Klinik for Kvindekroppen Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Camilla er for vild! Jeg har i flere år haft lyst til at få lavet en “tllstandsrapport” på min krop efter 3 fødsler på 13 år inkl et akut kejsersnit og nogle meget delte mavemuskler. Jeg... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Efter at have fået vejledning til kernetræning af Camilla Hofman Hansen, er jeg blevet stærkere. F.eks er det ikke så anstrengende at hejse masten på vores gamle lodsbåd eller bære kajakken hjem for... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Centre de rééducation

Écrit par l'entreprise

En specialiseret fysioterapeutisk klinik til behandling af kvinder i alle faser af livet, herunder kvinder med gener i relation til underliv, graviditet og efterfødselsudfordringer. Klinikken er beliggende i København og Vejle og består af 5 specialiserede og dedikerede UroGynObs fysioterapeuter. Vi prioriterer høj faglighed og en nærværende grundighed over for hver enkelte kvinde, der kommer forbi os i klinikken. Vi vejleder også mænd :-)

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

28 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Camilla er for vild

Camilla er for vild!

Jeg var nervøs for hvordan det hele stod til, og har udskudt booking af besøg flere gange. Men Camilla var så sød, omsorgsfuld, imødekommende og vanvittig faglig dygtig, så der var ingen grund til at være nervøs.

Jeg har gået hos flere fysioterapeuter gennem årene og aldrig har jeg følt mig set og mødt som hos Camilla, samt fået så brugbare og konkrete værktøjer som jeg fik med mig hjem.

Hele konsultationen var spændene, sjov og rigtig hyggelig og jeg gik derfra med et super program til mine delte mavemuskler. Jeg har i flere år haft kørt et online forløb hos en anden virksomhed, uden synderlig fremskridt. Men 1,5 måned efter opstart på Klinik for Kvindekroppens forløb kan jeg mærke betydelig forskel, ikke bare i styrken min mave og kerne men også resten af kroppen.

Jeg glæder mig til opfølgende konsultation om en måneds tid!

12 août 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Var til behandling hos Stine i dag og…

Var til behandling hos Stine i dag og har i min første graviditet også været til både efterfødselstjek og til genoptræning efter kejsersnit. Begge dele så mega godt og informativt. Min behandling i dag var så ekstrem grundig, vidende og jeg kunne mærke hvor dygtig Stine er og en forløsning i min gravide krop allerede efter. Synes niveauet er så tydeligt langt over al andet behandling jeg har prøvet - det er for mig tydeligt hvordan fokus på kvindekroppen gør dem mega kompetente og erfarne på gravide- og efterfødselskroppe. Så vigtigt med det sted som dette!!!!

17 septembre 2026

Kære Laura

Tusind tak for din virkelig fine anmeldelse. Den betyder alverden for os ❤️

Vi er utrolig glade for, at du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse hos os og hos Stine. Og særligt er vi glade for, at vi har fået lov til at følge dig gennem så vigtige faser i dit liv. Først i forbindelse med din første graviditet, tiden efter fødslen og nu igen i denne graviditet.

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever både grundigheden, fagligheden i klinikken. Det er præcis det, vi hver dag arbejder for at kunne tilbyde de kvinder, der kommer hos os.

Tusind tak for din tillid og for de meget flotte ord om vores klinik og arbejde.

De kærligste hilsner
Camilla og hele teamet hos Klinik for Kvindekroppen

Noté 5 sur 5 étoiles

En virkelig god oplevelse.

En virkelig god oplevelse.
Blev set og hørt med stor respekt og føler at jeg er landet det helt rigtige sted med de problemer jeg har.
Kunne allerede mærke et forbedring da jeg gik derfra. Fik en udførlig plan med som et nem at gå til og med gode råd.

24 août 2026

Réponse de Klinik for Kvindekroppen

Kære Mette. Tusind tak for denne besked. Den varmer og rammer lige ned i de værdier, vi ønsker I skal tage med jer hjem.

Kærlig hilsen Camilla, GynObs fysioterapeut, Klinik for Kvindekroppen

Jeg følte mig så mødt

Jeg følte mig så mødt, set og forstået. Og så føler jeg at jeg har fået en realistisk plan.

6 août 2026

Kære Tina

Tusind tak for at give dig tid til at skrive om din oplevelse hos os. Det betyder utrolig meget. Vi er så glade for, at du fik det, du kom for.

Kærlig hilsen Camilla, GynObs fysioterapeut, Klinik for Kvindekroppen

Noté 5 sur 5 étoiles

Mit møde med Thea var helt anderledes…

Mit møde med Thea var helt anderledes and jeg havde foreventet. Jeg blev mødt med en nænsom venlig og engageret tilgang, der fik mig til at slappe af og lytte og forstå alle de ting, der blev forklaret. Thea tog sig god tid og jeg fik også al den tid, jeg havde brug for til spm. Thea skaber et 100%trygt rum, hvor man både tør tale om de svære ting og stille de dumme spørgsmål, uden at føle sig til besvær. De faglige undersøgelser foregik med den største nænsomhed, og de efterfølgende anvisninger og råd blev givet på forståelig vis uden mulighed for misforståelser. En stor service blev desuden tilbudt ifht. at orientere egen læge, såfremt jeg ønskede dette. Super god oplevelse, professionel og behagelig. Jeg kan på det varmeste anbefale Thea.

