Købersmægler Køberrådgivning Avis

2 646
TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi er SÅ glade og taknemlige for al den hjælp vi har fået igennem Købersmægler! Både køberrådgivning, finansiel sparring og juridisk gennemgang. Vi blev holdt i hånden hele vejen, og den tryghed... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

En god og tryg oplevelse fra start til slut. Hurtig kontakt fra Jacob efter min henvendelse. God service og klar information hele vejen igennem forløbet. Grundigt og kompetent arbejde med den... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Da vi skulle købe hus i juni fik vi anbefalet Købersmægler.dk og det er den bedste beslutning vi har taget. Vi fik Trine fra Aarhus afdelingen som vores kontakt, som fra start af udviste stor pro... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Vi har haft en rigtig god oplevelse gennem hele forløbet. Line har været professionel, imødekommende og meget hjælpsom fra start til slut. Vi har hele tiden følt os trygge og godt informeret, og... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Consultant immobilier
  2. Agence immobilière
  3. Avocat spécialisé en droit immobilier

Écrit par l'entreprise

Købersmægler er Danmarks førende uafhængige køberrådgiver. Teamet rådgiver mere end 3.000 boligkøbere årligt over hele landet. Købersmægler tilbyder prisforhandling, tinglysning/skødeskrivning, juridisk sagsbehandling og generel køberrådgivning til boligkøbere i forbindelse med bolighandler. Virksomheden sparer boligkøber for penge i forbindelse med boligkøbet bl.a. ved en stærk forhandling af pris og vilkår for overtagelse. Ydelserne er udvælgelse af boligemner, besigtigelse, pris- og vilkårforhandling med sælger og sælgers mægler, dialog med bank og sælgers mægler, gennemgang af alle relevante dokumenter i forbindelse med handlen, udarbejdelse af godkendelsesskrivelse, tinglysning, skødehåndtering, refusionsopgørelse, forhøjelse af sikkerhed, debitor/kreditor-skifte osv

Købersmægler - Spar penge på dit boligkøb!

Écrit par l'entreprise

Købersmægler er danmarks rendyrkede købermægler-virksomhed
Vi hjælper dig med at forhandle det optimale afslag på den bolig, du har forelsket dig i. Med mange års erfaring fra sælgers side ved vi, hvad der skal til for at gøre en god handel. Sammen lægger vi en forhandlingsstrategi og vi forhandler med sælger og sælgers mægler for at nå i mål.
EN TRYG BOLIGKØB-PROCES
Otte ud af ti boligkøbere oplever utryghed og usikkerhed, når de skal handle bolig. Det gør de fordi de ikke har en rådgiver, som sørger for, at deres interesser varetages. Hos Købersmæglerer det afgørende for os, at vores kunder er trygge hele vejen igennem bolighandlen.
NEDSLAG I PRIS
I en undersøgelse blandt Dansk Ejendomsmæglerforenings medlemmer lavet for Købersmægler svarer mere end hver anden ejendomsmægler, at køber kunne have fået et højere prisnedslag, hvis han havde haft en købermægler som rådgiver frem for at forhandle prisen selv. Prisforhandling er vores hovedydelse og det er her vi adskiller os mest fra andre tilbud om køberrådgivning. Det er også her den økonomiske gevinst kan blive stor for boligkøberen.
DANMARKS FØRENDE KØBERRÅDGIVERE
Købersmægler er landsdækkende og har rådgivere i både Jylland, Sjælland og på Fyn. Samtidig er vi den køberrådgivningsvirksomhed med langt flest positive anmeldelser på Trustpilot. Vi rådgiver i gennemsnit 250-300 boligkøbere om måneden og er dermed den største uafhængige køberrådgivningsvirksomhed målt på antallet af boligkøb.

KØBT eller GRATIS!

Hvis du ikke får købt bolig, så betaler du ikke.

Hvis du ikke får købt bolig, så betaler du ikke.
Hvis vi forhandler pris og vilkår for dig, og du ender med ikke at få boligen, fx ved at den bliver solgt til anden side, så betaler du ikke for vores tid og involvering i forhandlingen. Du betaler heller ikke for sagsbehandlingen, da købet ikke bliver gennemført og der derfor ikke skal tinglyses, forhøjes sikkerhed osv.

