4-5 år siden efter jeg fik et virkelig dårligt resultat et andet sted.. og Trine fik det rettet op på bare én behandling. Siden dengang, er der ingen andre end Trine der må røre mit ansigt!🙈
Kan virkelig kun give hende de aller bedste anbefalinger! 🙏🏼❤️

21 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har været hos Trine og fået filler…

Jeg har været hos Trine og fået filler i læberne – og jeg er SÅ glad for resultatet! 😍
Trine er virkelig dygtig, professionel og får én til at føle sig tryg hele vejen igennem. Hun lytter til, hvad man ønsker, og forklarer alt meget grundigt. Resultatet blev præcis som jeg havde håbet på.
Jeg kan kun anbefale hende til alle, der overvejer filler – jeg kommer helt sikkert igen! 💋

17 octobre 2025

Der er en første gang for alle ❤️

Der er en første gang for alle ❤️
Jeg mødte op til forundersøgelse hos Trine og Wow en professionel tilgang til mit ansigt og jeg følte mig klædt godt på til mine behandlinger filler og botox .
Resultatet er spot on ,Trine er æstetisk omkring ens ansigt og meget ærlig og tydelig i kommunikationen - klinikken ligger godt mht parkering, pulsen fra Amager Brogade ændre sig til ro og fred så snart man træder inden for døren og personalet ved skranken er meget smilende, hjælpsomme og dygtige.
Min første gang er bestemt ikke den sidste ❤️og mine anbefalinger er de varmeste.

22 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

De tager imod en med åbne arme og…

De tager imod en med åbne arme og trygge rammer! Jeg var personligt selv lidt nervøs første gang jeg skulle have lavet læber, MEN hold nu op hvor er jeg glad for mit resultat! Man får altid super god vejledning, og jeg stopper bestemt ikke med, at få behandling hos dem!

14 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan på det varmeste anbefale Trine…

Jeg kan på det varmeste anbefale Trine fra Klinik Nord – Trine, som er en utrolig dygtig, sød og professionel behandler. Jeg har fået både Botox, filler og ansigtsbehandlinger de sidste 12 år hos Trine og hver eneste gang føler jeg mig tryg, hørt og i de bedste hænder.

Trine er virkelig grundig og passioneret omkring sit arbejde, og man mærker med det samme hendes store erfaring. Hun forklarer altid grundigt og tydeligt, hvad der skal ske, og man føler sig fuldstændig tryg fra start til slut.

Klinikken er hyggelig, ren og indbydende – og Trine møder én med varme, smil og oprigtig interesse. Det føles nærmest som et lille pusterum, hvor man bliver forkælet og går derfra med følelsen af at have gjort noget godt for sig selv.

Hvis du overvejer en behandling, så tøv ikke – Trine hos Klinik Nord er et trygt og professionelt valg, og jeg kunne ikke være mere tilfreds 💉💆‍♀️✨

27 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Min varmeste anbefaling til Trine.

Min største anbefaling til Klinik Nord! Trine er simpelthen den bedste og dygtigste behandlinger. Altid så sød, lyttende, professionel, gavmild og grundig. Jeg er kommet i klinikken igennem mange år til flere forskellige behandlinger, og jeg har været fuldt tilfreds hver gang. Man er virkelig i trygge hænder hos Trine. Kan varmt anbefales ⭐️

24 mai 2025

Kæmpe anbefaling!

Jeg vil til hver en tid, anbefale Trine og klinik Nord! Hun er så god og man føler sig tryg og i gode hænder hele vejen. Hendes service er i top og omgivelserne er rolige og behagelige.
Også taler resultaterne for sig selv!
Kæmpe anbefaling herfra.

20 mai 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Ich möchte wissen

Ich möchte wissen, warum ich um halb neun antanzen soll und dann stundenlang warten muss bis ich ein Bett in Zimmer bekomme?

13 décembre 2024

DK’s bedste behandlere

Jeg er kommet hos klinik Nord gennem de sidste 5 års tid, efter at have prøvet en del kliniker i København og omegn, og synes uden tvivl , at de har de dygtigste, mest erfarne, detalje orienterede og lydhøre behandlere. Kunden er sat i fokus, og ens ønsker bliver imødekommet og hørt, modsat tidligere oplevelser hos andre klinikker, hvor man ofte desværre har følt det hele er gået en tand for stærkt. Trine er intet mindre end genial til at skabe symmetri i ansigtet, og en naturlig forskønnet udgave af ens udgangspunkt .

5 septembre 2024

Verdens bedste behandler

Er kommet hos Trine i snart 7 år og hun er Verdens bedste behandler!
Lytter til dine ønsker, guider dig til hvad der passer lige netop dig, altid glad og i dejligt humør.
Kommer aldrig til at bruge andre end Trine!

13 septembre 2024

KAN STÆRKT ANBEFALES ⭐⭐⭐⭐⭐

⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos Klinik Nord, og jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger! Fra det øjeblik, jeg trådte ind i klinikken, blev jeg mødt af et utroligt venligt og professionelt personale. Atmosfæren i klinikken er både afslappende og indbydende, og det gjorde hele oplevelsen meget behagelig.

Behandlingen, jeg modtog, var af højeste kvalitet. Personalet var meget grundige i deres forklaringer og sørgede for, at jeg følte mig tryg og velinformeret hele vejen igennem. Jeg følte mig i de bedste hænder, og resultatet oversteg mine forventninger.

Derudover var klinikken meget fleksibel med tider, hvilket gjorde det nemt for mig at finde en tid, der passede ind i min travle hverdag. Det er tydeligt, at der bliver lagt stor vægt på både kundeservice og professionalisme.

Jeg vil helt klart vende tilbage til Klinik Nord og anbefale dem til alle, der leder efter en pålidelig og dygtig klinik. Tak for en fantastisk oplevelse! 😍

12 septembre 2024

Kan kun anbefale klinik Nord⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kan kun anbefale klinik Nord! Trine er simpelthen den sødeste, hun er 100% ærlig om hvad man kan forvente med ens resultater, hun har virkelig lavet det flotteste stykke arbejde på mig, man er ikke i tvivl om at Trine brænder for det hun laver 🙏 super lækker klinik, det hele var en så god oplevelse, glæder mig allerede til komme igen! Så tusind tak igen kæmpe mange ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til Trine!

26 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde en utrolig god oplevelse hos…

Jeg havde en utrolig god oplevelse hos Trine på Klinik Nord. Trine er virkelig dygtigt og perfektionist, som giver sig tid til en. Jeg følte mig hørt og i trygge hænder hos Trine, og resultatet var fantastisk. Jeg kan varmt anbefale Trine hos Klinik Nord til alle.

25 juillet 2024
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus