Kan starkt rekommendera denna butik! Mkt trevlig och kunnig personal. Bra priser och utbud på klockor. Är du osäker på vilken form av klocka du söker, då rekommenderar jag att åka till butiken pröva... Voir plus
Köpte en Oris Divers Sixty-Five, Var såklart lite nervös över att köpa en såpass dyr klocka online. Kundservice var väldigt hjälpsam och kunnig på klockor och hjälpte mig hitta precis vad jag... Voir plus
Tänkte köpa ny Garmin men visste inte riktigt vilken jag skulle välja och vilken som passade mitt syfte vad gäller träning och friluftsliv, jag ringde in till Klockeriet och fick mycket bra och ett p... Voir plus
8 Dagar efter sedan köpet genomfördes på klockeriet.se Ordern är ej uppdaterad på deras hemsida. Inget svar, trots upprepade mail till klockeriets kundmail. Uppdatering: kort efter att mit... Voir plus
Klockeriet.se säljer klockor från välkända varumärken på nätet och i vår fysiska butik på Kungsgatan 15 i Uddevalla. Vi är auktoriserade återförsäljare för varumärken som Tissot, Certina m.fl. Vi har också en verkstad och genomför service och reparationer på de flesta klockor.
Torp Köpcentrum, 45176, Uddevalla, Suède
Demande des avis aux clients
Répond généralement dans un délai de 24 heures
I bought a very nice watch tissot at really good price. The watch was brand new and everything was going a expected
Ordered a watch 2 weeks ago and product has not been shipped yet. Mailed them 4 times and tried to reach them on their social media handles but no response to anything.

Lade en order 28/7-25.
Inväntade denna. Försökt nå Klockeriet upprepat, skickat 4 mail dessa 14 dgr.
?!? Ingen info.
8 Dagar efter sedan köpet genomfördes på klockeriet.se
Ordern är ej uppdaterad på deras hemsida.
Inget svar, trots upprepade mail till klockeriets kundmail.
Uppdatering: kort efter att mitt omdöme publicerades på Trustpilot, valde klockeriet att annullera min order.
Fortfarande utan någon som helst kommunikation gentemot mig.

Réponse de Klockeriet
Snabb leverans på en bra produkt till ett bra pris. Kan varmt rekommendera Klockeriet.

Réponse de Klockeriet
Bra och snabb service och fint inlagt till mitt barnbarn på studenten samt chokladen trevlig gest!

Réponse de Klockeriet
Fick inte rätt hjälp gällande min order.Jag var i kontakt via mail flera tillfälle fick aldrig svar.