Coordonnées de contact

Start med en gratis købsvurdering!

Bliv klædt på til dit boligkøb - allerhelst inden fremvisningen.

Excellent

TrustScore 5 sur 5

3 k avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

(2 646)

114 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Et vaskeægte Dream Team for bolighandlende

Købersmægler har hjulpet mig i hus med handel af mit drømmehus - og tænk sig at man som førstegangskøber kan have ro i maven, i det vilde projekt, et boligkøb er. Amalie og Emma har sammen holdt rammerne for, at absolut intet blev overset, misset eller tabt mellem to stole. I processen har jeg ikke en eneste gang følt at mine spørgsmål var for mange, eller dumme eller på anden måde haft uro. De to har haft afgørende betydning for mig i det her projekt, og jeg tror faktisk ikke at de selv aner, hvor stort en forskel de gør. Amalie forhandlede tilmed et afslag til mig - og Emma sørgede for alt det juridiske der fulgte. Dream team. Siger det bare. VARME anbefalinger herfra.

10 février 2026

Hej Anne

Tak for dine fine ord - dem er vi meget glade for :)
Vi ønsker dig alt det bedste i dit nye hus!

-Amalie og Emma

Noté 4 sur 5 étoiles

Hjælpsomme

Vi fik den hjælp som vi skulle bruge og havde en god dialog.

12 février 2026

Réponse de Købersmægler Køberrådgivning

Hej Maja og Frederik - vi takker mange gange fordi I ville bruge tid på at anbefale os her.

De bedste hilsner, Maj-Britt og Max

Professionel til fingerspidserne

Det er anden gang, vi bruger Købersmægler i forbindelse med et huskøb. De har begge gange gjort et fremragende stykke arbejde, i forhold til at vi fik huset uden at betale for meget. Vi føler os i professionelle hænder og har været trygge hele vejen igennem forløbet.

4 février 2026

Hej Christian

Mange tak for jeres fine anmeldelse af vores arbejde. Det var også noget af en omgang, men er glad for at det hele lykkedes til sidst samt at I har været glade for vores arbejde:)

Rigtig god weekend!

/Martin

Noté 5 sur 5 étoiles

God og meget professionel rådgivning

God og meget professionel rådgivning. De bedste anbefalinger herfra

30 janvier 2026

Réponse de Købersmægler Køberrådgivning

Hej Morten. Mange tak for din fine anmeldelse af vores rådgivning. Dejligt at du vil anbefale os.

Rigtig god dag.
- Lotte & Vita

FIn service

FIn service, god fornemmelse for deadlines, kompetent og professionel rådgivning. Dybdegående tjek.

27 janvier 2026

Réponse de Købersmægler Køberrådgivning

Hej Mikkel. - vi takker mange gange fordi du ville bruge tid på at anbefale os her.

De bedste hilsner, Mathias

Noté 5 sur 5 étoiles

Tryg rådgivning og skarp forhandling

Købersmægler leverede en uovertruffen rådgivning ifm. vores første huskøb. Det var enormt trygt at have Købersmægler med på sidelinjen til at guide os igennem købsprocesserne og ved hver en lille detalje, vi måtte være i tvivl om. For at stå stærkest i forhandling af købsprisen overlod vi også den del til Købersmægler. Det gav pote, og jeg er ikke sikker på, at vi selv kunne være nået frem til så godt et resultat.

13 janvier 2026

Hej Anders

Tak for den fine tilbagemelding! Vi ønsker jer alt det bedste med jeres nye hus.

Amalie og resten af KM-teamet

Grundige og inkluderende

De var behagelige at snakke med og var meget grundige og inkluderende i deres arbejde, de var gode til at forklare og svarer på de spørgsmål man havde.

23 janvier 2026

Hej Daniel

Tak fordi du tog dig tid til at skrive om din oplevelse af vores arbejde. Det er vi rigtig glade for.
Vi håber I bliver glade i jeres nye hjem.

Amalie og Julie

Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende og kompetent rådgivning og…

Fremragende og kompetent rådgivning og stor støtte - særligt når der er problemer med at få bolighandlen effektueret endeligt

17 janvier 2026

Réponse de Købersmægler Køberrådgivning

Hej Lars. Tak for det. God tingene gik som de skulle.

Hav en god dag!

/Ilan

Noté 5 sur 5 étoiles

Købersmægler hjalp min hustru og jeg…

Købersmægler hjalp min hustru og jeg med boligkøb. Først et, der ikke lykkedes grundet andre omstændigheder og dernæst et der lykkedes. I begge tilfælde har de været utroligt hjælpsomme og gode til at følge op, hvorfor hele processen blev langt mere overskuelig som førstegangskøbere:-)

Vi vil klart anbefale købersmægler som køberrådgivere.

23 décembre 2025

Réponse de Købersmægler Køberrådgivning

Hej Frederik! Mange tak for din anbefaling af vores rådgivning. Som førstegangskøber er det ekstra tricky - specielt i det marked, som vi befinder os i.

Rigtig god dag!
/Jacob

Noté 5 sur 5 étoiles

Amalie gjorde en kæmpe forskel i hvor…

Amalie gjorde en kæmpe forskel i hvor sikker jeg følte mig hele forløbet. Uden hende er jeg ikke sikker på jeg habde købt et hus. Hun gjorde virkelig en forskel

5 janvier 2026

Hej Thomas

Tak for din tilbagemelding, den er jeg rigtig glad for. :)
Jeg ønsker jer alt det bedste med det nye hus.

Mvh. Amalie

Noté 5 sur 5 étoiles

Vi ville til enhver tid vælge købersmægler igen!

Vi har haft fornøjelsen af Købersmægler ifm med vores huskøb i Silkeborg. Fra første kontakt og gennem hele vores huskøb havde vi en rigtig god og tryg oplevelse med dem.
Rådgivningen var grundig, professionel og let at forstå, og de tog sig god tid til at forklare tingene og vi oplevede altid at de var tilgængelige og imødekommende.
Amalie hjalp os ikke blot med forhandling af pris, men også generelle vilkår - noget vi ikke selv ville have haft fokus på, hvis vi alene havde stået for forhandlingen, men som har gjort en stor forskel for os. Efter forhandlingen overgik vi til Michelle, som skulle bistå med det juridiske, hvor vi igen blev mødt af høj kompetence og personlig, imødekommende rådgivning.
Vi sidder tilbage med en følelse af, at have fået stor værdi for pengene og en klar lyst til at benytte Købersmægler igen. Vi har allerede anbefalet dem til venner og bekendte, hvilket vi fortsat vil gøre.

30 novembre 2025

Hej Simone

Tak for jeres anmeldelse, den er sætter vi stor pris på.
Held og lykke med jeres nye hus! Vi glæder os til at hjælpe jer igen engang i fremtiden. :)

Vh. Amalie og Michelle

Stor tilgængelighed

Fra vi første gang ringede og talte med Max Doberich til en uforpligtende samtale, kunne vi mærke en stor interesse og villighed til at hjælpe.

Da vi endelig skulle købe hus var vi derfor meget trygge ved at ringe igen og vi har været glade for alt den hjælp vi har fået.

23 décembre 2025

Kære Kasper

Tak for de pæne ord - de er højt værdsatte!

Det har været en fornøjelse at få lov at hjælpe jer, og jeg ønsker jer alt det bedste fremover.

Mvh Max, Købersmægler

Noté 5 sur 5 étoiles

Købte lejlighed med hjælpe fra Line…

Købte lejlighed med hjælpe fra Line Manø. En ren fornøjelse at kunne overlade alle overvejelser om forhandling og pris til en professionel, der desuden fik en langt lavere pris, end jeg havde turdet byde.

Vil klart anbefale at bruge dem igen.

1 janvier 2025

Mange tak, Martin :-)

Professionel og løsningsorienteret

Professionel og løsningsorienteret. Michelle er en rigtig god formidler der formår at forklare juridiske aspekter, således at en ikke faglig , førstegangskøber der ikke har dansk som modersmål, kan forstå det.
Har desuden beholdt en professionel tone når nogle dele af parterne i handlen ikke gjorde det samme. En særdeles tilfredstillende oplevelse.

17 décembre 2025

Réponse de Købersmægler Køberrådgivning

Hej Alexandre. Tusind tak for ordene. Og godt nytår :)

Mange hilsner
Line

Noté 5 sur 5 étoiles

Stor hjælp i forbindelse med huskøb

Vi fik hjælp fra købersmægler i forbindelse med huskøb. Det var en stor hjælp både inden købet, hvor de kunne kontaktes nærmest på alle tider af døgnet og da købet skulle gennemføres, var de en stor hjælp med alt det adm., der høre med. Kasper stod for kontakt til partner der var involveret og vi havde tæt kontakt på telefon og mail ved behov. Kan klart anbefales.

1 décembre 2025

Réponse de Købersmægler Køberrådgivning

Tusind tak for denne anbefalingen, Kathrine. Det sætter vi stor pris på.

- Mathias

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Købers Mægler. Fra første kontakt oplevede jeg hurtig respons, hvilket gav en tryghed i processen. Servicen har været helt i top, og jeg blev mødt af et imødekommende team, der var klar til at hjælpe på alle fronter.

De ordnede hele processen for mig, hvilket gjorde købsoplevelsen ubesværet og behagelig. Jeg blev løbende informeret og følte mig velinformeret og støttet gennem alle skridt. Jeg kan varmt anbefale Købers Mægler til alle, der ønsker en professionel og pålidelig partner i deres boligkøb.

10 décembre 2025

Hej Marie
1000-tak for din feedback, den sætter vi stor pris på!
Rigtig glædelig jul, fra Amalie og temaet. :)

Noté 5 sur 5 étoiles

5 stjerner – varm anbefaling til Købersmægler!

Vi brugte Købersmægler i forbindelse med vores huskøb, og det er uden tvivl den bedste beslutning, vi tog i processen. Vi blev hjulpet af Emma Gertsen og Max Doberck, og de var begge helt fantastiske fra start til slut.

De var tilgængelige, dialogen var nem og tryg, og vi følte os set og taget i hånden hele vejen gennem et for os ret komplekst forløb. De oversatte “boligsprog” til menneskesprog, og deres rådgivning gjorde, at vi kunne træffe beslutninger med ro i maven - både juridisk, økonomisk og praktisk.

Vi følte virkelig, at de havde vores bedste interesser for øje, og at intet spørgsmål var for dumt eller for småt. Det gav en kæmpe tryghed i en af livets største beslutninger.

Vi kan kun give vores varmeste anbefaling videre til både Købersmægler og særligt Emma og Max 🏡✨

10 décembre 2025

Kære Fannie

Tak for de pæne ord - de er højt værdsatte!

Det har været en fornøjelse at få lov at hjælpe jer dig og Patrick, og vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Mvh Emma og Max, Købersmægler

Maria Christensen (rådgiver-home

Maria Christensen (rådgiver-home, Emdrup)har ydet en fantastisk service gennem hele forløbet. Hun var professionel, imødekommende og sørgede for tydelig kommunikation fra start til slut. Jeg følte mig tryg og godt guidet hele vejen. Kan varmt anbefale Maria for hendes engagement og venlige tilgang.

1 décembre 2025

Kanon oplevelse som førstegangskøber

Kanon oplevelse som førstegangskøber.
Der blev taget hånd om forhandling med sælgers mægler og jeg blev guidet godt igennem hele forløbet. Jeg gjorde også brug af deres Jurist som var super kompetent. Kan varmt anbefales her fra!

3 décembre 2025

Kære Mathias

Tak for de pæne ord - de er højt værdsatte!

Det har været en fornøjelse at få lov at hjælpe dig, og vi ønsker dig alt det bedste fremover.

Mvh Kasper og Max, Købersmægler

Den bedste

Den bedste , ordentlige , hurtige og mest trygge hjælp jeg overhovedet kunne ønske mig , da jeg skulle købe mit nye hjem ❤️

27 novembre 2025

Kære Marianne,

Mvh Trine & Dorte, Købersmægler

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus