Fantastisk kundeservice. Fik leveret tom pakke… skrev til knytte hytten og blev ringet op samme dag og fik erstatningsforsendelse tilsendt efter er par dage. Meget tilfreds. Fint produkt. Vil benytte... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg bestilte noget garn hos knyttehytten og modtog det tre dage efter. Da jeg bestilte overså jeg 20% Black Friday rabat. Jeg skrev til dem og regnede faktisk ikke med at få rabatten, men intet prob... Voir plus

L'entreprise a répondu

Super fantastisk sted at handle! Knytte Hytten har et super godt udvalg i garn og tilbehør og en fantastisk kundeservice. Der bliver svaret på forespørgsler indenfor ganske kort tid og du har dine... Voir plus

L'entreprise a répondu

Intet mindre end perfekt!!! 👌 Kanon kundeservice havde svar på mit spørgsmål indenfor en time. Pakken blev sendt samme dag (fredag) og jeg stod med den søndag, fin indpakket og med en håndskrevet... Voir plus

1. Boutique de laine
  2. Magasin d'articles de loisirs

Écrit par l'entreprise

Vi er en garnforretning der sælger knyttegarn og diverse tilbehør til alle macrame projekter.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

105 avis

Aucune trace de demande d’avis

4,6

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk service

Fantastisk service - dejlig overskuelig hjemmeside og hurtig levering. Top dollar.

14 janvier 2022

Hej !
Tusind tak for de meget fine ord ! Det varmer!

Fin oplevelse

Fin hjemmeside, god service og hurtig levering. Jeg er klar til at knytte.

14 janvier 2022

Réponse de Knytte Hytten

Tak for de meget fine ord ! Det er dejligt at vide vi kunne hjælpe med på vejen til et fedt knytte-projekt

Hurtig levering.

Rigtig god service med en sød håndskrevet hilsen og hurtig levering 👏🏻

13 janvier 2022

Réponse de Knytte Hytten

Tusind tak for de meget, meget fine ord - Det skal være en oplevelse når man åbner en pakke fra os - Er glad for at vores hilsner gjorde det til en god oplevelse du fik :)

Varen kom hurtigt

Varen kom hurtigt. Var pakket så fint ind med en lille hilsen også. Virkelig god service og kvaliteten er også i top

12 janvier 2022

Réponse de Knytte Hytten

Virkelig glad for at du kunne lide det, Vi mener jo det skal være en oplevelse at åbne en pakke fra os, og helst en god oplevelse :D

Hurtig levering

Hurtig levering, fine produkter og sød håndskrevet besked i pakken.

10 janvier 2022

Réponse de Knytte Hytten

Tusind tak for de meget fine ord !

Kvalitet og service helt i top

Nem og overskuelig hjemmeside. Jeg modtog min pakke inden for få dage efter min ordre. Kvaliteten af den bestilte vare er helt i top. Sammen med mine varer var der en håndskrevet besked fra sælger om en glædelig jul. Flot service der fortjener 5 stjerner fra mig.

17 décembre 2021

Réponse de Knytte Hytten

Tusind tak for dine meget, meget fine ord ! God Jul !

Hurtig svar

Hurtig svar, hurtig levering, varer som forventet

15 décembre 2021

Réponse de Knytte Hytten

Tusind tak for de fine ord :D

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales. 👍
Dejlig nem og overskuelig hjemmeside, varerne blev hurtig afsendt og smukt pakket med et personligt 'tak for handel' kort vedlagt.

6 décembre 2021

Réponse de Knytte Hytten

Tusind tak for de meget fine ord ! Det skal være en oplevelse at åbne en pakke fra os, Vi er glade for at det har været en god oplevelse :D

Jeg er fuldt tilfreds

Jeg bestilte noget garn hos knyttehytten og modtog det tre dage efter.
Da jeg bestilte overså jeg 20% Black Friday rabat. Jeg skrev til dem og regnede faktisk ikke med at få rabatten, men intet problem.
Det var første gang jeg handlede med knyttehytten, men bestemt ikke sidste gang.

5 décembre 2021

Réponse de Knytte Hytten

Tusind tak for de meget fine ord - Vi ønsker at kunderne får en god oplevelse og har lyst til at komme igen, så er virkelig glad for at vi kunne ramme plet :D God jul !

Superhurtig levering - perfekte varer

Altid hurtig ekspedition, har som regel varerne allerede dagen efter. Og altid med en sød hilsen vedlagt. Kvaliteten af varer er altid perfekt.

Réponse de Knytte Hytten

Tak for de meget fine ord - Vi bestræber os på at det skal være hyggeligt at åbne en kasse fra KnytteHytten

Nemt og hurtigt 😊🙏🏻 Vild med mit…

Nemt og hurtigt 😊🙏🏻 Vild med mit macrame garn!! Og her får du 100m til den bedste pris, ihvertfald hvad jeg har kunne finde mig frem til.

Réponse de Knytte Hytten

Vi hader selv at handle steder hvor det ikke er nemt, man gider det ikke :) Så vi forsøger at altid gøre det nemmest for kunden.

Lækker pakke at få leveret

Lækker pakke at få leveret. Hurtig pakket og sendt.
Skrev mail til firmaet med spørgsmål og hurtig svar samme dag.
Glæder mig til at bestille igen.

Réponse de Knytte Hytten

Vi bestræber os på at alle ordrer sendt inden 17(og nogen gange også senere :P) bliver sendt samme dag, for der er ikke noget værre end at vente på pakker.

Elsker personlige hilsner i mine…

Elsker personlige hilsner i mine pakker. Hurtig betjening og levering så mange stjerner herfra 😊

1 décembre 2021

Réponse de Knytte Hytten

Tusind tak for de meget fine ord - Vi nyder virkelig at skrive de små hilsner, det skal være en hyggelig oplevelse at åbne en kasse fra os :D

Superfin og hurtig service

Superfin og hurtig service. Altid en håndskrevet besked med og en opmærksomhed på om man har handlet der før.

18 novembre 2021

Réponse de Knytte Hytten

Tusind tak for de fine ord !
Vi går meget op i at det skal være en oplevelse at handle ved os, også 2 og 3 gang :)

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit