knifestock.pl Avis

4,6

Zamawiałem z tego sklepu już kilka razy. Nigdy nie było żadnych problemów, zawsze dochodziło to co powinno, dobrze zapakowane w idealnym stanie. Mają dobre promocje, często można wyrwać coś w dobrej... Voir plus

Niskie ceny, bardzo szeroki wybór, w ofercie często znajdują się noże, których na polskim rynku nie można już dostać. Jedyne do czego można się przyczepić, jak już do czegoś trzeba, to dłuższy czas wy... Voir plus

Bardzo dobry sklep, kupiłem już sporo noży, wszystkie były bardzo dobrej cenie. W ogóle w sklepie jest sporo przecenionych fajnych "zabawek" dla facetów i nie tylko. Miałem okazję kilka razy kontakto... Voir plus

Dzień dobry, dziś otrzymałem zestaw noży Wood Jewel 23AVKM, niestety przyszedł bez jakichlokwiek metek, czy pudełka, czy jakiegokolwiek innego certyfikatu oryginalności, także nawet nie mam pewnoś... Voir plus

1. Magasin de couteaux
  2. Magasin de jumelles
  3. Magasin de matériel de camping
  4. Magasin de matériel de cuisine

Sprzedaż profesjonalnych noży, wysokiej jakości lornetek i optyki, czołówek i latarek LED, sprzętu outdoorowego. Znane marki Victorinox, Boker, Spyderco, Steiner i inne.

4,6

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de 24 heures

46 avis reçus au cours des 12 derniers mois

SOG PENTAGON XR - BLACKOUT

SOG PENTAGON XR - BLACKOUT
A fantastic knife for EDC. Despite its tactical appearance, it works great for everyday tasks, like preparing breakfast. Excellent workmanship and quality.

The store as usual worth recommending - rich offer, best prices, fast delivery, zero problems.
I recommend!!! My favorite store ;)

25 octobre 2024

Kod rabatowy co nie działa :(

Zakup OK, ale wysyłanie kodu rabatowego, który nie działa, bez informacji że trzeba przekroczyć w zakupach niebagatelną kwotę żeby go otrzymać. Zwykłe naciąganie.

18 avril 2025
Logo de knifestock.pl

Réponse de knifestock.pl

Szanowny Klient,

Dziękujemy za wiadomość.

Chcielibyśmy wyjaśnić, że nasz kupon rabatowy nie wymaga minimalnej kwoty zakupu. Jeśli kod nie zadziałał, bardzo przepraszamy za niedogodności.

Nasz zespół obsługi klienta jest dostępny w każdy dzień roboczy do godziny 16:00 i z przyjemnością pomoże w prawidłowym zastosowaniu kodu rabatowego. Prosimy o kontakt – jesteśmy tutaj, aby pomóc.

Dziękujemy za opinię i mamy nadzieję, że uda się nam rozwiązać tę sprawę do Pana/Pani satysfakcji.

Z poważaniem,Team Knifestock

Totalna porażka zakup opłacony po 3…

Totalna porażka zakup opłacony po 3 miesiącach telefon że zwracają pieniądze nie polecam

16 avril 2025
Logo de knifestock.pl

Réponse de knifestock.pl

Szanowny Kliencie,

bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację. Z przykrością informujemy, że musieliśmy anulować Państwa zamówienie, ponieważ nasz dostawca nie był w stanie dostarczyć zamówionego towaru przez dłuższy czas.
Jest nam niezmiernie przykro z tego powodu i mamy nadzieję, że w przyszłości podobna sytuacja już się nie powtórzy.

Dziękujemy za Państwa zrozumienie i zaufanie.

Z wyrazami szacunku, Team Knifestock

One of the best knife store ever!

One of the best knife store ever!
Very wide range of products, great prices even better discounts, quick shipping, and many many more!
Highly recommend,
Piotr Grzesiczek

3 mars 2025

Awsome!

Easy shoping, fast shiping. Everything what I needed from knife store. Awsome!

18 mars 2025