la Cour Kosmetisk Klinik Avis 14

4,5

1. Institut de beauté

Naturlige kosmetiske resultater 🤍💉 Behandlinger: • Botox • Filler (ikke-permanente) • Skinbooster • Profhilo • Kemiske peelinger

4,5

Fantastisk oplevelse – hver gang

Jeg har været kunde hos Michelle i flere år og jeg føler mig altid meget tryg i hendes hænder. Hun er ekstremt dygtig, professionel og har en fantastisk evne til at lytte og forstå mine behov.
Michelles behandlinger giver mig ikke bare synlige resultater, men også ekstra selvtillid. Jeg kan kun give hende mine varmeste anbefalinger ❤️

30 novembre 2025

Rigtig god første oplevelse

Efter forundersøgelse i sidste uge fik jeg i dag min første behandling med Filler nogensinde. Jeg føler mig fuldstændig tryg ved Michelles faglighed og imødekommende facon. Jeg er allerede glad for dagens resultat og jeg tager med glæde turen fra Samsø, hvor jeg bor og til Klinik La Cour for at være i kyndige hænder

12 novembre 2025

La Cour ♥️

Rigtig god oplevelse hos La Cour Klinik. Følte mig i trygge hænder hele vejen, og resultatet var over forventning. Michelle er en ekstra dygtig kosmetisk sygeplejerske. Kan varmt anbefales!

25 janvier 2025

Perfekte resultater

Jeg er kommet hos Michelle gennem det seneste år, og er hver gang gået derfra med et perfekt resultat.

Jeg føler mig helt tryg i hendes hænder!

Den største anbefaling herfra.

28 novembre 2024

Jeg er så glad for at have fundet…

Jeg er så glad for at have fundet Klinik la Cour. Fra første gang jeg trådte ind, har jeg følt mig helt tryg og i virkelig gode hænder. Hun er utrolig sød og meget dygtig, og man kan mærke, at hun virkelig brænder for det, hun laver. Jeg føler mig altid set og hørt, og hver behandling bliver udført med omhu. Jeg har ikke brug for at prøve andre steder, for jeg ved, at jeg er det helt rigtige sted hos Klinik la Cour.

24 août 2024

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Michelle er så sød og nærværende i sin behandling af sin kunde. Jeg følte mig meget tryg og stolede fuldstændig på hendes behandling. Jeg er tilflytter, og er så glad for at have fundet en hjertevarm behandler. ❤️

25 juillet 2024

Tusinde tak - ser ferm til at se dig igen:) Kh Michelle

Uden tvivl den dygtigste behandler

Uden tvivl den dygtigste behandler. Michelle er både vanvittig dygtig og en så skøn person. Kæmpe anbefaling ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

22 mai 2024

Réponse de la Cour Kosmetisk Klinik

Tusinde tak Stine - det er jeg meget glad for du synes. Ser frem til at se dig igen. Kh Michelle

Så sød og professionel

Man skal lede længe efter så sød, imødekommende og professionel en person som Michelle! Jeg er så tilfreds med hendes arbejde.

18 mai 2024

Réponse de la Cour Kosmetisk Klinik

Kære Ditte. Tusinde tak, det er dejligt at du tilfreds og tak for at dele.

Jeg anbefaler Michelle

Man er virkelig i gode og trygge hænder ved Michelle. Hun er meget omhyggelig og lyttende. Kan varmt anbefales

12 avril 2023