9 juin 2026

Kære Peggy

Sikke en utrolig dejlig og beskrivende besked om din konsultation hos Thea. Det er så meget i tråd med den oplevelse, vi ønsker I skal have hos os i klinikken. Tak for at give dig tid til at skrive så detaljeret om din konsultation. Jeg har sendt den i Theas retning. Kærlig hilsen Camilla, GynObs fysioterapeut, Klinik for Kvindekroppen

Noté 5 sur 5 étoiles

Thea was an excellent physical…

Thea was an excellent physical therapist and I really helped me with my pain and finding solutions.

19 mai 2026

Réponse de Klinik for Kvindekroppen

Hi Jacqueline. Thank you very much for your review of your visit with us. We really appreciate it 🙏🏻 We are happy that you had such a good experience at Thea. Best regards, Camilla, GynObs physiotherapist at Klinik for Kvindekroppen

5 stjerner til Louise

Louise er meget dygtigt. Man følte sig tryg og hørt og intet var ligegyldigt. Derudover var det tydeligt at mærke hun havde fuldstændig styr på det og forklarede og viste også forskellige ting. Man er 100% i trygge hænder hos Louise (Vejle)! Kæmpe anbefaling!

11 mai 2026

Kære Sofie

Af hjertet tak for denne feedback på din konsultation hos Louise. Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse. Vi er glade for at di har følt dig tryg, set og hørt :-)

Trygt og positivt

Henriette var helt fantastisk til at formidle, og det var en tryg og positiv oplevelse. Forstod for første gang i mit 62-årige liv for alvor, hvordan min bækkenbund fungerer, og hvad jeg kan gøre for den.

30 avril 2026

Réponse de Klinik for Kvindekroppen

Kære Anna Louise. Vi er utrolig glade for at du har givet dig tid til at skrive denne anmeldelse efter din konsultation hos Henriette. Det betyder så meget for os, at du har fået en grundlæggende forståelse for din krop og hvordan du kan støtte den bedst muligt. Mvh Camilla, Klinik for Kvindekroppen

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kan ikke anbefale Klinik for…

Jeg kan ikke anbefale Klinik for Kvindekroppen nok. Alle behandlere er fantastiske, og det burde være alle kvinder forundt at kunne komme der.

20 avril 2026

Réponse de Klinik for Kvindekroppen

Kære Tanja. Tusind tak for din anmeldelse. Vi er meget beærede over, at du har givet dig tid til at skrive, og at du har nævnt os alle.

Kærlig hilsen Camilla, Klink for Kvindekroppen

Noté 5 sur 5 étoiles

Tusind tak for en god konsultation

Jeg havde sådan en betryggende, behagelig og lærerig konsultation hos Thea - tusind tak!

13 avril 2026

Réponse de Klinik for Kvindekroppen

Kære Marie. Tak for din beskrivelse af din oplevelse hos Thea. Det er lige kernen af det, vi ønsker I skal gå fra os med. TAK for at tage dig tid til at skrive. Kærlig hilsen Camilla Hofman Hansen, GynObs fysioterapeut, Klinik for Kvindekroppen

Professionelt og omsorgsfuldt

Professionelt, omsorgsfuldt og meget brugbart

23 mars 2026

Réponse de Klinik for Kvindekroppen

Kære Pernille. TAK for at skrive denne positive anmeldelse af din oplevelse hos os. Det er lige netop det, vi ønsker at give jer med fra klinikken :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg mødte op til en undersøgelse for…

Jeg mødte op til en undersøgelse for delte mavemuskler hos Stine - og gik derfra med en udførlig plan for at komme i bund med et hårdt og fastsiddende arvæv efter kejsersnit. Roligt, empatisk og kompetent gik Stine gennem alle øvelser og forklarede årsager og sammenhænge. Fem store stjerner til dig, Stine.

Kæmpe anbefaling til alle jer kvinder, der har noget med jeres kvindekroppe. Ingen grund til at bagatellisere eller udsætte - bare kom afsted med det samme.

20 mars 2026

Réponse de Klinik for Kvindekroppen

Kære Sanne. Tak for denne anbefaling af os og at din oplevelse hos Stine. Det betyder virkelig meget for os, at du tog dig tid til at skrive. Kærlig hilsen Camilla, GynObs fysioterapeut, Klinik for Kvindekroppen

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg vil gerne dele en meget positiv…

Jeg vil gerne dele en meget positiv oplevelse i forbindelse med et besøg hos Camilla.

Vi blev mødt med stor respekt, omsorg og professionalisme fra start til slut. Camilla var utrolig sød og god til at skabe tryghed.

Der blev taget god tid til at forklare, hvad der skulle ske, og vi blev hørt og var i trygge hænder hele vejen igennem.

Jeg er meget taknemmelig for den måde, vi blev mødt på, og kan varmt anbefale stedet til andre i lignende situationer.

18 mars 2026

Réponse de Klinik for Kvindekroppen

Kære Inge. Af hjertet tak for denne anmeldelse. Jeg er så glad for, at I havde den oplevelse hos os og at du tog dig tid til at skrive herinde. Kærlig hilsen Camilla, GynObs fysioterapeut

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse!! Thea var så utrolig sød og tålmodig. Hun lyttede til mine mange uorganiserede tanker og kom med en håndgribelig plan! Stor anbefaling

19 mars 2026

Réponse de Klinik for Kvindekroppen

Kære Emilie. TUSIND tak for at give dig tid til at skrive denne anbefaling og beskrivelse af din oplevelse hos Thea. Det er præcis det, vi ønsker at i får med fra os i klinikken. Tak! Mvh Camilla, Klinik for Kvindekroppen

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak for jeres mega effektive træning

Tak for jeres mega effektive træning. Følte mig så langt fra en stabil planke for få måneder siden - og jeg må erkende, at jeg ikke engang har været særlig flittig med træningen.

Men fordi I er så mega dygtige og virkelig har noget effektiv træning, kunne jeg levere en ganske hæderlig hæve sænke bro (planke + armbøjning igen og igen) til min store datters gymnastikopvisning i dag 😁😍

Det betyder SÅ meget at have en krop i topform, så jeg kan være aktiv sammen med mine børn - i mange år endnu 🙌

14 mars 2026

Kære dig!

Hvilken fantastisk besked at tikke ind til! Tusind tak for den. Det er så dejligt for os at vide, at I oplever den fremgang og grundstyrke i kroppen efter vejledning og træning hos os. Jeg formoder du har været igang med vores online træning Stærk Kvindekrop og det er så fedt at vide, at vores tanker bag programmet også bærer frugt i jeres hverdag! Så bare tak for at give dig tid til at skrive :-)

Noté 5 sur 5 étoiles

Hos Thea følte jeg mig tryg hele vejen…

Hos Thea følte jeg mig tryg hele vejen igennem og gik derfra med mere viden og en plan.

12 février 2026

Réponse de Klinik for Kvindekroppen

Kære Gitte. Tusind tak for denne tilbagemelding på din konsultation hos Thea. Det sætter vi stor pris på. Mvh Camilla, GynObs fysioterapeut og indehaver af Klinik for Kvindekroppen

Kan helt klart anbefales

Man kan virkelig mærke at Camilla er fagligt dygtig, og hun tager sig tid til at sætte sig ind i ens problematik og undersøger en grundigt. Jeg gik derfra med en følelse af lettelse og en konkret plan for hvad der skal ske fremadrettet. Noget jeg har efterspurgt i 15 år, uden at få den rette hjælp.

4 février 2026

Réponse de Klinik for Kvindekroppen

Kære Stina. Sikke en dejlig besked at tjekke ind til :-) Jeg er meget glad for at du havde lige den oplevelse hos mig / os. Det er netop grundighed, afklaring og en plan, man ofte har brug for, for at føle sig godt på vej :-) Mvh Camilla, Klinik for Kvindekroppen

Noté 5 sur 5 étoiles

Klar anbefaling til alle kvinder

Jeg har både været til privat konsultation og foredrag med Camilla. Camilla er dedikeret og fagligt dygtig, og jeg har følt mig i helt trygge hænder. Hun møder dig dér, hvor du er, på en ekstremt personlig og samtidig professionel måde. Hun er realistisk omkring den plan, der lægges for både hjemmetræning og behandling. Klar anbefaling til alle kvinder under og efter graviditet.

26 janvier 2026

Réponse de Klinik for Kvindekroppen

Kære Kristina. Sikke en rørende besked. Tak for at melde tilbage på dit besøg hos mig / os. Det er præcis det vi ønsker, at I skal fra os med. Du beskriver det så fint. Af hjertet TAK :-) Mvh Camilla, GynObs fysioterapeut

This is it

This is it. Gør det. Klinik for kvindekroppen er de eksperter, som du har brug for efter en fødsel. De lever op til alt det, som du ville ønske din egen læge gjorde til tjek og så bare dét ekstra. Super ekspertise og eminent behandling

21 janvier 2026

Réponse de Klinik for Kvindekroppen

Kære Ditte. Sikke en dejlig anbefaling. Wow. Tusind tak for den. Vi er virkelig glade for, at du har haft den oplevelse hos os.

Mvh Camilla, GynObs fysioterapeut, Klinik for Kvindekroppen

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus