I’m happy as this knitwedo delivers my packages in beautiful packaging and with friendly messages. I’ve been a buyer since 2019 and I plan to continue as this is one stop that delivers and can be trus... Voir plus

Altid noget meget lækkert garn og fine produkter. Fin service og hurtig levering. Man skal passe godt på de små selvstændige firmaer. ❤️

Min bestilling blev sendt 10 dage efter bestilling. På hjemmesiden stod der 1-3 dages afsending fra bestilling. Jeg skrev mail 2 gange og udtrykkede min bekymring, også kva af anmeldelser på Trustpil... Voir plus

God service Hurtig og god service, fik varen hurtig og havde ikke hørt noget fra gls, skrev til knotwedo og kort tid efter var pakken kommet frem til pakkeshop

1. Magasin d'articles de loisirs

Écrit par l'entreprise

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

493 avis

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

4,6

Tous les avis

47 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hurtig levering

Hurtig levering
men bedst af alt, så betød den hilsen jeg fik i bekræftelses mailen mere. Den gør at jeg helt sikkert bestiller hos Knitwedo.dk en anden gang

26 février 2024

Super god service.

Super god service.
Ville købe et rundpindesæt, som ellers stod som udsolgt på hjemmesiden. Efter et par emails frem og tilbage fik de bestilt et hjem til mig. De var utrolig hjælpsomme og processen var dejlig nem.

31 janvier 2024

Sender ikke varen til tiden

Bestiller varer søndag (1-3 dages levering). Kan se at pakkelabel oprettes mandag og tænker “Fedt”. Pakken bliver ikke hentet af PostNord mandag. Den bliver heller ikke hentet tirsdag (men pengene er hævet på min konto tirsdag).

Onsdag ringer jeg adskillige gange men ryger direkte på tlf. svarer hver eneste gang. Skriver både sms og mail om, at jeg gerne vil ringes op. Det lykkes omkring middag, og da jeg spørger hvor min pakke er (hos Knitwedo eller PostNord) får jeg ikke et svar. Jeg spørger igen, og får at vide, at de har skam afleveret den men “Det sker faktisk indimellem, at PostNord ikke henter pakkerne i pakkeshoppen.” Så har man hørt det med, de springer simpelthen pakkeshopperne over (både mandag OG tirsdag).
Medarbejderen foreslår, at jeg venter et par dage, for at se om den ikke kommer, inden vi efterlyser (efterlyser den pakke, som de PostNord slet ikke har gidet hente). Jeg vil dog ikke vente længere på mine varer, så vi bliver enige om, at hun laver en efterlysning samme dag.

Sjovt nok, så kan jeg senere den samme dag se, at PostNord har modtaget pakken. Det er vel nok heldigt, at de besluttede sig for at svinge forbi pakkeshoppen netop den dag, hvor jeg havde talt med kunde”service”.

5 février 2024

Knitwedo er min go-to garnbutik

Knitwedo er min go-to garnbutik. Der er altid god service og hjælp. De garnpakker de laver er rigtig gode og spot on. Jeg er aldrig blevet skuffet over indholdet.
Har handlet hos Knitwedo flere gange, både online og i den fysiske butik, og jeg vil til hver en tid vende tilbage 😊

8 janvier 2024

Fantastisk service

Fantastisk service.
Jeg havde bestilt to strikkepinde for mange måneder siden som jeg ikke har brugt før nu. Jeg opdager at det er de forkerte jeg har modtaget og kontakter dem for at spørge om jeg kan sende pindende retur og få de rigtige som jeg havde bestilt. De vælger i stedet at sende mig de to pinde jeg egentligt skulle have haft og også lade mig beholde de andre. Helt fantastisk service som jeg aldrig har oplevet andre steder. Hurtig svar og reaktion på min mail hvilket var dejligt. Tusind tak. Her handler jeg igen og igen

5 janvier 2024