Fantastisk kundeservice. Fik leveret tom pakke… skrev til knytte hytten og blev ringet op samme dag og fik erstatningsforsendelse tilsendt efter er par dage. Meget tilfreds. Fint produkt. Vil benytte... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg bestilte noget garn hos knyttehytten og modtog det tre dage efter. Da jeg bestilte overså jeg 20% Black Friday rabat. Jeg skrev til dem og regnede faktisk ikke med at få rabatten, men intet prob... Voir plus

L'entreprise a répondu

Super fantastisk sted at handle! Knytte Hytten har et super godt udvalg i garn og tilbehør og en fantastisk kundeservice. Der bliver svaret på forespørgsler indenfor ganske kort tid og du har dine... Voir plus

L'entreprise a répondu

Intet mindre end perfekt!!! 👌 Kanon kundeservice havde svar på mit spørgsmål indenfor en time. Pakken blev sendt samme dag (fredag) og jeg stod med den søndag, fin indpakket og med en håndskrevet... Voir plus

1. Boutique de laine
  2. Magasin d'articles de loisirs

Écrit par l'entreprise

Vi er en garnforretning der sælger knyttegarn og diverse tilbehør til alle macrame projekter.

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

Aucune trace de demande d’avis

4,6

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Tja! 5 stjerner må være på sin plads når pakken forlader virksomheder sammen dag, som jeg bestilte. Der lå også en håndskrevet hilsen i pakken.

5 novembre 2021

Réponse de Knytte Hytten

Vi ligger stor vægt på at det skal være en oplevelse at åbne en pakke fra os - Virkelig glad for at du kunne lide det :D

Fuldt ud tilfreds med min ordre og…

Fuldt ud tilfreds med min ordre og pakningen. Handler der gerne igen. Overvejer dog at vælge et andet fragtfirma en anden gang, da Dao tog ret lang tid, i forhold til at vi er inde for landets grænser.

3 novembre 2021

Réponse de Knytte Hytten

Vi er super glade for at høre at du er tilfreds med vores ende af processen. Vi har valgt at tilbyde både DAO, GLS og Postnord fordi så kan man selv vælge,

God levering

God levering! Lækker kvalitet og emballage, samt en sød hilsen!

2 novembre 2021

Réponse de Knytte Hytten

Tusind Tusind tak for dine fine ord, vi håber det har været en god oplevelse at handle os Knyttehytten, vi vil gerne have det er en oplevelse at åbne en pakke :)

Meget fine produkter pakket rigtig fint…

Meget fine produkter pakket rigtig fint ind med personlig hilsen, så dejligt.
Hurtig levering til døren,kunne ikke være nemmere 😊

31 octobre 2021

Réponse de Knytte Hytten

Det skal være en oplevelse at åbne en pakke fra Knyttehytten :)

Super fantastisk sted at handle!

Super fantastisk sted at handle!

Knytte Hytten har et super godt udvalg i garn og tilbehør og en fantastisk kundeservice. Der bliver svaret på forespørgsler indenfor ganske kort tid og du har dine varer i hænderne før du aner. Varerne er i god kvalitet og priserne er skarpe! Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg handler her. Dine varer er pakket flot ind og du får en personlig hilsen med. Jeg kan varmt anbefale dig at handle her!

25 octobre 2021

Hej Christina
Tusind tak for de meget fine ord - Det varmer virkelig når man kan få så gode kunder som vi har, og hvis vi kan gøre det til en oplevelse at pakke garn op, så har vi gjort vores job ordentligt ! :D

Det er dejligt at få sine vare fra…

Det er dejligt at få sine vare fra knyttehytten, når man åbner sin æske er varerne smukt parket ind. Der var også en personlig hilsen.
Så der hvil jeg købe mine vare framover.

25 octobre 2021

Hej Annette
Det er vi super glade for at høre - Vi prøver at gøre det til en oplevelse at åbne en pakke fra os
Du er altid velkommen hos os :)

Fantastisk service og så at der ligger…

Fantastisk service og så at der ligger en lille håndskrevet besked i æsken er da bare et kæmpe bonus 😍

16 octobre 2021

Réponse de Knytte Hytten

Tusind tak for de fine - Vi synes det er så kedeligt at åbne en pakke fra en af de større selskaber, og så "bare" få sin varer :) Dejligt du kan lide det :)

Hurtig levering, altid hjælpsom

Super lækre vare, altid hjælpsom 🙏☺️

Og hurtig levering ☺️👏

Hvad mere kan man ønske 👏

13 octobre 2021

Réponse de Knytte Hytten

Tusind tak for de alt for fine ord - Vi bukker og nejer

Super hurtig levering

Super hurtig levering, gode varer gode priser, hyggelige små kort med hilsner og ideer med i pakken ….. dog tit udsolgt, men det er en lille butik så jeg er sikker på man kan ringe så det man ønsker bliver købt hjem.

12 octobre 2021

Hej Helle
Tusind tusind tak for de fine ord, vi forsøger så vidt muligt at sørge for at have garn på hylderne, men som du selv siger, vi er en lille butik (endnu :P ) Men du har ret, man er altid velkommen til at sende os en mail på kontakt@knyttehytten.dk, så forsøger vi at finde en løsning :)

Fantastisk service

Fantastisk service - Fantastisk hurtigt levering og gode produkter 🤗🤗

7 octobre 2021

Réponse de Knytte Hytten

Tusind Tusind tak for de dejlige ord! Vi er virkelig glad for at du gider handle ved os :D

Hurtig levering

Hurtig levering, altid hjælpsom, hvis man ringer med et problem

Réponse de Knytte Hytten

Vi er glade når i ringer, vi elsker at hjælpe :)

Super hurtig levering

Super hurtig levering, flot indpakning. Lille privat meddelelse i pakken. Kan stærkt anbefale dem ❤

Réponse de Knytte Hytten

Tusind Tusind tak for de alt for fine ord, det er virkelig dejligt at du er glad for vores lille butik :-)

Nem og hurtig bestilling☺️

Nem og hurtig bestilling. Fin lille hilsen i pakken, som er pakket flot og sikkert ind. De bedste anbefalinger herfra.

Réponse de Knytte Hytten

Tusind tak for de fine ord - Vi mener at det skal være en oplevelse at åbne en pakke fra os, Vi er glade for at det har været en god oplevelse :)
- Michael

Hurtig levering, fin indpakning

Bestilt i formiddags, leveret samme aften.
Super service, rigtig fint pakket ind

16 juin 2021

Hej Maria,
Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er rigtig glad for at du har haft en god oplevelse med os!
Hav’ en rigtig god dag!

Med venlig hilsen,
Alexandra

Super god service og rigtig god…

Super god service og rigtig god kvalitet og priser ( endda billigere end andre websteder i dk)
Udvalget er kæmpe stort, både hvad angår snor og tilbehør.
Kan varmt anbefales 👍

4 juin 2021

Réponse de Knytte Hytten

Tusind tak for de skønne ord ! :)

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit